Inlägg

Inlägg som rawdesigns har skrivit i forumet
Av rawdesigns

Mikz League - FIFA Turnering på Malmöfestivalen

Tjena,

Vi arrangerade en 8 dagars live FIFA Turnering nu på Malmöfestivalen 2013 som blev riktigt populär, vi tog in en dokumentär filmare för att göra en skön promotion video så vill gärna dela den för er FIFA fans som vill få en inblick "bakom" kulisserna och för de som vill delta i nästa års turnering!

Mikz League - En 8 dagars FIFA turnering som lockade några av Sveriges bästa FIFA spelare, besök av förra årets SM Mästare, deltagare från Malmö FF och riktigt skönt häng!

Stay wicked!

Av rawdesigns

Tack för tips m.m!

Jag tycker det låter bra med att välja delar och betala 800 för byggnation! Så funderar på denna uppsättning inspirerad av era förslag: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1681004/2012-04-11 för att dessutom få ner priset lite och köpa en riktigt schysst led skärm för att fylla budgeten Tankar?

Av rawdesigns

Färdigbyggd speldator inom budget på 12k, assistans tack!

Hejsan.

Jag tänkte köpa en ny dator, har ont om tid och är dålig på att bestämma mig så tänkte köpa en färdigbyggd så jag slipper möjligt strul.

Har lite olika varianter i åtanke, det jag ska göra är främst redigering i PS5 och lite adobe after effects, men det är inte det som kommer bli mest krävande för jag vill även kunna lira BF3 på fullt ös utan problem.

Det jag vill ha är den nya I7 2600 intel processorn med 3.4/3.6 ghz , den har fångat mitt intresse.

Jag vill även ha GTX570/80 grafikkortet , möjligtvis 560ti om det är nödvändigt för att hålla sig inom budget.

Har kollat på:

http://www.inet.se/produkt/1517098/taurus-hardcore-gtx-570-i5...
http://www.netonnet.se/art/dator/stationar-dator/desktop/asus...

Den på Netonnet har ju den processorn jag gärna vill ha, men den har endast 570ti grafikkortet vilket är lite tråkigt, för då känns det som att man kan behöva uppgradera snart igen, och jag kör gärna på denna dator ett par år. Samma med processorn, kanske vettigare att satsa på en vettigare grund med processor m.m. och enkelt uppgradera grafik kortet igen om något år?

JAG HOPPAS PÅ att någon skall komma med ett vettigt beslut åt mig och ge mig en länk till en RIKTIGT grym dator färdigplockad som har båda delarna inom samma budget! Det är viktigt att den är färdig byggd då jag gärna betalar en tusenlapp extra och får den monterad och klar, har inte tiden att lägga då den även skall fungera som arbetsdator och ska bara ersätta den gamla utan något vidare glapp.

ANDRA saker jag tänkte införskaffa är en VIT skärm, vit mus och vitt tangentbord vilket alla verkar väldigt svårt att skaffa som fortfarande är vettiga för spelaren, sakerna skall passa till kontoret men även till timmarna mellan kontorstimmarna

Har kollat på: http://www.inet.se/produkt/2203340/benq-tft-22-rl2240h-vit hur tror ni den är att spela på?

Tacksam för hjälp / Den velige

Av rawdesigns

Just nu har jag bara mus / tangentbord inkopplat och det slutar fungera helt i olika perioder m.m. vissa gånger så är det varannan minut, andra 1 ggn i halv timmen. Kan det vara BIOS som behöver uppdateras?

På laptopen och datorn är det samma mus som fått gå fram och tillbaka och det har krånglat extremt mycket runt just denna mus, kan det vara den som påverkar satt hela systemet krånglar? Det är en razor 3500dpi om det har någon betydelse.

Mvh Robin

Av rawdesigns

USB portat slutar fungera.

Hejsan.

Jag har en nästintill ny laptop och helt plötsligt slutar USB portarna fungera, precis samma sak hände på min stationära dator för bara några veckor sedan.

Så helt plötsligt slutar USB att fungera, det som händer är att de slutar fungera / fungerar i 10 sekunder och sedan fram och tillbaka en stund tills de slutar fungera helt och hållet. om man tar ut / sätter i t.ex musen så fungerar den ibland i 5 sekunder, inte mer.

Kan det vara ett virus som gör detta? Jag har ett fullt uppdaterat Avast som skall skyda datorn, men dock nydligen installerat.

Vore super om någon ville ge mig lite ljus på min situation

Mvh Robin

Av rawdesigns

Haha han hade grymma kommentarer

Av rawdesigns

Samlade Battlefield 3 Gameplays

En Samlings tråd för bara Battlefield 3 Gameplays. Finns en annan tråd med alla samlade trailers. Fyll gärna på med Bra Gameplays, dock är det lite svårt att hitta riktigt bra innan release.

Battlefield 3 Online Gameplay LIVE Multiplayer! - Real BF3 Gameplay

Jag kommer även att lägga upp samlade gameplays på mitt Battlefield 3 forum

Av rawdesigns

Tack för input

Av rawdesigns

Samlande Battlefield Trailers (inkl multiplayer gameplay)

Hej.

Jag har sett en massa utspridda trailers för spelet, och när jag har startat upp mitt *bort* så har jag kommit över många videos här och där så tänkte dela med mig de jag har på förstasidan på mitt community.

