Inlägg

Inlägg som Myran har skrivit i forumet
Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allexz
Kolla länken?

Kan säga att det finns en HEL del propaganda.

"Om Xbox 360
Xbox 360 är det mest kraftfulla TV-spels- och underhållningssystemet, med de bästa spelen, nästa generation av Xbox Live och unika digitala underhållningsupplevelser som kretsar kring spelaren."

Det är väl självklart att de skriver så om sin egna produkt. Vad tror du hade hänt om de själva skrev Ps3 var bättre och att deras produkt var totalt värdelöst?

Av Myran

Du behöver mad andra ord ett spel att spela så du inte behöver göra läxorna? Hmmm varför känner jag igen mig?

Rpg: Planscape torment, tar tid att spela då det är väldigt dialog inriktat, oerhört bra spel.

Fps: System shock 2 och desu ex.

Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av aGGe!
aa precis..

sata står först.

har du den som C:?

edit: Gjorde så nu att jag tog bort strömkabeln till övriga hårddiskar.. så att jag bara hade SATA inkopplad.. och installerade. nu har jag fått C:

inte kopplat in de andra än men ska göra det snart.. hoppas att det fungerar

Jag har stata disken som sekundär men den ville ha sata disken som första disk ifrån början, vilket resulterade i att jag var tvungen att ha en skiva i cd för att bota os:et.

Av Myran

Har själv en SN95G5 och det jag kan säga är att nätagregatet är i en egen klass. Otroligt kraftfullt för en 250W. Har hört att den klarar ett 6800 (singel slot kylare) och 2 diskar utan problem.

Själv har jag ett 9800pro samt 2 diskar i burken, helt utan problem.

Edit: Dock skulle jag lägga ner mer pengar på minnen. De du har valt är inte av någon högre kvalitet.

Av Myran

1. 193p

2. Inga döda pixlar

3. Otroligt nöjd.

Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av exZLime
Det gillade jag med men man kunde ju inte städa upp helt hehe ja testate allt man kunde göra och ja kan säga detta kommer bli ett rikgt roligt spel och det forsätter i samma spår

Såvitt jag vet (ifrån tv osv) så är blod inte det lättaste att städa bort, och med tanke på att man bara har en mopp så är det inte så konstigt att man inte kan städa bort allt blod.

Av Myran

Riktigt trevligt spel. Väntar ivrigt på fullversionen. Gillade valmöjligheterna... städa upp efter sig eller bara rusa ut

Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Adestro
Om folk avrättas för sina åsikter är det knappast anonymititen som är problemet, utan samhället i sig. Kina och Sovjet är/var som de är och det är väl ingen lösning att införa mer anonymitet? Det är frihet folket behöver, demokrati. Att ta bort skrivare som utsändrar spårningsmönster hjälper dem knappast i längden...

Men USA är USA, där styr företagen och regeringen låter sig påverkas av företagens vilja. Man kan inte ta det som exempel.

Jag är för all form av övervakning av allmänheten. T.ex. övervakningskameror i offentliga utrymmen. Vad är det som är så farligt med dem? Det blir betydligt enklare för polisen att övervaka gator och torg och kunna använda fler poliser till verkliga insatser än att bara patrullera. Storbritannien är ett exemplariskt land på den fronten.

Varför stoppa där? Skulle det inte vara bra med kameror i hemmen, då kan man ju äntligen stoppa hembränning och piratkopiering.....

Av Myran

Ovavsett vilken klass man är så är wisdom den absolut viktigaste som man kan lägga sina points på, då det påverkar dialogerna mest i detta dialogintensvia spel.

Av Myran

Är det en sata disk som os:et är installerat på i hop med en p-ata? Kolla vilken disk som står först i botordningen, så var det för mig.

Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hilduke
Menar du Tachyon?
Det var skoj!

Det var det jag menade jag.. tack för namnet

Av Myran

Rag tror han menar rymdsimulationer, kan rekomendera Conflict: Freespace och Freespace 2. De är riktigt bra, även om de är lite gamla.

Men även jag är ute och letar efter lite nyare rymdsims, var det inte något vid namn tycho eller nått?

Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mangler
Siffrorna ökar, men allt jag ville få fram är att det är den amerikanska marknaden som är top dog atm, och att datorspel inte alls är stort i japan, men det verkar ju alla skita fullständigt i.

Sen så känns det ju lite mer logiskt att slå ihop europas försäljningsiffror med tanke på den där lilla unionen som vi har.

Aj då, trodde vi snackade Konsoll spel.. datormarknaden är ju inte alls lika stor i japan som konsollmarknaden är.

Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mangler
En av de största ja, men USA är den största, jag har väl inte påstått något annat?

1:a är usa, 2:a är japan, 3:a är Uk, men vad händer om man slår ihop hela europa då?

Vad händer om man slår ihop hela asien? Just det...

Av Myran

Att FF animeringsstil har rötter i animen är inte svårt att se om man har sett på en del anime, speciellt de mer cg orienterade filmerna/serierna.

Sen det hela anime/manga området finns knappt på xbox, jag menar ta bara alla spel som baseras på anime/manga tex Naruto, Full Metal Alchemist och Berserk. Detta är ju inget nytt fenomen utan har ju funnits sedan nes-tiden och tidigare. Dessa spel är så fruktansvärt populära, inte bara i japan utan även runtom i väst med.

Och Mangler jag hoppas att du är ironisk, japan är en av de största marknaderna för konsoller i världen.

Av Myran
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xaanin
Mmm, och Tor är redan segt nog utan att en massa BT-tomtar ska sitta och förstöra. Tor-utvecklarna (och Azureus-utvecklarna också kanske?) säger att man inte ska köra BT genom Tor.

Tja jag vet faktiskt inte om man ska köra BT igenom TOR då jag inte använder det. Såg att det fanns som en standard (ifrån början) i Azureus bara.

Av Myran

Tja azureus har ju numera stöd för TOR det är ju alltid något.

Citat:

Tor network take a random pathway through several servers that cover your tracks so no observer at any single point can tell where the data came from or where it's going. This makes it hard for recipients, observers, and even the onion routers themselves to figure out who and where you are. Tor's technology aims to provide Internet users with protection against "traffic analysis," a form of network surveillance that threatens personal anonymity and privacy, confidential business activities and relationships, and state security.

Av Myran

Du den där fuunkar inte! Hittar inget med det namnet på dc

Av Myran

Torrent som oftast. Är man medlem på en tracker sida (givetvis rar only) som har ratio krav får man alltid bra fart, även om man sedan får seeda filen ett tag, iom at man har adsl.

Dc är för mig inget bra alternativ då jag inte har tålamodet att leta rätt på en användare med bra fart. Är det någon semester fil jag behöver som jag inte hittar på torrentsidorna vänder jag mig till IRC eller tvingar Untitled att fixa det igenom DC

Av Myran

Mega Man 2: För att det är det bästa spelet till nintendo någonsin...

Planescape Torment: För att det har en så bra story, helt klart underskattat rollspel.