Permalänk
Medlem

In-ear med mikrofon

Tjosan

Undrar om det finns ett par bra in-ear lurar med inbyggd mikrofon som substitut för headset. Har kollat på Razer's alternativ men har lite dåliga erfarenheter av dom sedan innan.

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID....

Någon som vet om det finns ett par liknande?

Permalänk
Medlem
Visa signatur

Mina poster är en illusion. Det som står skrivet här över står i själva verket inte där så inget av det som du läser är sant. Inte ens den här texten. Jag har själv ingen kunskap om det jag skriver och ingen bör således läsa eller ta in den information som står skrivet.

Permalänk
Rekordmedlem

Vet inte riktigt vad du menar här, men om det sitter en mik inbyggt är det ju ett headset......... men om du menar proppar i örat med en mikrofon så är Beyerdynamic mmx serien bra, http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=437766 man kan även köra valfria innear lurar via tex SE MW 600, http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=550834 det är en blåtandsenhet som har en mik i sig, jag kör med beyer dtx 100 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=437763 kopplat till en sån, funkar bra, man växlar mellan dator o telefon utan att dra om kabeln, och det låter riktigt bra för att vara en så portabel lösning som är väldigt liten.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.