Inlägg

Inlägg som Vicious har skrivit i forumet
Av Vicious

Jag har berdband och det är kopplat såhär:

[Internet] ---> [Dator - som krånglar] --> [Dator som fungerar hur bra helst]

Det är alltså datorn som är kopplad direkt till internet som krånglar. Jag har ingen brandvägg på eller antvirus. Inga krångligheter. Jag funderar nästan på att försöka mej på en annan version av Windows XP. kanske testar home eller en annan version av Pro.. Ahh frustrerande.

Av Vicious

Jo de hade varit trevligt, så trött på Windows. (kommer nog ändå köra de när Longhorn kommer.) Problemet är dock att jag har så många syskon och familjemedlemar som är beroende av datorn, och jag gissar på att det skulle ta dem ett halvår att förstå sig på linux. Men bah.. vil nogl helst ha Windows kvar själv. mindre kompilikationer

Av Vicious

Låter som MSblast eller SASSER.
Om du får upp en ruta som säger att datorn kommer startas om om 1 min, så gå in på:

START --> KÖR

och skriv "Shutdown -a". Då kommer datorn inte att startas om. Gå sedan in på google och skriv "fix blast" eller "fix sasser" och tanka hem verktygen som man använder för att ta bort dem med. Sedan så ska du helst aktivera windows brandvägg. Instruktione står på sidorna som kommer upp.

EDIT: det heter nog Blaster, och inte MS blast. sorry va längesen man sysslade med sånt.

Av Vicious

Kopplas ner efter ca 20 min surfande.. FRUSTRERANDE!!

Hej alla människor på sweclockser.

När jag använder internet och surfar så efter ca 20 min surfande så kan jag inte komma in längre. Det roliga är att jag förblir uppkopplad men jag kan inte komma in på några sidor. Den andra datorn som är kopplad till den här datorn fungerar fint och internet går helt ok, trots att den här datorn inte kan få upp några sidor.

Det konstiga är att om jag loggar in på "Lineage 2" och internet slutar att fungera så fortsätter jag att vara uppkopplad till den, men jag kan inte få upp några internetsidor. (för er som inte vet vad Lineage 2 är så er det ett MMORPG)

Problemet löser sig själv när jag startar om men upprepas efter 20 min. Jag har formaterat och flashat bios. INGET VILL FUNKA!!! Jag har testat med olika nätverkskort, jag har testat olika webbläsare.

Om det är någon som har haft samma problem skulle ni snälla kunna skriva vad jag ska göra.

Av Vicious

Haha, Jag har spelat lite fram och tillbaka och har inte haft så mycket tid att spela dels på grund av skola och jobb och sen dels på grund av familj. Familjen åkte iväg på söndag (25/7) så jag va ensam hemma. På 15 timmar hade jag lvlat från lvl 34 - 36 =P. Hade inte flickvännen kommit hem följande dag hade jag varit 40+ idag =p

Haha, de e så sjukt att grinda men i cruma blir det så jävla roligt specielt när man känner en massa människor. Oki nu ska vi inte överdriva de är inte lika roligt som de kan va, men mycket roligare än att sola.

Av Vicious

http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=61755

En tråd på deras forum, der står allt typ. Men ja, den är knölig och den har alltid vatt de. Lite buggar här coh där. Specielt i training...

Av Vicious

yes, de har jag. Men jag läste nyss att många har de problemet och att de inte riktigt vet va de beror på eller hur man fixar de... ?

Av Vicious

Jag har problem, jag blir utloggade hel tiden när jag är i banorna men jag har ingen som helst aning om varför ! Jag e i en server 5 sec så åker jag ut, nån som vet anledningen. de står nåt men de försvinner på 0,3 sekunder så jag hinner inte kläsa vad de e för fel, och man kan inte printa de.

SNälla hjälp jag vill spela, har gjort alla training uppdrag förutom advansed infantry.. kan int ekomma in på den "unavalible" ????? :/

Av Vicious

Spelade manhunt, NICE. Inte lika mycket dödande på en gång som man skulle vilja, bara meja ner saker ibland. Men den räcker ändå gott :D. (Fast de kanske kommer sen) hihih Springer runt med kniv nu och sticker folk i ögonen :/. Hade en kofot så hög han den krokiga delen i en killes hals och så drog han. Killen e kreativ.

Såg nyss din post S8N, fan jag måste kolla upp den lite.

