Inlägg

Inlägg som shoxie har skrivit i forumet
Av shoxie

Tangentbord slutade fungera?

Tjena, tidigare idag så satt jag vid datorn och helt plötsligt så slutade några tangenter fungera så då startade jag om datorn och helt plötsligt så fungerar ingen tangent? Har prövat ändra intag osv men inget fungerar? Någon som varit med om liknande eller nån som kan hjälpa? Är riktigt jävla less just nu för har precis fixat ihop ny datorn men då såklart så tangentbordet sluta fungera.

Av shoxie

@Daz: Nä bara 1 skärm och har 1920x1080 på allt

Av shoxie
Skrivet av pv2b:

Vilken webbläsare kör du?

Jag provade precis Firefox, Edge och Chrome. Alla de webbläsarna stannar i fullscreen när alt-tab:ar in och ut från dem.

Kör chrome, men saken är att ibland stannar det i fullscreen, men ibland så gör det inte det. Så tänkte ifall det är någon inställning man kan ändra

Av shoxie

@pv2b: Aa webbläsaren och flikar som spotify/steam osv, har alltid dem i fullscreen men dom stannar aldrig i fullscreen

Av shoxie

Stannar inte i fullscreen?

Tjena alla jag undrade ifall ni vet hur man kan fixa så alla fliker stannar i fullscreen hela tiden? För när jag går in i något spel sen tabbar ner/stänger av är fliken som jag hade i fullscreen i windowed mode. Har kikat runt lite men hittar inget, uppskattar hjälp!

Av shoxie

Upplever att Viaplay har fått sämre bildkvalitet

Nån mer som använder viaplay som tycker det känns som sändningarna fått sämre kvalitet? (sport) brukar kika via datorn och känns som det nästan är 480p. Och vet nån varför viaplay inte kan välja att sända fler Ultra HD matcher? För det ända svaret jag får av dem är att det är i deras "avtal"

Av shoxie

Problem med lagg trots bra dator (gjorde ett inlägg men går ej att ta bort)

Tjena alla har ett litet problem, har en bra speldator men får ändå mycket lagg på spel.
Datordelar =
Grafikkort = GTX Geforce 970
Moderkort= MSI Z97
Processor = i5 4690K, riktigt windows, inge fake
Nätagg = GX 650W
Lagring = SSD på 300GB (kör enbart ssd just nu)
RAM = Vengeance 8GB

Har haft nätagget rätt länge kan det vara något med det? För känner att cs kan vara riktigt smooth ibland men ändå kommer det där smålagget ibland och det är drygt. Någon som vet vad som kan vara felet?

Av shoxie

Bra dator men ändå lagg?

Tjena alla har ett litet problem, har en bra speldator men får ändå mycket lagg på spel.
Datordelar =
Grafikkort = GTX Geforce 970
Moderkort= MSI Z97
Processor = i5 4690K, riktigt windows, inge fake
Nätagg = GX 650W
Lagring = SSD på 300GB (kör enbart ssd just nu)
RAM = Vengeance 8GB

Har haft nätagget rätt länge kan det vara något med det? För känner att cs kan vara riktigt smooth ibland men ändå kommer det där smålagget ibland och det är drygt. Någon som vet vad som kan vara felet?

Av shoxie

Ducky shine 5 lyser ej

Tja gjorde nyligen en reset på mitt ducky shine 5 och nu får jag ej igång färgerna igen? Trycker på båda windows knapparna då lyser det upp men går ej med FN + F9 eller något alls, någon som vet hur man löser de?

Av shoxie

@Sarky: Tusen jävla tack! det som var felet!

