#razer

Razer visar spelskärmen Raptor och ekosystemet Chroma Connected

Razer har mycket att visa under årets CES-mässa, däribland den nya gamingskärmen Raptor samt Chroma Connected för styrning av RGB-belysning från olika tillverkare.

Razer visar ekosystemet Hypersense med haptisk återkoppling

På CES 2019 vill Razer visa att bolaget är redo för nästa steg inom kringutrustning och visar prototyper med tekniken Hypersense, som innebär haptisk återkoppling i produkter.

Razer Raptor är påkostad spelskärm med IPS-panel och 144 Hz

Razer smygstartar CES 2019 genom att presentera skärmen Raptor, som bjuder på en 27 tum stor IPS-panel med upplösningen 2 560 × 1 440 pixlar och ett påkostat stativ i aluminium. 

Razer avtäcker tangentbord kompatibelt med PC och Xbox One

Razer blir först ut med mus och tangentbord för Xbox One med sin Turret. De ansluts trådlöst till spelkonsolen och har en angiven batteritid på upp till 50 timmar.

Razer avtäcker Razer Phone 2 – trådlös laddning och RGB-belysning bland nyheterna

Lite mindre än ett år efter lanseringen av Razer Phone släpper nu Razer uppföljaren, som bland annat kommer med förbättrad skärm och stöd för trådlös laddning.

Razer lanserar Sila – router optimerad för spelande

Razer slår sig in på marknaden för nätverk med routern Sila, som enligt Razer är optimerad för spelande och kommer med en rad extrafunktioner för ändamålet.

Razer lanserar Nari Ultimate – trådlöst headset med haptisk återkoppling

Razers senaste gamingheadset blir det första att använda företagets Hypersense-teknik, som innebär att hörselkåporna ger haptisk återkoppling baserat på vad som händer på skärmen.

Razer Huntsman och Huntsman Elite är tangentbord med optiska brytare

Välkända Razer utökar arsenalen av tangentbord med två varianter bestyckade med företagets nya optiska brytare som kommer med både RGB-belysning och en livslängd på 100 miljoner nedtryck.

Razer Blade får större skärm och lansering på svenska marknaden

Den tidigare 14 tum stora bärbara speldatorn Razer Blade tar steget upp till 15.6 tum, får uppdaterad design och komponenter och når den svenska marknaden.

Razer Mamba Hyperflux och Firefly Hyperflux

Kringutrustningsmakaren Razer utforskar nya idéer med konceptet Hyperflux och satsar på en spelmus med trådlös strömtillförsel.

Razer lanserar spelmusen Abyssus Essential

Amerikanska Razer utökar återigen sortimentet av spelmöss och den här gången handlar det om Abyssus Essential, som kommer med ambidexter design och RGB-belysning i två zoner.

Razers slimmade speldator Blade Stealth går nu att beställa till Sverige

Razer gör nu den bärbara datorn Blade Stealth tillgänglig i fler länder, däribland Sverige, Finland och Danmark.

Razer avtäcker webbaserad spelbutik tillsammans med digital valuta

Razer öppnar en egen butik för spelförsäljning, där differentieringen kommer i form av en digital valuta som kan användas för rabatter och erbjudanden.

Razer visar Hyperflux – kringutrustning med trådlös laddning

Razer hänger med den trådlösa trenden och visar upp serien Hyperflux, vilket är en musmatta och tillhörande mus med trådlös laddning utan internt batteri.

Project Linda förvandlar Razer Phone till bärbar dator

Nya koncept står på schemat när redaktionen besöker kringutrustningstillverkaren Razer, vilka visar upp en dockningslösning som förvandlar Razer Phone till en bärbar dator.