Thermaltake är en tillverkare som gjort sig kända för att lansera produkter som sticker ut en del från övriga alternativ på marknaden. En av dessa är den nyligen släppta X Comfort Air Gaming Chair, en gamingstol med inbyggda fläktar.

Nu avtäcker de sin senaste produkt och det handlar denna gång om ett chassi med namnet Core P90 Tempered Glass Edition. Som namnet antyder är ett av de största säljargumenten de två sidopanelerna i härdat glas. Storleksmässigt mäter det in på 470 × 470 × 615 mm och väger cirka 17 kilo.

Chassit har även något annorlunda design, med en triangelformad baksida vilken gör det möjligt att montera det på väggen samt stående i vertikalt och horisontellt läge.

Tack vare den modulära designen går även delar att flytta runt efter behov, exempelvis för att göra plats för mer kylning. När det kommer till detta finns det plats för upp till tre 140 mm-fläktar samt en 480 mm-radiator. Vidare finns det även plats för totalt sju 3,5-tums- eller 2,5-tumsenheter.

Thermaltake Core P90 Tempered Glass Edition finns tillgängligt nu med ett rekommenderat pris på 199 euro, motsvarande cirka 2 000 kronor. När och om modellen dyker upp hos svenska återförsäljare är i dagsläget okänt.