Den 7 mars inleddes nomineringsprocessen för Årets Medlem. Vi medlemmar i kategorierna av årets kunnigaste, hjälpsammaste, trevligaste och roligaste medlem. Totalt blev 14 medlemmar nominerade i de olika kategorierna och nu är det dags att rösta!

Vem har egentligen störst hjärna i det virtuella bygget? Först ut är forumets mest kunniga medlem, vilket möjligtvis är den mest prestigefyllda kategorin.

Vi behöver alla hjälp ibland och i kategorin "Årets mest hjälpsamma medlem" ska forumets sanna hjälte koras. Vi letar alltså efter den person som levererat bäst svar på kluriga frågor, hjälpt till med knepiga felsökningar eller bara varit en allmänt hyvens prick.

Gött häng uppskattas alltid och en härlig stämning ger lika härliga ringar på vattnet. Vilken medlem har bidragit mest till ett trevligt och välkomnande klimat på forumet år 2021?

Ett skratt förlänger verkligen livet. I "Årets roligaste medlem" letar vi efter den person som du anser fått dig att nästan kräkas av skratt, eller i alla fall ständigt genererar fniss eller skarpa utandningar ur näsan med sina upptåg.

Den som får flest sammanlagt antal röster från alla fyra kategorier kommer i slutändan att utses till Årets Medlem! Omröstningen pågår fram till och med den 20 mars och vinnarna presenteras veckan därpå.