Inlägg

Inlägg som 1974a har skrivit i forumet
Av 1974a

http://youtu.be/czOhUxn13ow
..haft problem att spela in i 60fps så tyvärr... Kanske är underhållande ändå. Efter de senaste patcherna och servrar med hög tickrate...jäklar vad kul BF4 är!

Skickades från m.sweclockers.com

Av 1974a

Mina två senaste. Det går lite bättre nu efter de senaste patcherna.

http://youtu.be/YxuiBbFQFOc

http://youtu.be/mgYUJCyfGIA

Av 1974a

http://youtu.be/6XslGaTZ0Ck

Spelade in denna när jag hade som mest problem med lagg och rubberbanding.
Annars har jag bara videor från BF3.

Av 1974a

Den 20:e ville min sambo prata med mig på kvällen. Trodde det handlade om att vi var tvungna att storhandla eller något liknande under helgen men icke då. Hon avbröt vårt nästan 11:åriga förhållande. I veckan passade min socialt retarderade mor på att strö salt i alla sår så att jag blev tvungen att avsluta all kontakt med henne. Igår ringde min far och berättade att farmor nyss gått bort. Jag är helt jävla tom.

Av 1974a

Mantle 14.2: Enorma mängder FPS. En olustig känsla av att netcoden är mycket sämre, helt uppåt väggarna. Det känns som det laggar fast man har 193 FPS. Muspekaren ÄR uppåt väggarna!
DX 14.2: Mer FPS än jag behöver. Netcoden känns lika bra (läs: kass) som 13.12 DX. Inga problem med muspekaren.

Inte ensam om problemen med muspekaren. Väldigt sjuk bugg!

EDIT: Hittade en lösning för musproblemen.
Sätt Taskbar (aktivitetsfältet) i windows på dölj automatiskt! Fattar inte varför den skulle påverka menyerna i spelet. men men....

Av 1974a
Skrivet av jonasies:

GOL:en är dock bättre än m40:n i typ allt förutom att den har ett mindre magasin.

Men det ligger ju mycket i psyket också vilken man trivs bäst med att köra.

Jo jag vet det.
Jag har bara sjukt svårt att få kills med GOL. Säkert "psyket" som du säger. hehe.
Det var samma i BF3 för mig, trots 23000 kills med L96 kändes den aldrig lika go som SV98.
Kan inte använda någon av dem i BF4. Sjukt.

Av 1974a

Tycker m40 är mkt mkt skönare än GOL. Men det är ett drygt assignment, helt klart.
Jämfört med Firestarter (start 5 fires) vilket är ett riktigt tramsigt assignment.
Sedan är ju kanske "land on top of the towers on casbian or firestrorm och sedan utan att dö emellan få 10 kills i rad i samma runda " ett ännu drygare assignment.
Men om ni ska statpadda kan ni ju göra den med.
Lycka till och kör HC så går det snabbare!

Av 1974a

Casbian är riktigt vacker! Vissa eldar i bakgrunden på Firestorm ser ut som...fult som stryk. Den nya passagen på utsidan av Metron, med den nya ingången...... ser ut som CS 1.3. Samma sak gäller området mellan RU´s bas och A. Förutom att mycket såg bättre ut i BF3 stör jag mig mer på bristerna i spelet när jag spelar Second Assault. Detta för att jag vet hur bra det borde gå när man spelar dessa banor. Varför har de inte fixat buggen med att assignments man klarat av fortsätter att dyka upp som oavklarat?

Av 1974a

Det måste vara något i grundkoden som är mycket mycket fel. När de släpper en patch som skall fixa vissa problem vilket den kanske också gör för en del men för andra som kanske inte hade det problemet innan dyker nu problemet upp för dem istället. T.ex Soundloopen. På fyra månader har Dice lyckats förflytta problem mellan spelare. Vissa har säkert haft problemen hela tiden medan andra som inte haft några problem kan vänta sig dem i framtiden. Hur svårt kan det vara att på ett par månader se till att spelmekaniken liknar den i BF3. Gör inget om de stänger av lite skit som ändå bara stör. Jag vill kunna skjuta fienden, kunna ta skydd, spela utan lagg och jag vill kunna spela utan uppleva att det är ett lotteri ibland vem som dödar vem. Egentligen vill jag kunna springa genom en liten kartong också men det kunde man ju inte i BF3 heller. Var det inte mycket problem med loopande ljud och annat ljudrelaterat på Lancang Dam i början?

Av 1974a
Skrivet av Mocka:

Man ser ju om man blir headshottad numera (en liten ikon ploppar upp) vilket gör det lättare att acceptera. Dock dör iaf jag fortfarande av helt omöjliga oneshots vilket då mer antyder på aimbots mer än problem med spelet. Samtidigt kan det faktiskt vara tur, sköt en kille i huvudet från ett hyfsat långt avstånd med pistol och blev direkt anklagad för fusk när det i själva verket var ren och skär tur.

