Inlägg

Inlägg som MooD har skrivit i forumet
Av MooD

Hur har ni fått kolli-nr för erat paket? Skickar webhallen ut det i samband med att de skickar paketet?
Isåfall blir jag rejält orolig. Bokade CE den 29 april iår och har inte fått något mejl sedan dess, wtf?

Edit: ok, hittade nu. Tydligen sorterades den i stockholm för 10 minuter sedan...? Glhf webhallen att jag får mitt spel idag.

Av MooD

Nikons 18-200 är också ett dugligt allroundobjektiv. Dock är den lite klen på vidvinkel så man måste ändå komplettera med något vindvinkligt som sigmas 10-20

Att bara ligga runt normalen som 18-55 skulle inte jag kalla allround.

Av MooD

ne ge mig fastest po$$$$$$$$$$$$$$$$ible map

Av MooD
Skrivet av storsnusaren:

Tänk om de lade på 5kr på vare iphone, xbox osv som gick direkt i fickan på kineserna som jobbar dygnet runt för att förse oss med bekvämligheter.. Gissar att det inte skulle blivit några reportage om självmord o annat elände från fabrikerna då.

Hur menar du nu? Ökad inkomst = livsglädje? Inga människor med höginkomst som exempelvis chefer, artister och skådespelare begår självmord?

Vill man tänka vidare på det sättet lever "kineserna" enligt högsta lyx om man jämnför med en människa för 20 000 år sedan. Kinesen borde ju vara maxad med livslust.

Av MooD

Ptja, ur det anseendet att windows mobile 2002 och windows mobile 2003 SE rockade på mina lurar så har jag bara positiva tankar om windows i mobiltelefonen. I stora delar upplever jag de två tidigare operativsystemen mer fria än exempelvis android (2.1). Nåväl detta verkar vara rätt stängt, men man får väl se när man själv håller i luren.

För många är spelen huvudanledningen till att skaffa en smartphone, så varför inte XBL? Det skulle annars ändå funnits där, om än med ett annat namn. Tycker det inte spelar någon som helst roll.

Av MooD
Skrivet av Nille4:

En fråga bara, detta e helt off topic. Men en kylfläkt till laptops, kopplar man den in i datorn genom USB? Eller har den en särskild strömkabel?

Oftast USB, brukar stå i produktinfon. Några få går med batterier

Av MooD
Skrivet av r3mpuh:

HP har sämst kvalité.

HP != dell

Av MooD

De som skriker högst syns? Jag kan kontra med att mina 5-6 delldatorer har fungerat utmärkt utan problem. Någon varit inne på lagning när jag råkat bryta av skärmen, fixades på någon vecka gratis.

Om det är något företag som har erkänt dålig kvalité så är det ju Acer.

Av MooD
Skrivet av cope:

Är det inte samma motor men den andra innehåller mer detaljer?
Påminner då om Warcraft 3 motorn som vi även ser i huvudmenyn i samma spel samt att det är samma motor som används i WoW (samma motor som används i WoW från WC3)

edit:
http://img518.imageshack.us/img518/9859/screenshotpreviewhuma...

Aha! Alltid antagit att dom där varit lite slarivt prerendrat.

Men... såpass. Anyway, det gick väl inte att så använda detaljerade modeller i custom, map editiorn, eller? Om det var möjligt skulle ju sc2 med tillhörande customs vara enda spelet man behövde, någonsin Typ!

Av MooD

Starcraft 2

NOT

Av MooD
Skrivet av Anilusion:

Gjorde en wallpaper såhär i väntan. Bilden tagen ifrån senaste trailern.

http://i31.tinypic.com/sdl76h.jpg

Sweet! Den tar vi!

Av MooD
Av MooD
Skrivet av supaman:

Att CS och andra snabba spel flyter mycket bättre med +100 Hz än mindre är allmän kunskap om man nånsin spelat spelet.

Ber om ursäkt för off topic, FelixJ, men kan inte bara sitta och vara tyst när folk skriver felaktigheter och jag vet annat.

CS är kodat på det sättet att det flyter bäst i 100 fps. Vad skärmen krämar ut spelar ingen roll, den skulle lika gärna kunna vara avstängd eller inte ikopplad. Läs på, för vidare diskussion kontakta genom PM.

Av MooD

Går det att spela spelet utan skiva som wow och wc3?

Av MooD

CS är ju å andra sidan beronde av 100 FPS och inte Hz... Enda anledningen till att man skulle behöva 120 Hz är 3D.

Av MooD

Spontant känns det inte som att någon större efterfrågan finns. De som köper IPSskärmar är knappast gamers och för redigiering krävs inte 120 Hz

Av MooD

Vad är anledningen till att du vill köra HDMI? DVI ger samma kvalité så why fix it when it is not broken?
På sin höjd kan du i nuläget uppnå samma kvalité som DVI om du orkar trassla, men varför göra det; kör på dvi!

Av MooD
Skrivet av Snorfisk:

Nej de har inte ersatt sina cinematics. Starcraft 2 campaignen kommer inte vara som starcraft 1 att man efter varje uppdrag kommer till en skärm där folk pratar och sen kommer nästa uppdrag. Utan man kommer vara på ett rymdskepp och kunna påverka och gå runt och prata med olika karaktärer och göra saker. Det är där den grafiken kommer in, skulle vara för avancerat och dyrt att göra cinematics trailer för minsta lilla sak där och skulle sett för billigt ut om man körde med starcraft 2 motorn som grafik mellan uppdragen. Därav ett mellanting. Cinematics kommer att vara kvar jag vet dock inte i vilken utsträckning.

Edit: YouTube - Starcraft 2 - Campaign Demo - Part 1/2

Där kommer den grafiken in som du såg i filmen

Finns det alltså två grafikmotorer i sc2?
Spännande om man kan använda båda i map editiorn

Av MooD
Skrivet av BlommaNN:

Reklambladet för media markt för växjö kom idag. SC2 för 299 kr! Riktigt bra pris tycker jag, vet dock inte om det gäller i alla media marks varuhus i Sverige men det bör det göra till 99 %.

Jao såg detta. Men har man väntat i 10-8 år så vill jag fläska på med CE Kanske köpa sc2 också vanliga när det var så billigt

Av MooD
Skrivet av Snorfisk:

Kerriganscenenerna är cinematics, det andra är scener från campaignen MELLAN uppdragen. Dvs ingame.

Du menar att de alltså har ersatt de vanliga blizzardingame cinematicsen, YouTube - Warcraft 3 Cinematic - ROC Undead Campaign "Chapter 6-7" (Part 14), med halvbra prerendrerat material?