Inlägg

Inlägg som Phalle har skrivit i forumet
Av Phalle

Battle.net (Blizzards sida) eller g2play.net

Av Phalle

I healbot ser du vilka som är i range för dina spells, så om du ser massa folk springa mot bossen är det bara haka på och heala den som tar skada och är i range. Det är vad jag gör. Sen visar även healbot vem som har aggro, vilket också hjälper.

Av Phalle

Ni som har en iPhone idag, hur mycket datatrafik använder ni per månad?

Av Phalle

Kolla med de affärer som säljer naturläkemedel, Life och vad de nu heter.

Av Phalle

Som flera andra anordnade jag och 3 vänner ett LAN över en helg. Det som tog längst tid var att hitta en lokal. Själva LANet var över en helg, vi hade runt 20 besökare. Hade lite tävlingar med priser. Fick MVG för vi hade fullständig rapport på allt från början till slut, loggbok, ekonomi osv. Till redovisningen hade vi både film från LANet och muntlig redovisning med powerpoint.

Av Phalle

Lirade just min första horde char till 60 för deras lore och se hur horde områdena ser ut. Dock går det för snabbt att lvla nu så jag missade massa ställen. Ska nog ta en till till 60 för det jag missat.

Det är väl bara Azeroth som ska ändras, inte Outland och Northrend oxå?

Av Phalle
Skrivet av Zorbazz:

Jag har precis fått iPhone 4 i present, eller jag har inte fått den ännu men kommer att få när den kommer ut. Och jag undrar bara om det är något som inte fungerar bra med den, har kollat runt lite och sett att när man håller i den i vänstra handen så sjunker mottagningen direkt. Kommer detta att vara ett problem? Eller om det är något annat som inte fungerar som det ska?

Jag tror personligen inte att det kommer vara så jättestort problem, vi har väldigt bra mobiltäckning i Sverige jämfört med AT&T i USA.
Jag har precis som du fått iPhone 4 i present, när den släps, men avvaktar några veckor för att se vilka barnsjukdomar den får i Sverige.

Av Phalle

Om designern var full vad var då snubben som godkände att den skulle produceras?

Sitter själv i biltankar och 9-3 ser helt klart ut som en bra bil med tanke på vad man får för pengarna. Har varit lite inne på en BMW e46, men föräldrarna har en e39 som gått sönder ett par gånger, kylar fläkten, AC fläkten och några grejer till som jag inte kommer ihåg just nu och de reservdelarna har inte varit billiga.

Av Phalle
Skrivet av sparriskrigaren:

Är man verkligen intresserad av att ha en bra kamera köper man absolut inte en mobiltelefon för att fota med. Mobilbilder tagna med blixt är verkligen marginellt bättre än att inte ha en bild alls.

Precis! Men jag orkar inte släpa med mig systemkameran varje gång jag är ute och festar eller promenerar. Smartfonernas kamera har ju onekligen visat sig vara väldigt bra idag.

Aka_The_Barf: Det problemet oroar mig lite oxå. Jag ser inte heller riktigt hur det ska lösas med en mjukvaruuppdatering som Apple säger att de ska skicka ut. Att göra så att styrkemätaren visar annorlunda kan ju inte lösa att antennerna kortsluts...

Var nere på stan idag men ingen av butikerna hade Galaxyn inne, jag ville pilla lite på den. Förhoppningsvis har de den när jag kommer tillbaka från semestern och då borde Iphone vara ute oxå så jag kan pilla på båda samtidigt och se vilken som känns bäst för mig.

Av Phalle

Är väldigt sugen på den här mobilen. För mig står det mellan den och Iphone 4. Det enda som Galaxy S faller på är att den inte har blixt på kameran. Har Samsung sagt något om att de ska sätta dit en i framtida version eller som tillbehör (om den har uttag för det)?

Av Phalle

Väldigt underhållande sida. Lyckades knäcka den efter 5 försök

Av Phalle

Bestraffning för att inte komma till raid

Halloj.

Vi har ett litet problem med att personer signar upp för raid men kommer inte i tid eller inte alls. Vi använder inte DKP eller liknande poängsystem utan bara /roll när det gäller loot-distribution. Är det någon av era guilder som har samma problem och ett sätt att bestraffa de här medlemmarna? Bestraffningen kan ju inte vara "ni får inte komma nästa 3 raids" för då får vi ju inte tillräckligt med personer som raidar och om vi säger "ni får ingen loot nästa 3 raids" kommer personerna troligen inte komma iaf.

Av Phalle

Lånar tråden lite. Är precis klar med högskolan och ska börja söka jobb, fick tyvärr inget genom mitt examensarbete. Det jag undrar är om jag ska ha med examensarbetet i CV, som t.ex "Examensarbete företag XX" och sen skriva om det i personliga brevet om jag tycker det är relevant för jobbet jag söker?

Det andra är referenser. Jag har pluggat konstant i 3år och har således ingen riktig referens från arbetslivet. Hur viktigt är det med referens? Ska jag ha med en lärare på skolan bara för att? Kanske handledaren på exjobbet även fast vi aldrig träffades så mycket så hon känner mest bara till resultatet.

/Ph

Av Phalle

Jag testade att skapa ett konto på ebay och fick aktiveringsmailet inom 10sek till min Binero-mail. Säker på att du stavat rätt? Får du mailen till ett mailprogram eller webmail-sidan?

Av Phalle

Har teknikerna bara bytt uttaget eller har de testat med annan kabel och annat modem också?

Av Phalle

Vad är det för behörighet på mappen du delar ut i Win7? Högerklicka på mappen - Proerties - Sharing - Advanced Sharing - Permissions. Där ska det gå att ändra så att alla får tillgång till den.

Av Phalle

Samsung N140

Halloj.

Mor min köpte en Samsung N140 för ett par veckor sen. Den såg ut att kunna täcka hennes behov av att betala räkningar, kolla e-post och spela spel på Facebook. Dock går det sistnämnda inte så bra. Flash-spelen hackar väldigt mycket när det mer än 1-2 saker på skärmen samtidigt. Går det att optimera på något sätt?
Har installerat senaste versionen av flash och tagit bort onödiga program på datorn (Samsung tycker att vi behöver 100 förinstallerade program som ingen kommer att använda).

Spec:
# Intel ATOM Processor N270 (1,60 GHz)
# 1GB arbetsminne, 250 GB hårddisk
# Intel GMA 950 delad grafik med RAM
# Windows 7 Starter Edition

Av Phalle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Extreat
Någon mer än jag som har problem med att registrera mig som veteran? Skriver in min gamla uppgifter, men varken BF2, BF2142 eller BF1 vill fungera.

Jag tänkte lägga till BF2142 idag men när jag gick in på veteran sidan fick jag "We're updating the Veteran's program.

The Veteran's website will be unavailable during the update."

Av Phalle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 0ptiC
Har provat allt, det inkluderat.

Men jag antar att den där länken fixar problemet. Ska titta lite och pula på så får vi se om det löser sig. Återkommer med resultat.

Vilken fil använder du?

Av Phalle

Vad finns det för sidor man kan hyra servrar från?