#surface-duo

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

13

Microsoft siktar på böjbar skärm i nästa Surface Duo

Microsofts Surface Duo-telefoner har erbjudit dubbla skärmar, men med en tredje version kan det anammas en böjbar skärmupplevelse.

41

Microsoft Surface Duo uppges lida av kvalitetsproblem

Microsofts telefon med dubbla skärmar har hyllats för hårdvaran, vilken enligt rapporter från användare inte håller måttet.

15

Microsoft tunna Surface Duo står pall för trycket i hållbarhetstest

Trots en hopfälld tjocklek under 10 millimeter överlever böjliga Surface Duo de hårdhänta testerna hos Jerryrigeverything.

44

Microsoft Surface Duo lanseras den 10 september

Dubbla skärmar i ett vikbart format och Android-operativsystem utlovas – till det facila priset 1 399 USD.

50

Microsofts telefonåterkomst Surface Duo redo för lansering

Vikbar telefon med två skärmar och Android kan vara veckor bort, menar The Verge som noterar spår som antyder lansering i närtid.

29

En genomgång av Android-upplevelsen i Surface Duo

Windows Central går igenom användarupplevelsen i Surface Duo, Microsofts kommande Android-telefon med två skärmhalvor.

30

Microsoft kan tidigarelägga Surface Duo

Microsofts telefon Surface Duo skulle ursprungligen släppas i slutet av 2020, men enligt rapporter tidigareläggs lanseringen till sommaren.

3

Microsoft Windows 10X för dubbla skärmar får utvecklarverktyg

De nya verktygen låter utvecklare doppa tårna i hur mjukvara byggs för dual screen-produkter som Surface Duo och Windows 10X.

2

Microsoft ger mjukvaruutvecklare riktlinjer för dubbla skärmar

Inför nästa års introduktion av telefonen Surface Duo ger Microsoft utvecklare riktlinjer för enheter med dubbla skärmar.

9

Microsofts Surface-evenemang – Andreas och Jonas sammanfattar de bärbara nyheterna

Det blev en kavalkad av bärbara hårdvarunyheter under gårdagens Microsoft Surface-evenemang. Andreas och Jonas tar plats i studion för en snabb genomgång av de nya prylarna.