Dör fortfarande bakom hörn men inte lika mycket som tidigare. Tycker iaf att jag tål lite mer än tidigare på längre avstånd.

Menar du headshotsymbolen som kommer upp (varje gång) när man dör numera?
Snarare än aimbot tyder det väl på att spelet och netcoden är helt uppåt väggarna. Den där headshotsymbolen känns mer som ett sätt att dölja något galet. Det ska ju inte vara möjligt att oneshotta någon på längre avstånd om inte offret redan är riktigt skadat. Sedan är det ju lagg och annat med tickraten osv som gör att det ofta känns som om man blir oneshottad. Ur fiendens perspektiv såg det säkert helt naturligt ut.

Av 1974a
Skrivet av DasBoot_swe:

Den snärtiga bröstkorgsbasen ska komma från högtalaren och inte från subben. Det är det som är lite kul att många ratar stativhögtalare för att de "saknar" bas. Har en polare som kör ett par system audio sa2k master ihop med en hk990. Han har gett 18 000:- för det beg och det spelar något så sinnes sjukt bra. Ruggigt drag i midbasen, dock så insåg han att han saknar "djup bas". Dvs från runt 30hz och ner, gör inte speciellt mycket till musik, men till film så är det trevligt. Ett bra exempel är filmen super8 när tåget spårar ur....

Absolut!
Bor ju i lägenhet och tycker det räcker med stativarnas bas även till film. Blir mer störd än upphetsad av skaller i fönster och väggar. Störd för att grannarna kanske störs.
När jag skulle köpa nytt åkte både jag och min sambo runt och lyssnade. Vi var i Göteborg och Stockholm och självklart hemma i Linköping. Det sjukaste vi lyssnade på var en setup med MBL (http://www.monoandstereo.com/2010/09/interview-with-mbl-audio-germany.html) som vi inte riktigt hade råd med. Vi var länge inne på finska Amphion men efter att få hört Hegel och Dynaudio tillsammans var saken klar. Denna duon var också den billigaste setupen vi lyssnade på under det året vi åkte runt. De små stativarna krossar mina gamla Infinity Alpha 50.

Av 1974a
Skrivet av bjorkkis:

Just nu använder jag ganska pinsamt nog en gammal Marantz SR7001 utan slutsteg, verkligen inte rättvist för högtalarna men det gör mig nöjd för tillfället och kommer att bytas ut ganska så snart. Det jag ska göra först hemma är att fixa med akustiken som många verkar glömma. Bor man i en lägenhet med betongväggar så ekar det något så fruktansvärt och det fixar inte någon förstärkare. Du är nöjd med dina X16? Vad för slut steg kör du med? Jag funderar lite på en H80.

Jag är supernöjd men självklart finns det ett sug efter nya prylar. Kommer fortsätta med Dynaudio när/om jag uppgraderar. Älskar engagemanget de skapar.
Jag kör med en H1 mk4 som har hembio-ingång och det funkar utmärkt! Bor också i lägenhet och har satt upp diy diffusorer och absorbenter på väggarna runt om och det funkar riktigt bra. Det roliga med mina stativare är att folk ofta undrar var jag har baslådan. Har ingen sådan och de har lite svårt att tro mig. Det är en sjuk bas i dem. Aldrig bumlig och störande, bara kraftfullt njutbart som en smocka i bröstkorgen.

Då kan jag ju önska dig grattis igen eftersom jag tror att du kommer uppleva stor skillnad när du fått hem en H80!

Av 1974a

Gammalt klipp och vet inte om ni redan sett detta. Jag snubblade i alla fall över denna videon nyss. Ganska kul med dessa välgömda påskägg.

http://youtu.be/SrAk4lHfti8

Av 1974a
Skrivet av Elektrohund:

Allt över 13.9 får min dator att starta om sig helt random i vissa spel. Är förmodligen egentligen mitt korts fel, men endå.

Mantle funkar fint för mig i BF4. Jag använder en 7970 och i5-2400 (oklockade). Skillnaden för mig är att processorn inte bottleneckar lika mycket, så jag får stabilare fps. Kan köra Zavod 64p med Ultra settings med 70 fps för det mesta med 55 fps som absolut minimum, vilket är en klar förbättring då jag tidigare dippade ner till 35-40. Skärmen fryser till i en halv sekund ibland, vilket är lite störande.

Siege of Shanghai klarar min processor fortfarande inte riktigt av dock. Går under 60 fps vilka settings jag än använder : /

Du använder alltså 14.1 vilket fungerar i BF4 i Mantle-läget men får datorn att starta om sig oregelbundet i vissa andra spel? Förstod inte riktigt.

