Inlägg

Inlägg som wushu har skrivit i forumet
Av wushu

Nu har jag inte orkat läsa hela tråden, men antar att det är samma skit man får läsa i alla liknande trådar på andra forum om droger vs antidroger.

Men, jag är lite trött på diskussionen. Det är fel att att sätta alla som brukat någon form av olaglig drog under definitionen "äcklig pundare" eftersom att olika typer av droger har olika bieffekter. Då får man generalisera. Man måste skilja på lätta och tunga droger, eftersom att flera klassade substanser är avsevärt mycket mindre skadliga än alkohol och tobak. Det är fel att straffa någon för att denne valt att bruka en lättare drog än de som faktiskt är lagliga.

Men, angående marijuana/hasch, som det oftast är det man brukar tjafsa om. Cannabis är en lätt drog, så är det. Det är inte fysiskt beroende framkallande, så där faller det motargumentet. Det är i praktiken omöjligt att överdosera, så där faller det med. Det ger dessutom inga bestående skador på kroppen, lever, hjärna eller lever vilket alkohol och tobak gör på ett oerhört effektivt sätt.

Kan dem som är lite mer oliberala komma på ett bra argument till varför man som individ ska straffas för att man valt att bruka en sådan förhållandevis harmlös drog?

Av wushu

Hm, nog ägnar jag en hel tid åt datorn och då blir det mest slösurfande. Men jag älskar att festa också .

Av wushu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng
Dell Vostro 1700, den kan du få till ett lågt pris som du kan surfa med.

Inte lite overkill till att endast surfa med tycker du?

Av wushu

Njae, julen är trevlig :). Utmärkt tillfälle att få en massa pengar från snälla släktningar . Synd bara på all stress, hysteri och den absolut hemska julmaten.

Av wushu

Läs hela WHO´s och Canadas senats forskingsrapporter. Mycket informativa och opartiska.

"In total, based on all the data from the research and the testimony heard regarding the effects and consequences of cannabis use, the Committee concludes that the state of knowledge supports the belief that, for the vast majority of recreational users, cannabis use presents no harmful consequences for physical, psychological or social well-being in either the short or the long term."

Ett litet utdrag från Senatrapporten .

Av wushu

Haha ja, där ser man. Tror att jag har en gammal tidning från barndomen där det står om spelet i en "kommer snart" artikel .

Av wushu

Men hur presterar ett 8600 SE? Aldrig sett det förut .

Av wushu

Alkohol är en del av uppväxten, eller i alla fall festande om man inte gillar ruset. Spela i all ära, men man behöver verkligen socialt umgänge också.

Av wushu

Saw 4 - Stor besvikelse. Stort fan av föregångarna, men fyran var ju bara, tja... jättedålig. Riktigt uselt regisserad, bristfälligt skådespel, rörigt upplagt och absolut noll nytänkande. Tyvärr .

Av wushu

Tinnitus, färgblind, närsynt . Måndagsexemplar .

Av wushu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blade80
Jag vet inte vad du tycker är onormala systemkrav men att kunna spela spelet på medium i 1280x1024 med en C2D E6600 och ett 8800GT är inte onormala systemkrav.

Det tycker du inte ? Det är ju skyhögt. En så bra dator ska kunna spela ett nytt spel på high eller very high. Det många är upprörda över är väl att dem lovat så mycket men hållt väldigt lite av det...

Av wushu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apspektakel
Sex on the beach

Jepp! Det kanske bästa människan skapat!

Av wushu

Kolla upp Posten, typ deras mindre avdelningar. Jobbar ibland på deras bankavdelningar... där snackar vi att få pengar utan att skäl för dem . Tänk dig ett arbetslag bestående av 50åringar som jobbar i tempot av en snigel ungefär. .

Av wushu

Jag skulle nog som sagt ovan inte ge mer än en hundring, förmodligen mindre. Kortet duger inte till nya spel, knappt ens till spel för två år sedan.

Av wushu

Jag är tänd på din mamma för att jag är så jävla snygg .

Av wushu

Kan meddela att jag nyss spelade demon på mitt kraftpaket i sign . Fick sätta allt på LOW med 800x600 för att det skulle vara spelbart. Det flöt faktiskt på helt ok, dock blev datorn väldigt varm, och jag fick artefakter. =(.

Av wushu

Haha fick en fyra på det . På den verbala delen lyckades jag dock få en 8 eller sjua tror jag. Resten av testet hade jag helt sonika klickat mig helt random rakt igenom, var ju så äckligt tråkigt. Psykologen sa att hon nog aldrig sett någon med så stor skillnad mellan testet, iaf att det var extremt ovanligt =P .

Av wushu

103 hehe. Genomsnittligt =).

Av wushu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xphaze
Om verklighetstroget = fotorealistiskt kan vi glömma det så länge spelen fortfarande använder raster istället för riktig ray-tracing.

För någon som inte kan lika mycket... skulle du eller någon annan kunna förklara vad det betyder =)?

Av wushu

Surt!

Min idrottslärare var helt dum i huvudet och dömde betygen efter hur bra man var på fotboll. Jag själv är Sm-medaljör i kungfu/wushu (akrobatisk kampkonst) och knäckte hela min klass (dem flesta i min skola också för den delen) i det mesta, konditionstest, simning, löpning, höjdhoppning, bandy, akrobatik - you name it! Ovannämda moment hade vi en gång vardera, resten av lektionerna hade vi i stort sätt fotboll. Men fotboll kunde jag inte spela för fem öre. Detta resulterade i ett svagt VG... hennes argument var att "jag skulle uppmuntrat dem andra att komma till hennes lektioner och peppat dem mer under dessa"... detta är väl hennes jävla jobb!? Väldigt kul när man som jag satsar på att bli idrottslärare eller dylikt.

Kan man överklaga betyg föressten?

Sorry för Off topic!