Maxnomic Leader (black)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2023-01-31

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av nanananaBatman
Annonsör
nanananaBatman (dolt)
Medlem sedan
Jan 2012
Foruminlägg
328
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Slutpris: 0 kr
Antal bud: 0 st
OBS! Bud är inte bindande
9
Uppsala, Uppsala
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns

Jag måste göra mig av med min Maxnomic Leader...

MAXNOMIC LEADER
Stolen är fantastiskt trevlig att sitta på, även hela dagar i streck. Stolen knarrar inte och den är stadig med alla sitt-inställningar man kan önska och den andas bra. Ytan är en sorts fejk-läder som i verkliget består av ett ljust bomullsaktigt tyg som behandlats med ett svart yttre färgskikt. Självaste stolen och tyget är alltså utan skada, men den där färgen släpper ibland fragment av den yttre färgen. Nackkuddens resårband har med tiden förlorat sin elasticitet, men vill man ha den högre upp går det att slå en knut på bandet eller fixa på annat vis

DEFEKT
Nötningarna har kommit efter att min fru spillde rå banan på den och jag blev litet hispig och rengjorde med det enda vi hade tillhands (en spritservett, suck). En tid senare började färgen bli känslig för friktion och just framtill vid knäveck och bordsben fäller den ibland fragment. Det färgar alltså inte av sig och det påverkar egentligen inte stolen på något som helst praktiskt vis, inte mer än att det ser fult ut. Men störs man av dessa fragment så är det förstås irriterande att dammsuga upp dem. Min fru krävde så att jag köpte en ny stol och nu när den tar onödig plats drömmer hon om att få slänga den.

Jag får väl säga att jag sedan lät mig lockas av SecretLab's kampanjer och att jag föll för att testa deras Titan 2022. Jag borde istället ha köpt en till likadan Maxnomic Leader. Jag saknar den här stolen mycket, den är riktigt riktigt bra och som sagt inga fel på självaste stolen... men ytan är ful och den fäller färgfragment som min fru inte står ut med.

NYTTA
Sitter du nu på en Ikea-stol som håller på att falla sönder eller sitter du möjligtvis på något annat knöggligt eller fult? Vill du ha en trevlig stol till garaget? Bygger du kanske en hemmacockpit och vill hålla nere kostnaderna där det går? Tycker du i allmänhet att extrem patina är en struntsak? Kanske är du bara litet händig och vill klä om den här stolen/ge den ett annat överdrag? Det verkar fullt görbart att bara fästa ett nytt tyg med metallringar i stängerna på undersidan, det är nämligen så fabrikstyget redan installerats (se rödmarkeringar på bild).

PRIS
Jag har fått bråttom att bli av med den så alla bud/byten emotses. Jag säljer/byter till vem jag vill, om alls. Den har enbart varit i djur- och rökfritt hem. Ser gärna avhämtning i centrala Uppsala, men jag kan ev. köra en bit med den. Jag tror inte att det är ekonomiskt rimligt att skicka den med post men kan vid anmodan undersöka den frågan.