Inlägg

Inlägg som Orebro har skrivit i forumet
Av Orebro

Hade du testat 200mm-fläkten i sidan istället för 4x120mm?

Skulle ju vara en välsignelse kabelmässigt, kommer att skaffa sidoplåt om något år när det är dags att köra 2x580

Av Orebro

Varför inte formulera det på ett sätt där det inte framgår att det just är datorspel? (Har inte läst artikeln, kanske står där). Typ:

"Jag är på fritiden medlem i en förening där jag har en ledarroll. Det innebär att ungefär en gång i veckan organisera och leda aktiviteter med upp till förtio medlemmar."

Eller typ, "Jag är bra på att samarbeta och att i grupp lösa avancerade uppgifter, detta är något jag fått erfarenhet av genom mina fritidsintressen"

Edit: "datorspel" står två gånger.. kan fan inte redigera bort det.

Av Orebro

Ozo, har du sett recepten som droppas i t.ex. Karaggas palace?

Av Orebro

Tycker ändå att KV har sådana enorma svagheter (pappers-armor samt enormt långsam rate of fire), jag blir glad när jag möter den.

Fast om den får av första skottet och träffar är det såklart inte lika roligt

Av Orebro

Alla tanks är väl jävligt tråkiga som "stock" men när du uppgraderat blir det ju roligare

Just M1A1 bössan fullkomligt älskade jag på min Wolverine med 20,8 rounds/minute (är det väl). I tier 5 var det mycket roligt iallafall.
Tycker den är helt ok på min M4A1E8 (om jag fick allt rätt där) också, sparkar hål i det mesta jag möter (bekymrar mig inte ens att skjuta på Löwe eller IS i front).

Fast visst är det underbart när du ser att alla Löwe och KV-5 är på din sida, samtidigt som andra sidan rullar PantherII, Tiger II och IS-3

Av Orebro

Kan också vara värt att titta på vilken typ av luftflöde fabrikanten har tänkt sig. Viss fläktar är designade för att ge mer penetration genom radiatorer (t.ex. Gentle Typhoon, NF-P12) medan andra fläktar är bäst för att skyffla luft in och ut ur chassis (t.ex. slip stream, NF-S12B)

Varje fläktproducent brukar ha bra info om det på hemsidorna.

Kan dock inte se någon som helst anledning med en slim/tunn-fläkt annat än om du har väldigt ont om plats. Jag tror också att ytterst få fläktar designade för radiator-penetration tillverkas i slim-varianter.

Edit: Men hey, fan testa på och posta gärna reslutat här

Av Orebro

Det vet jag och det har dom inte. Det följer med en förlängningskabel men det är allt. Kör en som "pull" ut ur mitt chassi själv och det kyler min 2500k i 4.2ghz alldeles utmärkt.

Kör den 100% hela tiden i CPU_FAN (eftersom det inte är pwm blir det 100%) men den är tyst och fin. Låter en del om luft-draget men inget som stör mig.

Av Orebro

Visst har polarn rätt, pumpen ska ha 100% hela tiden. På mitt asus-kort är det så på PWR_FAN. Kan man förmodligen kolla upp i manualen till moderkortet eller på forum

Y-Splitten du länkar ser rätt ut. Köper man dyrare fläktar än Scythe brukar det t.om. följa med

Av Orebro

Flyter gör det ju (förutom när man just laddar alla detaljerna inne i fleet)... men någon super-fps har jag inte. Man måste väl ner i typ 5fps för att det ska rycka på ordentligt?

Av Orebro

Alltså både innan och efter patchen har jag små gröna linjer, från ena hållet en hel färg, från andra hållet linjer, ser ut som ett force-field eller nåt som blinkar. Det är alltid i baser ute på världarna.

Något sådant eller? Fast det är inte som subliminal, det blinkar av och på hela tiden.

Av Orebro

För att inte tala om laddtiderna till vissa zoner...

Av Orebro

redruM, får exakt samma värden som du på min burk, som du ser i min signatur är det inte något hårdvaruproblem hos mig.

Är det många spelare i Fleet kan jag komma ner under 20-25 också. Warzones har jag dock inte kommit ner i 20-25 men väl runt 40 som sämst.

Av Orebro

Vad sägs om en Y-split och ha båda fläktarna på CPU_FAN?

Kör du fläktarna på CPU_FAN kommer du slippa jobbiga felmeddelanden, du kan förmodligen få information om RPM och kanske t.om. få möjligheter att styra dom via mjukvara.

