OCZ i trångmål efter oreda i bokföringen – aktien störtdyker på börsen

Permalänk
Avstängd
Skrivet av CoZalon:

Öhm jag vill inte vara den som är den men är det inte extremt köpläge nu? Den lär ju gå upp imorrn.

Vet inte ifall de går upp så mycket imorgon, kollar du hur de sett ut senaste året så har de i stort sett bara fallit

http://m.yahoo.com/s/applewf/yfinance/quote/OCZ/#bp-hist:tabs...;

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

MY ATTITUDE IS A RESULT OF YOUR ACTIONS! SO IF YOU DON'T LIKE MY ATTITUDE, BLAME YOURSELF!!

Permalänk
Medlem

OCZ som märke framstår som ett stort och seriöst företag, men såna här nyheter bekräftar misstankarna om att det troligtvis bara består av några nördar och ett par misslyckade ekonomer som sitter i en lada nånstans.

Har ägt 4 olika OCZ-minneskit och 2st Nätagg... inte varit överdrivet nöjd med nån av produkterna, nu när jag ser tillbaka på dom.

Första nätagget lät illa och utbytesagget spontandog nån månad senare efter att jag bytte moderkort i datorn. Strömkabeln var utdragen under kabeldragningen och allt sånt enligt konstens alla regler. Tog aldrig ut nätagget ur chassit ens men ändå, tvärdött.
Tog kontakt med Supporten på deras forum ang det och några frågor om nätaggen, fick så jävla tråkigt bemötande av TVÅ olika supportnissar där så... nä, retur och byte till annat märke. Aldrig mer OCZ för min del.

Visa signatur

Phanteks Shift X: // ASUS ROG Strix B550-I Gaming // AMD Ryzen 7 5800X3D // Gigabyte GTX 1080 Ti OC 11Gb //
// Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz 2x16GB // Corsair H115i RGB Platinum 280mm //
// LG UltraGear GN850 34" IPS 160Hz WQHD // Samsung 970 Pro 1Tb NVMe SSD + Sabrent Rocket 2Tb NVMe //

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Cirap:

man får dock se till helheten tycker jag. ska inte höja eller sänka OCZ här men, men 3,5% är normal statistik för elektronik. jag skulle nog inte kalla Sony en dålig TV tillverkare om 3,5% av deras apparater gick i RMA. 3,5% låter t.om lågt när det gäller OCZ SSD'r, läser man foruminlägg låter som att jorden går under och 140% av deras diskar gör sönder

Jag startade en OCZ-tråd tidigare där Webhallen redovisade statistik som visade runt 10% RMA på Vertex 2 och delar av 3.

Oavsett så är den typen av felaktighter OCZ nu begått väldigt allvarliga och kan få stora konsekvenser. 40% ner på aktien visar allvaret, eller snarare katastrofen.

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro

Permalänk
Medlem
Skrivet av Justbecause:

Vet inte ifall de går upp så mycket imorgon, kollar du hur de sett ut senaste året så har de i stort sett bara fallit

http://m.yahoo.com/s/applewf/yfinance/quote/OCZ/#bp-hist:tabs...

Skickades från m.sweclockers.com

Teknisk analys är inte så trivialt som du framställer det,. http://en.wikipedia.org/wiki/Technical_analysis

Permalänk
Medlem
Skrivet av CoZalon:

Öhm jag vill inte vara den som är den men är det inte extremt köpläge nu? Den lär ju gå upp imorrn.

eller så dalar de enda ner i botten och kursar... knappast en riskfri investering

läs omdömena om ocz's diskar på newegg... de är inte särskilt positiva... jämför sedan med samsung och intel. är glad att jag hade is i magen med att skaffa en billig ssd till min laptop tills jag fick tag i en samsung 64gb, den har fungerat utmärkt!

