#razer

Sök i arkivet

Razer visar upp konceptbygget Eracing Simulator på CES 2020

Nytt år och ny upplaga av CES innebär självklart nytt koncept från Razer, vilket i år något annorlunda och framför allt större än tidigare år.

Razer Tomahawk är ett modulbaserat chassi för Intel Ghost Canyon

Ett datorchassi i mindre formfaktor visas upp i Razers bås på CES 2020, där insidan består till stor del av Intel Ghost Canyon.

Razer lovar lång batteritid med två nya trådlösa Basilisk-spelmöss

Trådlösa spelmöss kan idag mäta sig med trådbundna, men batteritiden kan ge problem. Nya Basilisk Ultimate och Basilisk X Hyperspeed ska bjuda 100 respektive 285 timmar utan laddning.

Razer intar skärmmarknaden med Raptor 27

Razer gör sitt första intåg på marknaden spelskärmar med Raptor 27, som sticker ut med ett stativ i aluminium och CNC-frästa hål för kabeldragning.

Högfrekvent skärm och optiska brytare hos Razer Blade 15 Advanced

Den tunna bärbara speldatorn Razer Blade 15 utökas med en modell där tangentbordet utrustas med optiska brytare.

Intel "Element" blåser liv i Razers modulära PC-koncept "Project Christine"

Konceptet för modulära PC-system som Razer introducerade under 2014 ansågs mer eller mindre dött och begravet. Intel återupplivar nu konceptet och kallar det Element.

Razer avtäcker Seiren Emote – mikrofon som förmedlar känslor

Mikrofonerna i Razers Seiren-serie utökas med Seiren Emote, som med 64 stora pixlar låter den som strömmar spel förmedla sina känslor med emoji-symboler.

Razer Blade Pro får 4K-skärm med 120 Hz

Prestandamodellen i Razers utbud av bärbara datorer uppgraderas med den ovanliga kombinationen 4K-upplöst skärm som uppdateras i 120 Hz.

Razer lanserar Huntsman Tournament Edition – kompakt tangentbord med optiska brytare

Tangentbord i tenkeyless-format är en populär kompromiss mellan funktionalitet och storlek. Nu utökar Razer Huntsman-familjen med ett sådant tangentbord, utrustat med linjära optiska brytare.

Snabbtest: Razer Core X Chroma – extern grafikkortsdockning till bärbara datorer

Spela med bärbara datorer kan vara ett alternativ med externa grafikdockor. Redaktionen tar en snabbtitt på Razer Core X Chroma för att se hur det faktiskt fungerar i praktiken.

Razer lanserar slimmade Blade Stealth med Intel "Ice Lake" och Geforce GTX 1650

Inom kort lanserar Razer en av de första bärbara datorerna enligt Intels ultraportabla koncept Project Athena. Trots fokus på lång drifttid utlovas god spelprestanda med ett dedikerat grafikkort.

Razer Viper är ambidexter spelmus med låg vikt och optiska brytare

Med sin senaste spelmus tar Razer sikte på låg vikt, men detta utan perforerat hölje. Bland nyheterna syns också optiska brytare, som ska medföra längre livslängd och snabbare respons.

Razer lanserar Kraken X – headset med låg vikt i fokus

Kraken X är en något nedskalad variant av headseten i Razers anrika Kraken-serie, där nykomlingen stoltserar med total avsaknad av RGB-belysning och en vikt på låga 250 gram.

Razer brer på produktutbudet – möt brödrosten Razer Toaster

Det började som ett aprilskämt, men Razer ska lansera en alldeles egen brödrost efter en kampanj på sociala medier av fans som suktat efter rostat bröd av Razer-karaktär.

Asus och Razers nya bärbara datorer bjuder skärmpaneler med OLED eller 240 Hz

Hack i häl på lanseringarna av Intels Core 9000-serie och Nvidia Geforce GTX 1650 för bärbara datorer lanserar Asus och Razer nya bärbara speldatorer med intressanta egenskaper.