#discord

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

24

Discord uttalar sig efter att 14 000 servrar skördats på meddelanden

Menar att inga privata meddelanden eller personuppgifter har samlats in.

56

Nu kommer annonser till Discord

De nya "sponsrade uppdragen" rullas ut i veckan.

79

Namnbyte för alla Discord-användare på ingång

För att slipa bort de krångliga sifferändelserna i användarnamn kommer Discord-användare framöver behöva byta ut namnet.

9

Playstation 5 får Discord-stöd i betatest

Ett halvår efter släppet till Xbox har Discord äntligen anlänt till Sonys senaste spelkonsol, men endast via betaversionen.

29

Discord inför stöd för streaming med AV1

På Twitter berättar Nvidia att grafikkort ur Geforce RTX 4000-serien får stöd för streaming genom Discord i 4K-upplösning med AV1.

22

Xbox först ut med Discord – trots samarbete med Sony

Trots Sonys investeringar i Discord blir konkurrenten Microsoft först ut med en officiell integration av den populära plattformens röstchatt.

14

Discord förvärvar företag specialiserat på AI-moderering

Discord-familjen utökas med företaget Sentropy som utvecklar verktyg för att identifiera och motverka trakasserier online.

22

Discord ingår samarbete med Sony

Ett nytt samarbete företagen emellan ska ta Discord till Playstation Network redan tidigt nästa år.

50

Discord lämnar förvärvssamtal med Microsoft

Mjukvarujätten Microsoft får inte köpa Discord, i alla fall inte idag. Båda parter lämnar dock öppet för att återvända till förhandlingsbordet.

131

Microsoft i samtal med Discord om förvärv

På initiativ av Discord förs samtal med Microsoft om en affär, där köpeskillingen ser ut att landa på över 10 miljarder USD.

8

Snacka med SweClockers på Discord under julledigheten

Lediga dagar under jul och nyår är ett ypperligt tillfälle att diskutera hårdvara med andra nördar, något som med fördel görs på SweClockers egna Discord-kanal.

48

Discords spelbutik sänker avgiften till tio procent för samtliga utvecklare

Nyheterna kring butiker för speldistribution haglar tätt, och Discord meddelar nu att bolagets butik under 2019 utökas med ett nytt publiceringssystem samt en lägre avgift för utgivare.

79

Discord öppnar egen spelbutik

Discord blir den senaste i raden att lansera en egen spelbutik, vilken bland annat ska särskilja sig genom att erbjuda en rad gratis spel varje månad för betalande medlemmar.

6

SweClockers bjuder in till Discord – spela med oss i sommarvärmen!

Under sommarledigheten har många förhoppningsvis gott om tid för att diskutera datorhårdvara och beta av spellistan. Hoppa då in i vår Discord för en komplett upplevelse!

50

SweClockers önskar alla välkomna till Discord

Vill du prata om hårdvara med andra nördar och redaktionen, få snabb hjälp eller söker helt enkelt någon att spela med? Då är du välkommen in att chatta med oss på Discord!