Inlägg

Inlägg som Krissmeister har skrivit i forumet
Av Krissmeister

Jag har köpt en PS4 med anledningen att det finns uppenbarligen betydligt fler svenskar som lirar på den just nu. Och det folk jag lirade med på XBOX360 har dom flesta valt att köpa PS4. Prestandamässigt sägs ju PS4 dessutom vara bättre och klara av fler spel i Full-HD o.s.v. Annars måste jag säga att köpet av en PS4 just nu är mer eller mindre meningslöst då det inte finns något spel som riktigt utnyttjar PS4:an till fullo ännu och spelantalet är alldeles för få. Killzone är förvisso snyggt men handlingen är alldeles för tråkig. BF4 är även det snyggt men med en del buggar tyvärr. AC4 är helt ok men känns som att PS3:an inte ligger långt efter just på det spelet och mina första 15 minuter gav känslan av att man har sett det förut i alla andra AC, den serien är helt urmjölkad. Sen är det liksom inte mycket mer spel att spela, möjligen FIFA 14. Ser fram emot Dying Light, The Division, Watchdogs, Diablo 3, Elder Scrolls Online och NHL 15. Då börjar det mer likna något.

Av Krissmeister

Fått hem lurarna nu, står på laddning. Noterar att det inte står någonting om Gold på paketet. Antar att det är enbart i USA det säljs som Gold eller något? Kommer med åsikter senare ikväll efter full test på PS4 och BF4.

Av Krissmeister

Beställde mina från webhallen idag jag med. Så kan ge min åsikt om headsetet efter imorgon.

Av Krissmeister

Har faktiskt lämnat tillbaka mitt PX4 headset efter att jag mer och mer har stört mig på bristerna. Först och främst måste man ha en kabel mellan handkontroll och headset för att kunna använda micen. Sen kan man inte höja och sänka chattvolymen på headsetet, finns ju en funktion som gör att man oavsett volymen i spelet alltid ska kunna höra chatten, detta fungerar dock ej till PS4. Ljudet är annars helt ok, dock är det ett spänningsljud som hörs en del när det inte är spelljud igång vilket är smått störigt. Jag sparar ca. 700:- och hoppas på att det nya Gold wireless headsetet är minst lika bra men billigare. Det ser lovande ut åtminstone.

Av Krissmeister
Skrivet av kentan900:

Har någon utav er fått tillgång till Outlast? Det står att det ska vara tillgängligt för alla PSN-Plus medlemmar men jag ser inget Outlast spel.

Laddade ner det sent igår kväll, men får se om jag lirar det ens Hatar egentligen sådana spel, och på detta är det ju verkligen bara till att springa och gömma sig

Av Krissmeister

Gillar grafiken skarpt, härlig känsla i spelet. Coolt när allt går i slowmotion vid healing, denna funktion hade jag gärna haft oftare. Stör mig dock att man är ganska "oberörd" av spelet. De man räddar eller det man gör påverkar inte spelet precis, så finns mer att önska av storyn. Nu är jag på kapitel 5 och det blir kanske bättre storymässigt. Onlinebiten blev jag inte jätteimponerad av tyvärr. Men snyggt är det! Och jag vill spela mer av det.

Av Krissmeister

Tycker du har gjort ett kanonval. Killzone är jäkligt snyggt på 653:an jag har, så 905:an lär inte göra dig besviken. Och att vänta på att OLED och 4K ska sjunka i pris är inget man bör tänka på nu tycker jag. De billigaste är och lär vara billigast av en anledning inom sin teknik, så vill man ha kvalitet där så kostar det.

Av Krissmeister

Nej faktiskt inte. Är väl ett minimalt "spänningsljud" när man inte har ingång något mer än lurarna men det har jag haft på alla mina headset. Ska testat det mer ikväll då jag missat några inställningar för ljud på PS4:an.

Av Krissmeister

Nja, LG är inget jag vill rekommendera som spel-TV, har generellt hög input-lag. Jag kör på 42W653A och är grymt nöjd. Sen hade jag inte sagt nej till SONYs 905a som sägs vara riktigt bra, förmodligen bättre bild än min, i princip samma riktigt låga input-lag som 653an. Hade jag inte nyss köpt 653an hade jag satsat på 905an och helst då i 55"

Av Krissmeister

Köpte PX4 idag och är så här långt väldigt nöjd med headsetet. Höjer verkligen spelupplevelsen. Kör man originalmic måste man ju sänka TV-ljudet för att inte störa sina medspelare. Dock har jag fortfarande ett litet problem med eko vid chatt, men det verkar många ha och det hade jag även med originalmicen.

Av Krissmeister

Tisse83, blir 31 i år och lirar BF4, Killzone och har AC IV ståendes i hyllan och väntar på att öppnas.

Av Krissmeister

Heter Tisse83, kör BF4, Killzone och har även Assassins Creed IV.

Av Krissmeister

Blir ett PX4 för mig snart, Gamestop hade inte hemma idag när jag hämtade ut PS4:an. Orkade inte kolla runt på fler ställen när det kliade i fingrarna för att få koppla in PS4:an. PX4 sägs vara riktigt bra, jag har ingen aning men blir till att testa. Ljudet är en så pass viktig del och det är inte tillräckligt bra på min LED-tv.

Av Krissmeister

Jag hämtar mycket information från hdtvtest.co.uk. Finns en hel del apparater som dom testat/testar. Bl.a. din nyinköpta Sony. Finns dessutom en tråd här om TV för gamers där en snubbe har extra bra koll också.

Av Krissmeister

Jag har en 42W653A och jag längtar tills jag får min PS4:a i handen och kan lira BF4. Inputlagen är grymt låg. Märks i de spel jag lirar på 360:n just nu.

Av Krissmeister

http://www.siba.se/product/13268344/tx-p50vt60y-50-smart-plas...

Bra pris på en riktigt bra TV. Passa på medans Panasonic fortfarande tillverkar dom. Sänkt med 2000:-

Av Krissmeister

Jag har SONYs 42W653A och är otroligt nöjd. Inputlagen är extremt låg som jag nämnt i andra trådar. Jag var dock känslig för LED-belysningen i början men löste det med lite justering på bildinställningarna. Snygg bild, något sämre ljud än min gamla LCD Philips men det har säkert att göra med tunnheten på LED-skärmarna. Tror inte du får en bättre TV i denna prisklassen. Hade jag köpt något annat hade jag tagit Panasonics 50VT60Y Plasma-TV men då snackar vi dubbla priset och en jobbigare motivering till sambon för en ren Spel-TV

Av Krissmeister

Lämna tillbaka TV:n om du inte är nöjd. Lämnade tillbaka en 42" LG för någon månad sen då inputlagen var outhärdlig. Köpte en SONY KDL42W653A istället, rekommenderas starkt om man ska lira TV-spel.

Av Krissmeister

Har bokat PS4:a, är 30 år och kommer spela TV-spel tills antingen händer eller ögon ger upp.

Av Krissmeister

Jag är så trött på mitt XBOX360 och väntar otåligt på att Gamestop ska ringa och säga att min PS4:a är redo att hämtas. Grafiken skiljer sig en del om man tittar på Youtube-klipp. Jag hade köpt en PS4:a direkt och lirat FIFA14 direkt och sen NHL15 i september. Ska du köpa "gamla" konsolerna så tänk på att xbox360 kostar dig pengar att lira online med men PS3 är gratis. Grafikmässigt mellan xbox360 och ps3 skiljer sig det mest bara i färgsättningen kan jag tycka. XBOX360 har lätt den skönaste handkontrollen.