Razer visar upp en ny RGB-belyst musmatta med Firefly V2 Pro. Enligt bolaget är Firefly V2 Pro den första musmattan som använder RGB-belysning i LED från kant till kant vilket ska lysa upp hela dess yta. Det är en uppdatering från föregångaren Firefly V2 som endast har RGB-belysta kanter.

Belysningen är även dynamisk och mattans färger förändras reaktivt efter vad som händer i spel med stöd för Chroma. Du kan skräddarsy hur belysningen fungerar via Chroma Studio i Synapse 3. Bortsett från risken att mattans plötsliga ljus får din uppmärksamhet när du fokuserar på att spela är det för närvarande oklart hur den kan påverka din spelupplevelse.

Razer_Firefly_Pro_1.jpg

Mattan har 15 färgzoner som kan individuellt justeras i Chroma Studio.

Razer_Firefly_Pro_3.jpg

Om du spelar med en trådlös mus kan du koppla in den i mattans USB-port.

Razer_Firefly_V2_Pro.jpg

Firefly V2 Pro har en gummibas för att musen inte ska halka, särskilt under vintrarna.

Razer_Firefly_Pro_4.jpg

Du kan lysa upp din gaming-setup med alla regnbågens färger.

Firefly V2 Pro använder en USB Type C-port för strömförbrukning – en skillnad från vanliga musmattor som inte har någon belysning. Porten kan även användas för att ladda din trådlösa mus.

Razer lovar att Firefly V2 Pro ska erbjuda en fängslande och smidigare spelupplevelse. Om musmattan förändrar mer än belysningen i ditt rum och vad du betalar i el återstår att se. Den nya Firefly V2 Pro går att beställa för 99 USD eller runt 1 100 kronor. Prislappen är nästan en fördubbling jämfört med den vanliga Firefly V2-musmattan som kostade 699 kronor vid lansering.