Av Orebro

Det kan ta en dag för guld ibland om man köper via det där tyska bolaget... men kör man med kort brukar det bara ta en minut.

Av Orebro

Var tvungen att läsa artikeln. Dom har samma retorik som kreationister:
"Eftersom ingen inte kan bevisa att Gud inte finns, finns han alltså!"

Dom kommer aldrig lyckas göra kopplingen spel och våld, det är alldeles för många faktorer som påverkar så mycket mer som dom inte kan utesluta i forskningen. Dom skriver det i sin artikel också men skiter i det i sin argumentation.

Av Orebro

Om du inte ska köra dubbla GPU eller klocka och ha insugskylning behöver du nog inte göra så mycket åt kylningen i det chassit tycker jag.

Själv kör jag en GT1850 som utsug, genom min H60 (har fobi mot damm i datorn). Har dock satt en extra 120mm fläkt i 5.25" platserna eftersom jag inte har någonting där.
Undertryck eller övertryck? Har förmodligen undertryck men det räknar jag med sugs in genom fronten som ju är ett enda stort filter inprincip.

Har dessutom flyttat 3.5" hårddiskburarna bakåt så de sitter bredvid nätagget samt tagit bort gallret framför insugsfläkten.

Tipsar om tråden: http://www.sweclockers.com/forum/2-kylning-och-overklockning-...

Riktigt bra bilder och tips i den tråden för 600T.

Av Orebro

Saber, nej givetvis tycker jag det är lite tråkigt och orealistiskt med E-stridsvagnarna och många andra med, det är bara att T59 är den som sticker ut värst eftersom den är premium, det är ett överflöd, den rollades tills nyligen oschysst lågt och den är oproportioneligt bra.

Det är nog bara ww2-nörden i mig som kanske lider lite, jag är trots det glad för att det finns ett spel (som t.o.m. är gratis) där man får åka stridsvagn från ww2

Och visst satsade fransmännen (och britterna i början) på mest skydd och lite mer eldkraft, än rörlighet, i motsats till tyskarna.

Av Orebro

Och om man har otur och får en dålig roll, brukar jag ibland försöka agera flankskydd för någon stor och elak tank, dvs. hindra att någon tar vårat bästa vapen i baken.
Inte roligaste men ibland är ju rollsen så.

Av Orebro
Skrivet av Brainsplitter:

Är det bara jag som stör mig på allt folk som kan noll om taktik och när man ber om hjälp så gömmer dom sig? Skulle gärna vilja spela lite mer taktiskt, men alla rushar, campar eller kör sitt eget spel... :/

Lemming-tåg ftl!

Blir jag riktigt trött på det brukar jag försöka be snällt om att alla inte ska åka till det klassiska stället på just den banan. Ibland tar jag skitgörat själv och försvarar artilleri t.ex. eller kör fördröjningsstrid/AT-mode (dvs. skjut 1-2ggr, gå till växeleldställning och vänta in, skjut 1-2 ggr, stick till eldställning ännu längre bak).

Spelar man med idioter kör jag automatiskt jäkligt fegt kan man väl sammanfatta det med Det hjälper ju att jag nästan alltid kör i pluton med en bra polare också.

edit: Fast det betyder ju inte att man vinner omgången för det, ett lemmings-tåg med idioter = förlust. Och visst är det jäkligt störande. Tycker ändå tjusningen med WoT är när du spelar med riktigt smarta människor som kommunicerar och samarbetar både på planen och i chatten.

Av Orebro
Skrivet av jOnÄTÄn:

Tycker ni de franska tanksen har lite klena kanoner? Dom har bra pansar dock (är på B1 an just nu)

I min erfarenhet (har bara mött franska, skulle aldrig falla mig in att spela en):
Franska tanks är papper, du skjuter igenom med precis vad som helst. Speciellt kul är dom tidiga heavy tanks.

Dock har dom en light tank tier 5 som är värre än en KV att möta; AMX12t. Ser ut som en liten beach-buggy med en stor jävla kanon på. Tornet sitter längst bak i tanken. Konstigt överdimensionerad bössa på den, långt mycket värre än någon light i tier 5 och löjlig rate of fire också.
Den jäveln ska man akta sig för, åtminstone i front, mycket bra och lutande pansar. I sidan är den otroligt kass.

I övrigt, kom igen, franska stridsvagnar? Varför inte flygande grisar? Antar att dom vill ha franska kunder men men... kan man stå ut med 70-tals tanks a la T59 får man väl stå ut med franska stridsvagnar ocskå