Fidget Cubes Säljes

Annonsör
DavidtheDoom
Medlem sedan
Jun 2012
Antal annonser
11
Foruminlägg
11526
Pris
50 kr
Plats
Västra Götaland / Göteborg
Publicerad
2018-08-10

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Har du köpt all hårdvara du kan tänkas önska, söker även du efter meningslös prokrastinering som inte ger dig tillfredsställelsen du egentligen vill ha?

På tapeten idag erbjuds Fidget Cubes. Detta är alltså kuber med måtten en tum gånger en tum på ungefär med hela sex sidor! Ingen är den andra lik (sidorna på samma kub alltså)!

En har knappar, några har klickljud, de andra knapparna är tysta när du smyger bredvid sambon i sängen med din nya leksak.

En annan sida har en liten joystick att snurra på och duger inte det så kan du använda sidan med den rullbara kulan, som också går att klicka på samtidigt som du snurrar på kodlåshjulen. Bäst av allt! Även om du löser kodlåset så kommer dina hemligheter vara säkra för du kan inte öppna kuben och förvara hemligheter i den.

Detta är ingen Kina-kopia utan Kina-originalet direkt från Kickstarter. Den som beställde från Kickstarter behövde vänta på förseningar, men det behöver inte du göra! Men du kan få alla fördelar!

Beställer du nu så slipper du förutom att vänta på leverans i över ett år även en lite tygpåse att förvara kuben i, chansen att välja Kickstarter exklusiva färgen "kickstarter" som är grön och svart, samt ett jättecoolt klistermärke (ej på bild) som visar vad du precis har köpt.

Klistermärket öppnar upp för möjligheten att stoltsera med detta livsviktiga köp på din Volvo 740, eller på din laptop med Volvo 740-klistermärke. Valet är ditt (om du inte köper en kub utanför originalförpackning då är klistermärket borttappat)!

Erbjudandet gäller kuberna:
Kickstarter Edition (En oöppnad och en öppnad) - Grön/Svart
Graphite (Oöppnad) - Svart/Grå
Retro (Nintendo/Grå)

Och inte nog med det så är förpackningen på de oöppnade kuberna dessutom en kub i sig. Perfekt presentförpackning till den som inte kan sitta still!

Så vad väntar du på? Köp min kub så du inte sliter ut datorns knappar!