Inlägg

Inlägg som treffin har skrivit i forumet
Av treffin
Skrivet av Saber:

Sitter och funderar på att köpa en hotchkiss. :X

Varför inte? tier 1-3 är nog det som är roligast att köra faktiskt!

Av treffin
Skrivet av Saber:

Yup sitter och små lirar en pz2 för kul och den blir bättre för varje % som crewn går upp.

Jag köpte en Locust bara för skojs skull och sitter nu och njuter mer och mer av den

Av treffin

Jag fick just en kamikaze-badge för att en IS-3 körde in i min M4A3E8 och dog

Av treffin

Ibland är Leoparden väldigt rolig att köra med

http://glamdring.se/users/f5a375bb907ad9fe62382034fa3ccbb9/WoTLe...

Av treffin
Skrivet av cyberkyckling:

Körde nyss en match med en PZIII och fick en liten loltraktor i mitt lag, stackarn kan inte haft det lätt när han stod och sköt mot en KV!

Första matchen jag körde i WoT var i ett tank company (fråga mig inte varför jag fick vara med!). Loltraktor vs Maus

Av treffin

Kör BF2 ganska sällan nuförtiden. Kan dock tänka mig att haka på om någon vill organisera något!

Av treffin
Skrivet av m0rk:

5 terminen Systemutveckling i Trollhättan på Högskolan Väst.... Känner mig inte ett dugg motiverade då jag verkligen tycker ekonomi och redovisning är övertråkigt.

Kurserna för första perioden är; Grundläggande redovisning samt Organisation -och vetenskapsteori... Efter det är det två kurser i företagsekonomi. Sen är det dag att börja med C-uppsats..

Redovisning är väl bra att kunna, men har man inget intresse kan det kännas väldigt tungt. Spontant känns det dumt att plugga något man inte ens vill hålla på med. Det måste ju finnas alternativa kurser du kan ta och ändå få en examen.

Av treffin

Ja Nederländerna är verkligen fint!
Ska se om jag kan slänga upp någon fin bild från i somras lite senare.

Av treffin
Skrivet av m0rk:

Är det bara jag som inte ser fram emot hösten? 30hp ekonomi blehhhhhhhhh...

Vad ska du läsa och var?

Av treffin

Hmm, sedan jag fick en kraftig hjärnskakning för något år sedan har jag haft svårt att känna vissa lukter och att korrekt identifiera andra :/

Av treffin

Är det någon typ av akademisk litteratur du är ute efter? Ett tips är väl att kolla vad som används som kurslitteratur på valfri högskola.

Av treffin

Får göra mitt första inlägg i tråden tror jag.
Först två bilder från fjolårets resa till Skottland:

http://img135.imageshack.us/img135/5875/12606082.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/1506/38795170.jpg

Från någon förfest förra året:

http://img832.imageshack.us/img832/434/12272538.jpg

Sist en från när jag var yngre:

http://img822.imageshack.us/img822/9995/81839721.jpg

Av treffin
Skrivet av Mr.Borka:

Lightsaber = ljussabel != lasersvärd

edit: antar jag iaf

Av treffin

Jag brukar (tror jag) faktiskt generellt sett använda de som, men det handlar ju om vad som passar bäst i sammanhanget. Jag skulle säga att det är ett mindre allvarligt problem än då de/dem används fel i andra situationer.

Av treffin
Skrivet av _MmattiasS_:

För dom som är osäkra så är det faktiskt "tillåtet" att skriva "dom" också

Fråga: i det som jag skrev ovanför passar både de och dem in?
för dem... / ...de som är...

http://www.spraknamnden.se/fragor/arkiv_sprakrad_02.htm#de_de...
Andra stycket.

Av treffin
Skrivet av tiger7925:

Då tycker jag att vi gräver ner det och kör över med våra tanks några gånger och gör det som vi alla gör bäst. döda andra tanks

Det låter finemang det!

Av treffin

Jag bor i en studentlägenhet i Lambohov. Just där jag bor är det ganska lugnt och inte som edman upplevde det. Folk både hälsar och håller upp dörrar, tvättstugan är låst till inpasseringstaggen under tvättiden osv. Det är väldigt nära till Campushallen om man är intresserad av att gymma eller annan fysisk aktivitet. På cykel tar det väl några minuter extra till stan, men det är ingen fara tycker jag. Skulle jag få valet så skulle jag nog ta Colonia ändå, då nästan inga studenter (som jag känner i alla fall) verkar bo här. Colonia är också väldigt fräscht.

edman har helt rätt vad gäller motvinden när man ska till Lambo

Av treffin
Skrivet av tiger7925:

jo men det står också att om jag kan få in. hur kan du tolka det som att jag får in en sån träff varje gång??

åter igen läs igenom sakta så att du kan förstå det innan du börjar skriva

Du skriver i ett inlägg att du gör 60 till 80 procent skada på en Ferdi om du träffar bakifrån eller i sidan. Inget annat. Det alla har sagt är att det är orimligt mycket för att bara träffa i sidan eller bakifrån. Du skriver inte från början att det handlar om ett fåtal specialträffar, men insinuerar senare att det var det du menade. Och självklart kan du få in sådana bra träffar, något annat har ingen hävdat.

Det kan eventuellt vara så att en viss språkförbistring förekommer, då många inte verkar förstå vad du menar. Du verkar heller inte förstå andras inlägg helt och fullt. Läs igenom dina inlägg igen lite kritiskt så förstår du nog varför ett några ifrågasatte det du faktiskt skrev, inte det du tänkte.

Jag vill dig inget ont min vän

Av treffin
Skrivet av tiger7925:

än en gång. jag säger att när jag väl får in dem så orsakar de den skadan. jag har aldrig skrivit att det är ofta som jag träffar så och hittar du det påståendet någonstans i det som jag har skrivit så visa det helt enkelt

Se min fetmarkering nedan.

Skrivet av tiger7925:

Är din Ferdinand fullt uppgraderd?

Jag kör med T29 fortfarande och stöter man på en sådan så skadar man den knappt fram ifrån fast jag har en 105 mm kanon men kan jag få in en träff på sidan eller bakifrån så skadar jag mellan 60 och 80% på ett skott

Av treffin
Skrivet av tiger7925:

så då räknar du ut exakt var du träffar på millimetern varjegång som du skjuter och med ditt påstående så räknar du ut exakt skada när du skjuter bakifrån på någon eller på sidorna?? kom igen nu lite mer hjärna har ni väll än att lita blint på matte hela tiden. det är så otroligt många fler faktorer som ni måste ta med. testa själv och tänk på vad du gör när du ska skjuta. själv kan jag bara gå efter träffar jag har fått in och skadan som har blivit av dem

Läs nu vad de andra skrivit igen. Du kan inte göra mer skada än maxskada för aktuell kanon och ammunitionstyp, såvida du inte får in en bra träff på ammo rack eller sätter eld på motorn.
Det du beskriver kan säkert ha hänt någon gång, men jag tvivlar på att du lyckas med detta så pass ofta som du vill påskina.

Fundera lite också över hur systemet för skada är uppbyggt. Det är ju uppenbarligen inte helt slumpmässiga skadevärden som genereras, utan de ligger ju inom ett intervall. Så ja, det är bara matematik som ligger bakom.