Inlägg

Inlägg som Crim2 har skrivit i forumet
Av Crim2

Ideal of Sweden Skal, iphone 8 och trådlös laddning. Fungerar det?

Som titeln lyder, jag undrar om Ideal of Sweden enkla skal fungerar tillsammans med trådlös laddning för iphone 8.

Tack!

Av Crim2
Skrivet av Crim2:

Bra fråga.

Tror fan mig då inte att pumpen går. Antar att det är att reklamera då.

Av Crim2
Skrivet av Hzup:

Går pumpen?

Bra fråga.

Av Crim2

Höga temperaturer även fast ny pasta.

Tjenare,

Sitter på en I7 4770k och märkte på senaste att jag hade skyhöga temperaturer utan load, 90-100grader.

Idag så bytte jag ut kylpastan för jag antog att det var där det kärva. Visst fan var det så att kylpastan var helt slut och jag tvättade bort att applicerade nytt. Till min stora förvåning så har det sjunkt till ca 75grader utan load, men 100 grader i load. Väldigt konstigt då jag sitter på en H60 som bör göra jobbet utan problem. Inge dam eller dylikt är problem heller.

Har min prolle eller kylare lagt av? Finns det någonting som jag ser förbi helt och hållet just nu?

Danke

Av Crim2

Nu vill jag se massor av prestanda tester av folket!

Av Crim2

Tack för alla svar, låt dem gärna fortsätta komma in! Ungen är 10-13 år tror jag. Helt ärligt så kommer jag inte ihåg.

Av Crim2

Letar efter ett barn vänligt bilspel(Ej racing, Ej GTA)

Har en granne som försöker hitta ett bilspel till sitt barn då hon har nu förbjudit GTA för ungen. Förstår henne helt klart. Men som sagt, tänkte hjälpa tilll men är tyvärr inte insatt i denna delen av spelvärlden så behöver er hjälp!

Så, behöver ett spel som man kan åka omkring i likartad form som GTA. Städer etc, men inte ha den grova sidan på köpet.

Tack för hjälpen!

Av Crim2

Skulle vara gött med ett bättre auktions system som tillval i sina annonser på marknaden Aka Tradera style...Ish!

Det är mina cent jag kan komma på nu!

Av Crim2

Någon här som har currency på Nemasis League som jag kan köpa för Standard League currency? Självklart billigt, 50% av vanliga ration eller så. Har massor av Exalted på Standard men spelar just nu på Nemasis. PMa mig!

Av Crim2

Nu har jag blivit riktigt sugen på en av dessa korea skärmar och lästa massor av sidor. Men tyvärr har jag inte tid att gå igenom 75 sidor så ni som har koll på tråden, vilken skärm har klassats som bäst just nu?

Letar helst då en som inte knölar och är enkel att överklocka. Specielt med AMD kort som jag då kommer antagligen använda. Skulle vara grymt tacksam om någon kunde lista upp de som har klassats som topnotch av alla miljoner där ute. Tack!

Av Crim2
Skrivet av TheComedian:

Som rubriken lyder.... kör på 15-55 FPS med mitt GTX 690 på MEDIUM och HIGH.... HELT JÄVLA värdelöst....

Har

Athlon II X6 1100T 3.2Ghz

8Gig 1600Mhz Kingston

Instalerad på Intel SSD 500/500 R/W

Allt lirar på senaste drivrutinerna .... Varför stämmer inte mina siffror överrens mest testriggen?? Kör på dubbla prestandan! Minst!

Mer ram och ny processor som gäller? eller är något galet?

all hjälp betyder mycket!

har gjort clean install med drivisarna...

Båda kärnorna kommer bara upp i 732Mhz styck medans jag spelar i BF4 samma siffra i BF3 är 1050Mhz vilket är boostclocken....

Så något måste vara galet!!!

MVH TC!

Drar en mycket stark gissning på att din AMD prolle inte har en chans.

Av Crim2

Köpa grafikkort ifrån australien, garanti ärende ifrån sverige.

