Inlägg

Inlägg som Evrae har skrivit i forumet
Av Evrae

Har de släppts China Rising även för de som inte har premium? (Dvs för de som fick CR vid köp av bf4)

Av Evrae
Skrivet av Totte71:

Så R9 280X är bättre än de första jag frågade om? Kanske ska satsa på ett sådant istället ifall jag nu inte vill lägga de extra pengarna på ett R9 290 + bättre nätagg. :-/

280x skulle ses som det bättre alternativet ja. Man kan ju alltid tänka, OM jag lägger till så kan jag köpa det här istället.. Men 280x presterar väldigt bra och räcker oftast gott och väl.

Av Evrae

Hade kört ett R9 280x från Asus i den prisklassen. Kostar lika de mycket som de andra men ska prestera marginellt bättre.

3gb är för övrigt att föredra. Det spelet idag som nyttjar mer än 2gb vram är BF4, men i framtiden blir det ju vanligare och vanligare.

Av Evrae
Skrivet av oouhdawg:

Vad snackar du om? Min 4670k 4,5ghz jobbar cirka 100% med mitt 670 i bf4. Den flaskar mig i world of Warcraft.

Den har det väldigt tungt i crysis 3 också.

Då måste det vara något som inte stämmer? Mitt 4670k på stock flaskar inte ens i BF4 för mig. Ligger på 90-95% medan gpun ligger på 100 (7970).

Av Evrae

Sidan funkar inte..

Av Evrae

Vad hade de för bra erbjudanden igår då? Skulle de köra samma produkter idag med eller?

Av Evrae

55-60 låter hur som helst väldigt högt, så något bör du göra iaf. Runt 75 är väl ganska normalt för Haswell i load dock.

Men för 200-300 kr är ju CM Hyper 212 Evo ett bra alt, eller typ Ar01. Båda borde passa, men du får dubbelkolla innan köp. Antar att du har LP på dina minnen, annars kanske det blir lite bökigt.

Vad har du ställt cpufläktarna på i BIOS btw?

Av Evrae

Först och främst låter 58-60 väldigt högt i Idle, trots stockkylare. Sen så är det möjligt att den du länkar från Inet kyler bättre, men den största nackdelen när man sätter på en stockkylare är oftast att kylpastan är av mindre bra kvalite och väldigt dåligt förapplicerat.

Oavsett vad du bestämmer dig för rekommenderar jag en kylpasta av lite bättre kvalite, det kan göra en hel del..

Om jag hade varit du hade jag för övrigt köpt en lite större kylare med heatpipes, så länge du får plats med det. Alt vattenkylningm typ corsair h60 elr liknande.

Av Evrae
Skrivet av Lindhe:

USA är ett betydligt större hot än alla terrorister tillsammans.

Skickades från m.sweclockers.com

Har du skippat samhällslektionerna, eller är du bara väldigt ointresserad av internationell politik?

Faktum är att det med största sannolikhet skulle vara mer krig på jorden om USA inte hade den ställning de har. Världen behöver en stormakt som gör saker de andra inte "vågar" eller klarar av.

Det är väldigt enkelt för oss relativt välbärgade människor i väst att häva ur oss ditten och datten om vad sker på den globala spelplanen och hur skurkaktiga USA är. Men tro mig, det är så mycket vi inte vet.

Av Evrae

Har aldrig haft problem med BF4 tills nu.. Nu fastnar den bara i loading screen mellan varje game och står och tuggar.. Aldrig hänt förut. Får stänga ner spelet och joina en ny server, tills leveln är klar och vi ska spela nästa..vilket inte funkar..suck.

Av Evrae

Men laddning av texturer ska väl inte ge fps-drops.. Det är ju bara att det tar längre tid för själva texturen att visualisera sig på skärmen?

Om det nu börjat, låter det som det inte varit så tidigare? (Dvs att det funkat bättre på nuvarande hddn)

Av Evrae

8350 bör väl inte gå över typ 65c om jag inte missminner mig. Låter som du behöver lossa på kylaren och kolla kylpastan / dra på lite nytt.

Men om hon sen bara ska surfa/kolla film så är det väl inte hela världen. Men 85c är på tok för mycket.

Av Evrae

Tror många har lite skum fps i BF4 överlag..

Kör själv med 4670k / 7970 och på medium (för att få ut 120 fps då jag kör 120hz) men ibland droppar den ner på 70-90 i något game eller två, vilket är sjukt skumt..

Vad jag försöker säga är att jag tror att de flesta har detta problem och att det främst beror på spelet..

Av Evrae

Om du googlar får du se många som har liknande problem med just Corsair Force GT, dvs att de inte hittas i BIOS/Windows. Har själv en sådan och hade först problem med att hitta den i Windows. Men efter att det löste sig har den funkat bra. Men googla lite får du se...

Av Evrae

Verkar vara en generell felkod för att något inte står rätt till med windows.. Skulle helt klart installera om.

Av Evrae

Googla 0xc0000034?

Det meddelandet låter bekant, men kan inte komma på vad det handlar om.

Av Evrae

Tyvärr verksr Corsairs ssder lida av just detta problem. Dvs att de ibland inte hittas i bios/windows.

Av Evrae
Skrivet av paltkoma:

Fick bort det problemet efter uppgradering av beta drivarna till grafikkortet (förmodar att du har ATI, då i stor sett alla fick detta problem)
Sen att man har mer krascher än spelad tid i BF4 är ju en annan sak. Funderar på att över ge mitt 7970 ghz för en GTX 680 då problemen verkar vara lite mildare på nvidiakort.

Men det är ju kul med patchar för det är ju väldigt mycket som måste fixas i detta underbara spel när det väl fungerar.

Tror det var i 13.11 Beta8 jag fick bort det problemet.
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalys...

Ja, jag gick in och kollade AMDs hemsida igår efter nya drivrutiner och tankade 13.11, och nu (igår när jag spelade) är RsoD borta! Superskönt! Förutom den biten har spelet alltid (nästan) funkat klockrent för mig, kör också en 7970 (dock inte ghz).

Av Evrae

Patchade precis, joinar ett game, blir kickad efter 5 sekunder. Som alla andra.... Meh...

Av Evrae

Hoppas (trots att det inte nämns) RsoD vid laddningen av ny bana försvinner.