Inlägg

Inlägg som sundetsparla har skrivit i forumet
Av sundetsparla
Skrivet av Senjin:

Jag har beställt SE 28 september och har inte hört något från MM.

Seriöst? Då hade jag faktiskt hört av mig till dem per telefon!

Av sundetsparla
Skrivet av Mattefred:

Kanske är helt bakom flötet med vad menar ni när ni säger att mediamarkt inte har kösystem?

Skrivet av Eddejr10:

Har beställt en DE 25/9 och andra i den här tråden har fått hem sina fast än de har beställt efter, vilket får en att undra om de verkligen har kösystem på MM.

De har två separata köer, en för DE och en för SE. De du ser som beställt i oktober och som nu börjar få är alla SE. De följer datum och klockslag ordentligt, är min uppfattning efter att ha varit med i tråden sen i november.

Av sundetsparla
Skrivet av Raiku:

Pratade med MediaMarkts kundtjänst. Påpekade att de nu skickat ut ordar lagda efter min och undrade hur det kunde ske. Fick svar att min förväntas komma i Q1 (standard svar). Tryckte på lite mer och då kunde han inte bekräfta att de tillämpar ett kösystem på MediaMarkt. Mycket spännande.

Intressant!

Jag snackade också med MM igår när jag avbokade min DE och hade ett rätt gott snack med pågen som svarade, berättar detta då jag kanske är lite biased och väljer och tro på honom, men han sa att han att de kör stenhårt på kön - Datum och klockslag som gäller. Frågade hur långt de hade kommit i kön och det kunde han inte säga. DETTA är vad jag har svårt för med MM under den här releasen, bara var transparenta och ta bort ovissheten för de som väntar, gör det enklare att hantera situationen då, tycker jag. Men han sa dock att ingen ÅT har nån koll på när nån leverans kommer från Sony, de kommer sporadiskt och mängderna skiljer. Men, han verkade rätt säker på att de som hade beställt innan release kommer att ha sin konsol nån gång under Q1.

Av sundetsparla
Skrivet av markiiie:

Äntligen! Glad att det har löst sig för dig också

Stort tack!

Av sundetsparla

Kanske en något upprepande fråga, men fick precis hem min PS5 och känner att jag nog är i behov av en uppgradering av TVn. Hur har ni gjort, kör ni på monitor eller på TV? Och har ni någon pärla ni kan rekommendera? Har ögonen på shorturl.at/mIK38

Av sundetsparla

Fick hem min PS5 från Power igår också. Overklig känsla. För er som tvivlar - konsolen är precis så bra att man önskar att den ska vara, så håll ut!! Jag lider med er, vet hur det känns. Nu ska man bara leta upp en ny TV...

Av sundetsparla

Haha utvald låter så skevt. Tänker Hungerspelen direkt. Men stort grattis till er!

Av sundetsparla

Haha touche. Tack!

Av sundetsparla
Skrivet av koreinu:

Fiskar efter mer info om släppet på Elgiganten i insta fältet.. Tydligen kommer det fler än 50+ konsoller.

Låter ju trevligt, men hur kan gemene man veta detta? Känns lite plockat ur luften.

Av sundetsparla

Stort lycka till i utlottningen idag! Hoppas nu fan vi kammar hem några koder i den här tråden. Jag lyckades lösa en konsol via power igår, men har fått alla närstående, från min moster till hennes hund att registrera sig. Så skulle jag vinna en kod så ger jag ut den här i tråden.

Av sundetsparla
Skrivet av morotis:

Power fick in nyss, hann lägga en beställning, var borta på under minuten, det gällde SE

Hann också. Jag skakar. Snälla låt det här gå felfritt. Har kämpat sen november.

Av sundetsparla
Skrivet av bestone_swe:

Om någon skulle ge mig koden, kan jag dock beställa PS5 till mig fast koden var skickad till en kompis?
Det begränsning som de kan göra är att ta bort dubletter av e-post, mobil och ip adresser.
Vad tycker ni?

Precis. Allt det borde man lätt kunna plocka det på. Finns det dubletter i något utav de obligatoriska fälten så borde samtliga av de ansökningarna strykas. Då är det ju antingen samma person som ansöker för flera olika adresser/hushåll eller att flera personer i samma hushåll har sökt flera på olika mejladresser till samma postadress. Strider ju direkt mot de riktlinjer Elgiganten satt upp för utlottningen.

Av sundetsparla
Skrivet av markiiie:

Inget gnäll, bara en fläkt som jobbar flitigt 😁

Så gott att du fick en tillslut, gläder mig! Mycket nöje!

Av sundetsparla
Skrivet av Fartenburg:

Har dom inget system för att motverka det? Känns så trist att tävla mot scalpers även i lotterierna...

Hade för mig att de kunde se ifall flera mejladresser var länkade till en postadress, men har fått höra att det inte stämmer. Är osäker.

Av sundetsparla
Skrivet av Cybrus:

Fick notis om att MaxGaming fått in SE i lager, men notisen kom dessvärre för sent och nu verkar det vara slut. Någon som lyckades beställa?

Skrivet av koreinu:

Plingade på datorn. Tittade efter drygt 1-2 minuter senare och såg notisen. Slutsålt. Bugg eller scalpers?

Samma här. Kollade mejlet och ingenting hade ändrats. Så bör vara någon bugg.

Av sundetsparla
Skrivet av Delejon:

Pax, kan dock inte vid 16. Har möte till 16.30 :/

Skrivet av tyvar1:

Grattis

Ingen fara det löser vi.

Vi hörs på PM närmare slutet av dagen nu måste jag jobba hehe.

Om planerna skulle gå i kras så kan jag bistå med pax nummer två hehe.
Skämt åsido, väldigt fint gjort!

Av sundetsparla
Skrivet av -AgamemnoN-:

Säkert är det så, jäkla svinigt, hade ju hoppats att köerna skulle minska i takt med att folk får sina. Men får väl inse att man kommer fortsätta behöva bråka med en jävla massa scalpers fram till att man fått sin egen ps5.

Tråkigt också när man får bråka med gemene man som ser en chans att tjäna en kosing. Helt ärligt kan jag inte riktigt döma dem, det är tuffa tider och två-tre tusen extra skulle nog ingen tacka nej till. Önskar bara att läget var annorlunda och att det trots allt finns dem som ger upp sin köplats när de fått en konsol.

Av sundetsparla
Skrivet av Raiku:

Kan bara instämma. MM är helt tragiska på att kommunicera. Jag har en DE bokning från 28/9. Vet att flera som bokat 27/9 fått sina. Såg en kille på Facebook som bokat 20 November och fått sin. Verkar som varje butik har en enskild kö. Så jävla dåligt skött.

Seriöst? Usch asså. Riktigt illa. Jag bokade den 8 oktober, som kommer väl få vänta till slutet av q1. Bara att gilla läget.

Av sundetsparla

Någon som har koll på hur MM ligger till i sina leveranser? Vilket datum har de kommit fram till. Kommunikationen från deras sida är så undermålig att man blir illamående, handlar inte från dem igen.

Av sundetsparla
Skrivet av techand:

Jag lyckades lägga en beställning, återstår att se om den kommer bara

Hoppas inte leveransen går via Danmark bara hehe