Av shoxie

Allt funkar utom internet? [LÖST]

Tjena alla, har ett litet problem. Fixade min dator för någon vecka sedan och allt gick som det skulle (laddade ner drivrutiner för moderkortet, grafikkortet) men sen när allt är klart så får jag inget internet och felsöker så står det att det inte gick att identifiera något korrekt installerat nätverkskort. Är det hela moderkortet som är trasigt? Vet inget om datorer så all hjälp uppskattas! Mitt moderkort är ett Gigabyte GA-Z97x Gaming 3

Av shoxie

Problem med nätverkskortet

Tjena, har ett litet problem. När jag nyss fixade datorn igen efter den stått några månader (behövde ny ssd) så funkar den som den ska upp tills jag såg att internet ej funka (stod att jag behövde installera drivrutiner till moderkort) vilket jag gjorde, men får ändå inge internet och står samma sak att jag måste installera drivrutinerna. Och ibland ser jag nätverkskortet i enhetshanteraren sen om jag kollar igen kan den vara borta?
Mitt moderkort är ett MSI z97x gaming 3 och har windows 10, vet dock ej vad mitt nätverkskort heter men tror ni att det bara behövs nytt nätverkskort? För allt funkade som de skulle innan ssdn pajjade.

Av shoxie

Problem med nätverkskortet?

Tja vet ni vad som kan vara felet när jag installerat drivrutinerna till moderkortet och ändå inte får internet? Felsökte och stod att jag måste installera drivrutinerna när jag nyss gjort det.
Här är mina specs Windows 10 64bit
GTX Geforce 970
i5-4690k CPU @ 3,50Ghz
8GB RAM
MSI z97x gaming 3

Av shoxie

Vet ej hur jag lägger upp bild.
Har gtx geforce 970, 8gb ram, intel i5

Skickades från m.sweclockers.com

Av shoxie

Får inge internet efter jag installerat drivrutiner.

Tjena, har haft min dator stående rätt länge nu för har ej orkat köpa ny ssd (xd) men idag fixade jag det och installerade om windows och drivrutinerna till moderkortet. Står att allt är installerat men får fortfarande inge internet. Någon som vet felet? Hade ej detta problem innan ssdn crasha.

Av shoxie

Ducky shine 5 problem.

Hej, har ett ducky shine 5 som lyser men funkar ej. Har inte använt datorn på lääänge pga varit för lat för att köpt ny ssd men fixade det idag och allt gick som det skulle förutom att tangentbordet helt plötsligt slutat funka. Nån som har nån aning vad som kan va fel? Har prövat kopplat in i alla som finns men funkar ej, det funkade tvärt i 3 sekunder när jag spammade på W knappen sen slutade det funka igen.

Av shoxie

Behövs ny hårddisk?

Tjena alla! Jag har ett litet problem med min datorn, och det jag skulle vilja veta är vad som behövs för den ska kunna bli så bra som möjligt!
Så problemet är att jag rätt bra dator delar, men att jag fortfarande kan lagga väldigt mycket, och få fps drops rätt ofta + att när jag stänger av spelet som jag nyss spelat, kan min dator bli laggig så jag måste starta om den. Har hört med några polare irl vad som kan vara felet och dem flesta säger att det behövs ny hårddisk och det kan jag förstå vara felet, men vill höra vad ni tror, ifall det stämmer eller ej! Nedanför är mina datordelar.

Windows 7 Ultimate 64bit
GTX Geforce 970
i5-4690k CPU @ 3,50Ghz
8GB RAM
MSI z97x gaming 3

Vet ej ifall ni behöver veta något mer men vet iallafall att min hårddisk är det något fel på eftersom när jag kollar vilken "rating" jag har på datorndelarna är min primär hårddisk betygsatt som en 5,9 medans mina andra delar är över 7.

Av shoxie

@HiGrip: Kan komma tillbaka med router namn och så, brukade förut få över 80mbit på båda. Så riktigt konstigt och det blivit så här dåligt dem senaste veckorna

Av shoxie

@mrqaffe: Resultat från bredbandskollen ser ut såhär = Nedladdning = 33mbit, Uppladdning = 54.
Använder kabel, tycker det är riktigt konstigt att jag får så dålig uppladdning. Brukar ha bra ping när jag lirar spel och det känns som mitt internet är dåligt bara när jag tittar på streams

Av shoxie

Fiber men ändå dåligt internet.

Hej alla, jag är inte så datakunnig och så men har ett litet problem.
Jag har fiber nätverk och ska igentligen ha 100/mbit men av nån anledning är mitt internet ändå dåligt, tips på hur man kan fixa det?
Tillexempel när jag sitter och kikar streams på twitch, ska ju kunna titta på högsta kvaliteten utan problem men oftast buffrar det och börjar bli riktigt less.