Visa signatur

i5 10400f | asus b460-f | 2x8gb kingston 2666 | zotac 3060ti | corsair mp510 960gb (OS) + samsung 860 evo 1tb + 2x kingston a400 480gb | corsair vx450 | tr true black | fractal r3 | asus mg279q + lg w2363d | dt 880 | win 10 x64 | deathadder chroma | glorious 3xl | tb impact 600 | oculus quest 2

Permalänk
Avstängd
Skrivet av gothxx:

Teknisk analys är inte så trivialt som du framställer det,. http://en.wikipedia.org/wiki/Technical_analysis

Vad har det med saken att göra? Det jag la fram var hur man kunde se hur aktiekursen sett ut senaste året, det är ren fakta på ett diagram ett år bakåt

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

MY ATTITUDE IS A RESULT OF YOUR ACTIONS! SO IF YOU DON'T LIKE MY ATTITUDE, BLAME YOURSELF!!

Permalänk
Medlem

Webhallen 2012-07-24:

Citat:

Lite feedback från återförsäljarledet då vi sett mycket kritik mot OCZ på senaste.
Vi säljer ett par tusen SSD:er i månaden så vårt urval är inte tillräckligt stort för att man ska kunna ta vårt ord som någon slags absolut sanning, däremot skulle man kanske kunna påstå att de väger lite tyngre än personliga anekdoter så som "min disk funkar bra efter två år" eller "min disk pajjade efter en vecka".

Vad vi sett är följande:
Vertex "1" hade en hög RMA-rate på cirka 10%, men på den tiden (2008) räknade vi SSD-försäljning i tiotal snarare än hundra eller tusental vad det gällde OCZ så vårt urval är inte det mest tillförlitliga.

Vertex 2/Vertex 2 E hade genom hela sin livslängd, trots bra rykte och strålande försäljning, konsekvent en failure rate på ca 8-11%.

Vertex 3/Agility 3/Solid 3 hade en ganska hög RMA-rate till en början, vissa diskar uppemot 10% vilket såklart är helt uppåt väggarna tokigt för lagringsmedia. I början hade diskarna gott rykte trots sina höga failure rate, med tiden har failure raten sjunkit DRASTISKT och vi har nu ett snitt på 3%. Skulle vi exkludera det första halvårets försäljning snackar vi snarare en RMA-rate på 0,5% (vilket får anses okej då en del RMA-ärenden går att härleda till så kallat SBS ). Trots detta får de långt mycket mer kritik i dagsläget än vad de fick när failure raten var hög.

Vertex 4/Agility 4 säljer hos oss i ungefär samma utsträckning som Samsung 830 (trots att man skulle tro att det bara är Samsung 830 som säljer om man läser på dessa forum ) och de har en sak gemensamt: trots flera månader på marknaden har de en RMA-rate på 0,0%.

Intel 520 har en RMA-rate på 0,5% hos oss i snitt. 330 ligger snarare på 0,2%
Mekanisk lagring i sin tur ligger och snittar på 0,5% de också.

(Alla siffror ovan är baserade på Webhallens statistik och kan såklart skilja sig om man kollar på ett större urval dock snackar vi tusentals/tiotusentals diskar som ovan statistik baseras på så det är inte heller jättesmå urval vi har att göra med.)

Hoppas detta tillförde något till tråden!

OBS: det som jag något haffsigt ovan kallar både RMA-rate och failure rate syftar på samma sak: dvs antal diskar vi fått i retur med anledning av att de sagts vara trasiga. En viss andel av denna returfrekvens utgörs av diskar som lämnas tillbaka trots att de inte är trasiga (t.ex. vi har sålt tusen diskar och har fått två i retur så vår RMA-rate är 0,2% dock visade sig båda dessa diskar fungera helt utan några problem.)

