Inlägg

Inlägg som iAMCUPCAKE har skrivit i forumet
Av iAMCUPCAKE

Z270-A PRO, i5 6600k och Hyper 212 EVO

Säljer lite delar till datorn då jag uppgraderat till lite annat.

Bud mottages.
Hämtas i centrala Linköping.

Läs hela annonsen här

Av iAMCUPCAKE
Skrivet av rabiat:

Hejsan! Jag har just köpt en ny skärm en stor anledning till detta var att jag ville ha 120hz. När jag gick in i Nvidia Kontrollpanelen så märkte dock att på upplösningen 1920x1080 så går det inte att ha 120hz. Jag gick in och försökte lägga till en "custom resolution" med 1920x1080 120hz men då blev skärmen svart och så stog det "out of range", innan den återgick till vanliga inställningarna. Det går däremot att ha 120hz i andra lägre upplösningar Vad är troligast felet? Är det grafikkortet som inte pallar leverera 120hz i rätt upplösning? Jag har ett GTX 570, tycker den borde klara av uppgiften. Det skulle ju va extremt dåligt om det är så att skärmen själv inte pallar 120hz i den upplösning som ska va på den.

Skärmen är förövrigt en BenQ 23,6" XL2410T.

Tack i förhand!

Jag sitter på samma problem som dig, näst intill iaf.
Jag har samma skärm men har uppgraderat mig från 570 till ett 770. Och jag har problemet att jag kan inte få min BenQ skärm att funka så fort jag uppdaterar mitt grafikkort. Skärmen slocknar då jag kör DVI-D Dual link kabeln, men funkar med HDMI kabel. Dock får jag inte ut 120hz då ..
Några idéer ?

Av iAMCUPCAKE

Problemet kvarstår, fortfarande ingen som har en blekaste aning om vad problemet kan vara?
Lite tråkigt att man inte kan uppdatera sitt grafikkort utan att 120hz ska fungera...

Av iAMCUPCAKE

Nvidia Geforce uppdaterings problem, signalfel på en skärm! (Har 2st)

Hej!

Nu har jag haft ett problem länge med mitt grafikkort att när jag uppdaterar det till en nyare version så får jag signalfel på min BenQ 120Hz skärm (DVI-D). Det är ett Nvidia Geforce GTX 770. Där emot om jag sätter i en HDMI kabel så hoppar skärmen igång igen, men problemet då är att jag inte får ut mina 120Hz utan bara 60Hz.
Några idéer ?
Fråga om det är något mer ni undrar, svarar snarast!

Av iAMCUPCAKE
Av iAMCUPCAKE

Tror jag har en idé på detta "signal fel" folk får. Och det kan vara att de har DVI kabel + en BenQ eller Asus skärm.
Läst om många som har problem

Av iAMCUPCAKE
Skrivet av SanyaIV:

Någon annan som har problem med att de nya drivrutinerna fryser hela datorn ibland? Efter jag uppdaterade så har datorn fryst cirka 6 gånger på bara några dagar, jag behövde inte ens göra något speciellt utan den frös tex när jag tittade på en film och en annan gång när jag surfade. Drog in en backup jag tog precis innan jag uppdaterade drivrutinerna och nu har datorn inte fryst på flera dagar och jag vågar inte uppdatera igen. :/

Datorn funkar som den ska för mig efter uppdatering 320.49 men min skärm med DVI uttag där emot får signalfel. :/ (Inte den andra med VGA converter)

Av iAMCUPCAKE

Är typ på samma nivå, fast bara ena skärmen har signal fel.
DVI-D uttag på graffekortet och DVI-D kabel så inget fel där.

Av iAMCUPCAKE

Tjena !
Jag har vid nvidias senaste uppdateringar haft problem med min DVI skärm. När jag uppdaterar någon av dessa nya uppdateringar efter 320.49 så slocknar min DVI skärm och jag får signal fel.

Om någon har en idé kan ni gärna svara här eller i min tråd " #14105511 "

Tack på förhand !

Av iAMCUPCAKE

Nvidia släppte en ny uppdatering idag, 331.82. Men får ändå samma problem att DVI skärmen slocknar direkt efter grafikuppdateringarna...

Av iAMCUPCAKE

Har redan kollat efter det, finns ingenting. Datorn hittar inte den andra skärmen alls så länge den körs i DVI-D uttaget på graffekortet.

Av iAMCUPCAKE

Problem med Nvidias nya uppdateringar och DVI-D skärm.

Hej!
Har 2 st skärmar inkopplade, en HP skärm med VGA kabel -> DVI och en 120Hz BenQ med DVI-D.
Jag har nyligen införskaffat mig ett GTX GeForce 770 och innan hade jag ett GTX GeForce 570.
Jag satt i det och allting funkade som det ska. Men bestämde för att uppdatera mina drivrutiner. (Version 320.49 innan)
Men då jag installerar någon av de nya uppdateringarna efter det så kommer min 120Hz skärm att slockna och får "signal fel".
Har provat allt möjligt som att byta port i grafikkortet, DVI-VGA converters och kör med tillfället en HDTV kabel men får väldigt suddig bild och kan som sagt inte gå över 60Hz då.

Om jaq går tillbaka till version 320.49 på grafikkorts uppdateringarna hoppar skärmen igång igen och 120Hz rullar som det ska.
Någon som har en idé ?

// Förvirrad Gamer.