I våras påbörjades den svenska uttagningen till MSI MOA i SweClockers forum. Där vann överklockningsprofilen Jon "Elmor" Sandström som därmed tog sig vidare till den europeiska delfinalen i Tyskland.

Efter en hård kamp om poängen lyckades svenska laget ta sig ända fram till världsfinalen i Beijing som avgjordes i helgen. I Beijing representerades Sverige ännu en gång av Jon "Elmor" Sandström som nu fick uppbackning av Henry "ME4ME" de Kruijf. Detta visade sig vara en vinnande kombination eftersom SweClockers representanter knep förstaplatsen.

Vi började starkt med höga klockfrekvenser och bra resultat i wPrime där vi tog första platsen. Därefter stötte vi dock på lite problem med bluescreens utan någon riktig anledning. Det visade sig dock att en minnessticka hade tagit skada så vi tog ut den och körde dual channel för Vantage.

Vi kom igång med systemet igen med bara 1.5h kvar men började starkt klättra mot toppen där vi till slut tog ledningen. När det var omkring 10 minuter kvar tog grekerna åter igen första platsen i Vantage och med vår sista runda så hamnade vi ynka 18 poäng efter vilket gav oss en säkrad seger.

Slutresultatet blev 139,791 sekunder i Wprime och 18 745 poäng i 3DMark Vantage vilket gav det uträknade resultatet 143,28 procent. Tvåa kom Polen med aningen sämre 141,09 procent och trea Taiwan med 140,67 procent. Som belöning får de båda herrarna dela på 3 000 USD, eller dryga 21 000 kronor.