#ces-2020

7

Högt och lågt från CES 2020

Jonas är tillbaka från årets äventyr i Las Vegas. Tillsammans med Emil blir det snack i studion om vad som var höjdpunkten under årets mässa.

10

MSI visar prispressade moderkortet MAG Tomahawk X570 Wifi

Med senaste moderkortet i MSI MAG Tomahawk-serien kombineras styrkretsen X570 med gott om funktioner för en relativt beskedlig prislapp.

15

Cooler Master uppdaterar klassiska kylaren Hyper 212 EVO

Utöver rena nyheter bjuder CES-mässan även på uppdaterade klassiker, vilket i Cooler Masters läger representeras av kylaren Hyper 212 EVO V2.

18

Lian Li avtäcker krympta PC-O11D Mini – kompakt ATX-chassi för vattenkylning

Med utbytbara moderkortsplåtar och stora glaspartier presenterar Lian Li PC-O11D Mini, som trots en volym på 38 liter har plats för fullstora moderkort och flera radiatorer.

56

Cherry vill ersätta membranbrytare med prispressade mekaniska Viola

Tyska Cherry visar en ny prispressad mekanisk brytare vid namn Viola, vars syfte är att helt ersätta marknadens membranbrytare.

23

Lian Li kapar sladdhärvor med kedjekopplade chassifläktar

Taiwanesiska Lian Li vill städa bort kabelröran som följer med RGB-fläktar med Uni fan, där sex parallellkopplade fläktar endast behöver två sladdar.

19

Mionix uppdaterar populära spelmössen Avior, Castor och Naos

Svenska Mionix satsar återigen på att göra bra spelmöss och återintroducerar populära modeller med en hel del uppdateringar.

41

Pimax introducerar VR-headseten 5K Super och Artisan

Entusiastfavoriten Pimax introducerar två nya VR-headset under CES 2020 – ett med skyhög uppdateringsfrekvens på 180 Hz och en modell med fokus på pressad prislapp.

5

Lenovo avtäcker bärbar Yoga-modell med 5G

Under CES 2020 börjar 5G-nätverken göra sitt intåg i bärbara datorer, och Lenovos Yoga 5G blir bland de första med inbyggd teknik från Qualcomm.

14

MSI Optix MEG381CQR är välvd IPS-skärm på 37,5 tum

Med profiler baserade på ansiktsigenkänning och en OLED-skärm för styrning satsar MSI på att sticka ut med högpresterande spelskärmen Optix MEG381CQR.

9

Phanteks Glacier D120 är kompakt universalt distributionsblock för vattenkylning

På CES följs det större distributionsblocket Glacier D140 upp av en mindre variant, som kan monteras på en 120 mm-fläktplats.

13

Gigabyte visar vattenkyld grafikdocka med Geforce RTX 2080 Ti

Gigabyte siktar mot stjärnorna med bolagets nya Aorus Gaming Box, vilken kommer med vattenkylning och högpresterande Geforce RTX 2080 Ti.

2

MSI Creator 17 är högpresterande bärbar dator med Mini LED och HDR 1000

MSI tar trenden med zonbaserad bakgrundsbelysning och ljusstark HDR till den senaste versionen av den bärbara datorn Creator 17.

39

Phanteks aprilskämt Evolv Sound Mini lanseras på CES 2020

Resultatet av ett aprilskämt är numera en seriös satsning från Phanteks, som lanserar chassi-stöpta högtalare och arbetar på en soundbar.

7

Be Quiet visar Pure Base 500DX med luftflödet i centrum

Med Pure Base 500DX satsar Be Quiet på högt luftflöde med perforerade paneler och en trio inkluderade fläktar.