OBS2: Det man alltid måste ha i åtanke när man bedömer antalet felrapporter man hittar är att man som kund oftast inte har pejl på antal sålda. Om OCZ säljer 100 gånger fler SSD:er än Samsung så är det ju också 100 gånger mer sannolikt att stöta på en felrapport på en OCZ-disk även om diskarna skulle ha samma failure rate. (100 grr är förstås bara ett exempel innan någon hakar upp sig på det )

Visa signatur

Moderkort: Asus P8P67 PRO REV B3 | CPU: Intel Core i5 2500K | GPU: GTX 980 DirectCU II 4GB |
PSU: 850W Gold

Permalänk

Finns två märken jag aldrig rör vid, OCZ och eVGA. Överhypade skitgrejjer. Inte förvånad...

Permalänk
Medlem
Skrivet av #enbom:

Min OCZ Vertex 2 har då fungerat felfritt sedan jag köpte den. Men man hoppas ju att de skärper sig. Man har ju läst så mycket tråkigt om dem på senare tid.

Funderar på en större SSD och då lär det bli en Samsung 840 Pro men jag väntar in rapporter på den först för att försöka få en bild på stabiliteten men deras 830-serie har ju fått väldans bra på den punkten så jag hoppas 840-serien håller minst lika bra.

De har byggt upp ett rykte om sig att vara stabila nu. Det vore stendumt att sabba det. De säger på xtremesystems att de ska testa 840, fast de är mer intresserade av 840 (inte pro) då den har TLC-minnen, som i alla fall på pappret låter småkass, men vi får väl se hur det går. Om det visar sig att 840 är skit lär det ju i alla fall bli rusning efter 830 innan de fasar ut dem.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.

Permalänk
Medlem
Skrivet av m0rk:

Har inget direkt övers för bolaget. Deras SSD:er är bland de sämsta som finns.

Fransk RMA statistik
http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/French-Websi...

Troligen hade det att göra med deras agility serie (köpte en själv) som fick datorn att blåskärma. När väl rätt firmware kom så löste det sig för mig iaf.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

thank you, come again

Permalänk
Medlem

Hm. En risk när aktie faller så där snabbt är ju att ett annat, för stunden kapitalstarkt, företag köper upp hela lasset. Vore tråkigt om OCZ försvann; efter debaclet med vissa Sandforcekretsar (som definitivt drabbade fler tillverkare än OCZ) har ju t ex deras Vertex 4 varit kung.

Det märks dock att en del i den här tråden blev brända som early adopters - men EA har alltid, alltid tagit alla smällar så det är ingen nyhet. Suck it up.

Visa signatur

[Atari 400|600XL|800XL|XEGS|ST|STe|Mega ST|Mega STe|Portfolio][Commodore VIC20|64|116|128|+/4|8032|Amiga 500|Amiga 1200][BBC Micro][Sinclair QL|ZX81][TI 99/4A][Sord M5][Spectravideo 328|728][Cambridge Z88][ABC80][MFP-II][IBM RS/6000 59H][Apple LCII][Zaurus SL5000D][PDP 11/34][...massor av bråte...]

Permalänk
Medlem
Skrivet av Cirap:

man får dock se till helheten tycker jag. ska inte höja eller sänka OCZ här men, men 3,5% är normal statistik för elektronik. jag skulle nog inte kalla Sony en dålig TV tillverkare om 3,5% av deras apparater gick i RMA. 3,5% låter t.om lågt när det gäller OCZ SSD'r, läser man foruminlägg låter som att jorden går under och 140% av deras diskar gör sönder

Det är alltid de missnöjda som för mest oväsen av sig på nätet, nästan aldrig folk går in och skriver om de är nöjda. Det är därför det lätt känns som att saker är mycket sämre än vad de egentligen är.

Visa signatur

Asus Rog Strix B550-F Gaming | AMD Ryzen 7 5800x3D | Nvidia RTX 3090 | 32gb 3600mhz cl16 DDR4 RAM | 1x 2tb FireCuda 530 gen 4 nvme ssd | 2x 1tb Crucial MX500 sata3 ssd | Creative SoundblasterX AE-5 | 850w 80+ Gold

Permalänk
Medlem

Nöjd

Har 2st vertex 4 256 gb är hur nöjd som hlst <3

Permalänk
Medlem

Skulle väl aldrig köpa något av detta företag, ingen koll på FIRMWARE och nu ingen koll på bokföringen.
Hej då OCZ, ingen plats kvar för er på marknaden!