Av Vicious

hehe, nej kan holla med dej att de va rätt så brutalt på de sättet, tyckte bara de va så vänliga miljöer och fint. Och så va människorna helt tråkiga för de bara sprang iväg när man slog dem, de ska fan ligga och jämra sig lite =P. Men håller med de var flera timmars skoj. Hört att man kan köra de e MP också tydligen?

Av Vicious

hahah, va e moonstone för spel? =P. Tittade på några screens, ser ju ut som om man blir dödad konstant och de e dit blod som flyger =P. ahhah.

Postal 2 har jag klarat, men jag tyckte de va rätt barnvänligt, lite blood, massa saker att göra men inte så gorigt. SOF2 sög ju stort jämfört med ettan, men funderar på manhunt?

Av Vicious

Spel med en massa Blod och Gore.

Någon som kan ett bra spel med massa blod och gore där man går och dödar folk ändlöst?

Spel som SOF.. men tycker att SOF har för lite för detta tillfället =P- Behöver inte ha så bra grafik, och gärna i MP. Men vad som går bra. =D

Av Vicious

Yeees! Äntligen Mina Elven*bastard Dual och min Brig armor. farmade som en *** och tillslut fick jag ihopa allt. Nu har jag 200 k över och har bege mej till cruma. E bara lvl 29, men som sagt har jag inte haft så mycket tid att spela. Jaja, nu kan man börja lvla. hihih.. helt patetiskt långt efter =P

Av Vicious

Starkt jobbat Salvekvik så ska de gå till!

Haha Uibi du verkar ha för mycket tid, och för mycket adena =P. Jag vill också... =(

Av Vicious

Jag har klarat Parasite Eve :D. Den va riktigt toppen. Sen så kunde jag inte vänta på 2 an, så testa jag den så sluta jag spela den efter 1 timme. Den vr ju en riktigt höjdare den... Aya hade växt i bredden typ 3x, och så verkade storlylinen lite förvirrad. tydligen så va de inte så ovanligt med folk som hade superkrafter.. så jag tyckte den va rätt så dålig.

Av Vicious

vet ni va som e riktigt roligt, att det verkar som om spelarna bryr sig mycket mer om hur det skall gå för spelet än vad NCsoft. Jag tycker att NCsoft gör fel i många punkter, och jag tycker att de gör som de vill och inte bryr sig om vad spelarna vill. De borde medela, och ta MYCKET råd från alla spelare. De skickar fan inte ens info till Fansites.. dålig still som fan.

Hahah, en rolig sak. NCsoft har inget som helst sätt att ta reda på vilka som använde de verktygen som fanns på Orphus. Det finns bara en person i hela världen som har blivit bannad för det, och det är han som posta screenen. Hahaha... synd att han fick offra sig.

Tråden i Orphus ---> http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=15959

rekomenderar att läsa de.. men de har blitt rätt så mycket sen igår.

Av Vicious

Hah... hörde ni att en kille tog en bild på en BOT så skicka han in den till NCsoft så att de skulle banna BOTEN. Tyckte de va bra gjort, Iaf de sluta med att killlen som skicka in bilden blev bannad eftersom han kunde se lvln på monstren i spelet. Trevligt .... Fan att de ska göra så. NCsoft sänder fan bara ut ett negativt budskap.

Jaja, jag tyckte de va helt förjävligt.. tycker synd om kille, tycker de åtminstonde skulle varnat han. Har hört att massa andra människor också blev bannade p.g.a. detta. Jag läste de på Orphus, som förövrigt har fått ta ner sin TOOLZ sektion och inte längre är en officiel L2 fansite.

Av Vicious

Must... slay... balron... for not giving me... item/adena... SHINE!

=P

EDIT: Uibi du spela inte på bartz va ? För i så fall hänger jag med er om jag har tid/kan/får.

Av Vicious

Hihih, blir nog bra Uibi. Men ni måste nog hålla fortet också eftersom de kommer nog tillbaka. Men på den ljusa sidan så kommer ni kanske få några bra drops.

Av Vicious

Alltså de e förjävligt när de gör såhär, jag bara väntar och ser om de kommer bli fixat. Men jag förmodar att de inte kommer bli fixat. SÅ jag uppmanar alla som kan att ta hand om detta problem på egen hand om de kan. Gruppa och döda så många av dem som ni kan om ni e high lvl.