Hej Asus,

är i nuläget nere i Australien och funderar på att köpa ett grafikkort och kanske moderkort här och sedan ta med mig hem till sverige pga ett lägre pris. Frågan är dock hur ni behandlar ett garanti ärende om något av dessa komponenter jag köper skulle vara defekta tidig eller sent stadie.

Behöver jag skicka tillbaka komponenten ända till Australiens affär där jag gjorde själva köpet eller kan jag ta det med Asus Norden?

Jag har även en till fråga angående bärbar dator dock, även fast det inte är ett ämne för detta forum kan man alltid försöka. Om jag köper en bärbar dator även nere i australien, kan jag beställa den med ett svenskt tagentbord eller vad skulle det ca kosta att köpa ett nytt tagentbord med svensk layout?

Stort tack, Crim2.

Av Crim2

Du kommer klara dig utmärkt med det nätagget. 500w är tillräckligt även om den bara hade 60% verkningsgrad. Ingen poäng att köpa ett nytt.

Av Crim2

Hej där Karina,

Jag befinner mig för tilllfället i Australien och har lust att köpa en ny dator ifrån Dell här. Min fråga är om jag kan köpa en dell laptop ifrån dells officela online butik men få den med ett svenskt tagentbord med eller utan kostand?

Mvh Crim2 från down under.

Av Crim2

När du ändå håller på så borde du hålla ögonen öppna för en 4 kärnig 775 CPU för några hundralappar. Då skulle t.ex Bf3 kunna flyta på bra.

Av Crim2
Skrivet av zather:

Har en kompis som kan köpa ihop en dator, frågan är nu då, ska man fortfarande köpa ett 7950 eller ska man köra på ett 760?
Prestandan verkar vara väldigt lik men till och med lite bättre med detta kort.
Eller är det bara som BF3 att det ger ut det lilla extra på Nvidia kort?

Gör inge dumt nu o köp 7950. Köp 760 o överklocka så har du ett mycket bättre kort i alla titlar.

Av Crim2
Skrivet av Gunmoses:

Gå in i din Tor Browser katalog sen Data och Tor. I den katalogen har du en fil som heter torrc den editerar du med Wordpad. Längst ner i filen lägger du till raden ExitNodes {au}

Där au är toppdomänen för Australien (om det finns nån ExitNodes rad redan så ta bort den). Du kommer nu att kopplas via Tor-nätverket ut till en exitnode i Australien nästa gång du startar Tor browsern. Med andra ord alla kommer se det som du ansluter från en australiensk IP-adress.

Stort tack till hjälpen, men av någon anledning så fungerar inte det jag vill ändå. Jag kollade om det verkligen funkade och att den trodde jag satt i AU och det stämde, det gjorde den men ändå så fungerar det inte när jag försöker att "kolla nummret" på t.ex http://www.gumtree.com.au/s-ad/sydney-city/campervan/toyota-4...

För att se full number så måste man ha ett IP nr ifrån AU men det verkar inte visas även fast jag nu har fixat Exit point till AU.

Av Crim2
Skrivet av Gunmoses:

Ladda ner Tor Browser Bundle:
https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Ställ in Exit Point till Australien.
Om det går trögt så kan man trycka på knappen New Identity så får du en ny Exit Point. Alternativt provar du det som morxy49 skrev och om du gör det så ta gärna en bild med webcamen och lägg upp här så vi ser att du gör rätt.

Tack för svaret och testade men kunde inte hitta några IP adresser ifrån AU, kunde inte riktigt finna detta med Exit point, var detta i Settings eller? Fanns en hel del så...

Av Crim2

Asus Maximus V gene/eller full atx varianten och du kommer vara nöjd i år.

Av Crim2

Ja helt rätt, lura deras serv! Jo, testade utan någon särkilt bra resultat. 2 st olika adresser testade jag och de skulle ha högsta hastighet, gick åt pipan. Får fortsätta testa!