Battlefield 3 - Full Length "Fault Line" Gameplay Trailer

Battlefield 3: Vehicles Trailer

Battlefield 3 Caspian Border multiplayer trailer (1080p)

De är de videos jag har presenterat på förstasidan, kommer dock uppdatera när spelet kommer ut

Av rawdesigns

Tjena, jag har nog inte skillsen att lira i en BF3 klan, men jag råkar ha ett BF3 community under konstruktion, och en av funktionerna är att man kan ha en klan sida där man kan dela med sig av uppdateringar osv till alla. Och medlemmar kan där ansöka om att joina er klan, det kan vara ett smidigt sätt för er att hantera inbjudningar m.m. så om ni vill testa detta systemet så är det just nu under uppbyggnad och jag skulle uppskatta om ni kollade in sidan "battlefield 3 clans"

Av rawdesigns

Du är galen Dennis

Av rawdesigns

Skicka ett mail till Binero och fråga mer specifikt vad det är du vill göra och vad du behver, de har det mesta och har alltid lyckas ge mig vettiga svar även om de inte har fått ut något av de själva. mycket bra support och webbhotell!

Av rawdesigns

Wordpress är vad jag rekommenderar då det med sina tusetals plugins ger en fantastik mångfald, men om du vill ha ett seriöst forum är det platformar som Vbulletin som gäller.

Av rawdesigns

Hej.

Börja med att av aktivera / ta bort alla plugins du inte använder, såg något error på sidan.

Sedan så är det plugins som gäller, "wordpress related posts" fungerar sådär på sidan jag jag har i min signatur nedan.

Testa olika plugins, läs recensioner om dessa, se bedömningar på wordpress egen sida för plugins m.m.

Mvh Robin

Av rawdesigns

Jag löste detta på annat sätt, blev ingen iframe (tacksam för svar)

Av rawdesigns

Hej!

Jag driver företaget rawdesigns och jag har skickat dig ett PM angående din logotyp

Med Vänlig Hälsning

Robin Årman

Av rawdesigns
Skrivet av You:

Har du inte kontroll över sidan själv bör du rimligtvis inte bädda in den med en iframe, eller något annat. Detta av både säkerhets- och upphovsrättsskäl.

Jag har varit i kontakt med de som äger hemsidan och jag har fått rätten att sätta sidan som en iframe på denna hemsida, men de visste inte något om detta iframe skydd, men jag har dock fått rätten av ägaren.

Av rawdesigns
Skrivet av Skogga:

Sidan du försöker lägga i en iframe har förmodligen frame-breakout-kod som är byggd med javascript.

Hur du ska lyckas hindra den vet jag dock inte.

Detta är nog mycket möjligt! jag har funderar på något liknande jag själv men inte lyckas hitta på något med just denna funktion.

Någon som vet ett alternativ för Iframe med t.ex ett Javascript?

Av rawdesigns

IFRAME dirigerar om hela hemsidan, kan man ändra detta?

Hej.

Jag håller på och bygger en hemsida som ska ha en annan hemsida i en iframe, eller detta är det främsta målet.

Men just denna sida som jag vill sätta i en iframe tycks dirigera om hela hemsidan så fort den sätts i en iframe på hemsidan, jag har testat med andra hemsidor och dessa ser bra ut och fungerar precis som väntat med en vanlig iframe, men just denna sida som jag behöver dirigerar om hela hemsidan och detta är väldigt konstigt i mina ögon.

Någon som vet vad detta beror på och om det går att lösa? T.ex tvinga iframen att visas på sidan utan att dirigeras om till den faktiska hemsidan?

Tacksam för svar!

Mvh Robin

Av rawdesigns
Skrivet av SysGhost:

Jodå, Wireless HDMI, samt någon lösning som nVidia har plockat fram:
http://www.wirelesshdmi.net/
http://compinfo-center.blogspot.com/2011/04/wireless-vga-card...

Men det ser ut som om det är endast en bild-signal per trådlös enhet.
Däremot finns det helt andra tekniker som möjliggör att man kan koppla in flera skärmar på samma HDMI-signal. Datorn ser det bara som en skärm.
Den enda begränsningen är HDMI's egna bandbredd.

Skrivet av SysGhost:

Nejdu, ide flesta fallen där, används en enkel sändare/mottagare som skickar signalen via en vanlig coaxial-kabel (Antennkabel)
Sedan drar man 50, 100, kanske till och med 200 -300 meter med denna kabel.

I dem lite mer modernare ovh högupplösta informationsskärmarna används vanlig TP-kabel.
Signalen skickas till och med ibland via gigabit nätverk till en liten mottagare som sitter intill eller inbyggd i skärmen ifråga.

Vid större behov finns det även specialkonstruerade bildskärmar som enbart tar emot bild och video via TP-nätverket från en specialanpassad media-server. Restauranger och snabbmatkedjor använder dessa bildskärmar rätt mycket idag, i synnerhet McDonalds och Burger King.

Det finns dock ett fåtal undantag, där skärmen ifråga har en inbyggd dator, som tar emot bild, ljud och videofiler via det vanliga trådlösa nätverket.
Likaså finns det pyttesmå MicroITX-datorer som enkelt kan skruvas på baksidan av skärmen i VESA-fästet, som också kan hämta ner all media via trådat nätverk eller trådlöst.

Tack, det var precis denna informationen jag var ute efter!

Kopplingen med TP kabel lät mycket intressant och prisvärd då jag möjligtvis ska koppla upp ett system med skärmar i en livsmedels butik och söker en billig lösning!

han ska ha en 4 skärmar och alla kopplade till en dator, en budget variant som bara ska visa bild (möjligtvis ljud i framtiden)

Vad bör man ha för mottagare osv för att kunna skicka denna information ifrån datorn till dessa skärmar då tro?

Och vad är det för skärmar som klarar detta?

Något tips om vad man bör använda för mjukvara för att visa desa bildspel så det flyter på bra på alla skärmar?

Han funderade på ett ståeende PDF format i ståeende skärmar. Tror ni om det? eller finns det en professionell lösning på detta som butiker använder?

Mvh Robin