Av 1974a
Skrivet av bjorkkis:

Vet inte om det intresserar någon men det blev först ett par Elac FS 247 som sedan såldes och blev slutligen ett par vita Dynaudio X34. Väldigt nöjd med dessa!

http://www.minhembio.com/Bjorkkis/345762

Tycker själv det är kul när folk följer upp, därför jag gjorde det nu...

Grattis!

Vad använder du för förstärkare till dem? Kollade på minhembio.com och såg en surroundförstärkare (Marantz). Tänkte om du hade slutsteg också. Kör själv med Dynaudio X16 och en Marantz plus Hegel som slutsteg.

Av 1974a
Skrivet av Peppe79a:

Finns det nåt system i det tro? Alltså att det är utjämnat i slutändan på något vis? Är ju skittråkigt att inte kunna jämföra med någon. Speciellt eftersom jag tycker spm är en lite "Större" skala att gå efter som visar mer på hur mycket man gör för sitt lag osv....
Min tanke är tex. att jag i nuläget inte fått en enda över 50% på typ 1.5 månad. Men kanske däremot får fler 50 när nån annan får 25 osv. Eller är det helt random?

Tyckte det är lite underligt att de första battlepacksen man fick ibland innehöll 100% eller 200%. Numera får jag bara 25%. Tror inte det är så random.
Färgerna Reed och Worm hade jag inte sedan tidigare. De har alla kommit under februari.
Vapenspecifika battlepacks känns däremot väldigt random.

Av 1974a

Samarbetet med spelare man inte känner var bättre i BF3.
Medics revivade oftare i BF3. Beror väl på att det inte ger lika mycket poäng i BF4 om man inte också slänger medpac.
2x (holo, pka-s) siktena i BF3 var fantastiskt bra. I BF4 är de 1x istället och jag finner dem oanvändbara. Den röda cirkeln har en glow som gör att jag inte ser en smack om jag siktar där det är mörkt. Varför skulle man använda dem istället för cobra, red-dot?
Jag tycker det är för mycket explosiva granater i BF4. Den vanliga hade varit tillräckligt. De andra granaterna är intressanta dock.
Att som aggressiv recon i BF4 kunna använda C4 är grymt!
BF3:s perksystem var bättre. Hade det fungerat precis som i BF3 men med de nya perksen från BF4 hade det varit kalas.
Att alla klasser kan använda carbines är bra MEN att nu endast engineer kan använda PDW:s är skitdumt. Varför skulle en engineer välja PDW framför carbine?
Attack helin i BF4? Varför så långsam?
Simma med pistol, dyka, båtar och all ny interaktion med vatten är kul men var är den där hajen?
Levolution.... Vet inte. Tycker inte att det tillför/förändrar tillräckligt. Titta på Lancang Dam t.ex. Om vattnet bakom dammen hade sköljt över och dragit med sig folk och fordon samt förändrat kartan rejält. Det skulle kunna fungera som så att någon sida gynnas av levolutionen och därför bli ett extra inslag i striden.
BF4 är överkryddat med saker och många av dem gynnar fegspel. 64p Metro i BF3 där de flesta låg och kastade granater och sköt m320/gp30 på varandra var extremt irriterande. I BF4 finns det ju ännu fler val för dem som gillar den spelstilen så det ska "intressant" att se hur det blir när second assault släpps.

Ursäkta uppsatsen.

Av 1974a

Battlelog stats vs. BF4stats.com

Funderar på om min "spm" har fastnat.
Den ligger över 500 på bf4stats.com men ca 350 på Battlelog. Enligt better battlelogs graf har den legat över 500 hälften av all speltid (de senaste 200 timmarna).

Dessutom märker jag att "skillen" ökar eller minskar under natten när jag sover. Den kan gå + - 20 ibland.
Min accuracy ligger på 9 i bf4stats.com men endast 6.22 i battlelog.

Jag ser mina stats som något att förbättra, att bli peppad av. Lite som att ge sig själv egna assignment som t.ex låsa upp allt till MP7:an osv.
Därför stör det mig lite att det inte verkar stå rätt.

Av 1974a
Skrivet av Florrpan:

Fast one-shot buggen är ju fixad. Den som gjorde att serven räknade 2 skott i stället för 1 i flera scenarios. De mesta "one-shot" tillfällen som finns nu är ju när fördröjningen i klienten inte registrerar att du blivit träffad förrns du dött, vilket känns som "one-shot". I många lägen så lurar ljudet oss. Klienterna filterar ut flera ljud, ibland märker man bara av ett, även fast fienden avfyrar 4. Fortfarande drygt, missuppfattas ofta som en "bugg".

Kan vara helt ute och cykla här men jag har för mig att jag såg någon video där Jackfrags visade hur det såg ut med one shot buggen. Vad jag vill minnas påpekade han att buggen INTE var fixad.
Vilket som var det en av flera saker jag tog upp och inte nödvändigtvis den som jag finner jobbigast.

Av 1974a

En del säger sig bli av med lagg och fps-drops genom att köra Win 8 istället för 7:an.