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av hasseb64:

Skulle väl aldrig köpa något av detta företag, ingen koll på FIRMWARE och nu ingen koll på bokföringen.
Hej då OCZ, ingen plats kvar för er på marknaden!

Nu var det ju Sandforce som inte hade koll på firmware, vilket visas av att även företag som Corsair hade samma problem. Välj i så fall Intel som gick igenom och rättade den innan de släppte 520 och 330. Många andra företag hakade bara på SSD-tåget för att tjäna en hacka, med lägsta möjliga kostnad och tog vad Sandforce erbjöd.

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro

Permalänk
Medlem
Skrivet av Khringo:

Det är alltid de missnöjda som för mest oväsen av sig på nätet, nästan aldrig folk går in och skriver om de är nöjda. Det är därför det lätt känns som att saker är mycket sämre än vad de egentligen är.

Mjae... Jag vet inte om jag kan hålla med där. Folk har varit snabba att skriva att de är supernöjda med t. ex samsung 830-serien och vissa intel-ssds, och det har varit väldigt lite, om ens något gnäll på de enheterna, så jag tror snarare att "gnället" på nätet speglar verkligheten bättre. Det är nog många som köpt enheter som det varit fel på från OCZ men inte gnällt.. Särskillt inte om de i grunden gillar OCZ, då blir det mer att "ah, jag hade otur" och så lämnar de tillbaka ssdn, får en ny som funkar, och sedan hörs inget från dem, så jag tror det är ett strort mörkertal.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.

Permalänk
Medlem
Skrivet av MultiMan:

Nu var det ju Sandforce som inte hade koll på firmware, vilket visas av att även företag som Corsair hade samma problem. Välj i så fall Intel som gick igenom och rättade den innan de släppte 520 och 330. Många andra företag hakade bara på SSD-tåget för att tjäna en hacka, med lägsta möjliga kostnad och tog vad Sandforce erbjöd.

Spelar väl ingen roll vad underleverantören gör eller har, OCZ ansvarar ju mot konsumenten, eller hur.
Dessutom fortsätter ju OCZ skeppa undermåliga firmwares långt efter skandalen med VERTEX 3, det har ju gått så långt att ANANDTECH recenserar per FIRMWARE-version istället för produkt, en normalbegåvad konsument skall inte ta detta, vi skall gynna tillverkare som skeppar färdiga lösningar direkt. Att de sedan inte har koll på bokföringen bekräftar bara mina teorier att detta företag lider av en total brist på rutiner och styrning.
Japp, har haft INTEL SDDs i många år.

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av hasseb64:

Spelar väl ingen roll vad underleverantören gör eller har, OCZ ansvarar ju mot konsumenten, eller hur.
Dessutom fortsätter ju OCZ skeppa undermåliga firmwares långt efter skandalen med VERTEX 3, det har ju gått så långt att ANANDTECH recenserar per FIRMWARE-version istället för produkt, en normalbegåvad konsument skall inte ta detta, vi skall gynna tillverkare som skeppar färdiga lösningar direkt. Att de sedan inte har koll på bokföringen bekräftar bara mina teorier att detta företag lider av en total brist på rutiner och styrning.
Japp, har haft INTEL SDDs i många år.

Jag försvarar absolut inte OCZ, har t o m skapat en tråd tidigare om vad jag tycker om företaget. Min känsla har hela tiden varit att OCZ är ett vilda västern-företag och det bekräftas ju av bokförings-"problemen".

Jag ville mest påpeka att gällande firmwarehanteringen är de långt ifrån ensamma.

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro

Permalänk
Medlem
Skrivet av MultiMan:

Nu var det ju Sandforce som inte hade koll på firmware, vilket visas av att även företag som Corsair hade samma problem. Välj i så fall Intel som gick igenom och rättade den innan de släppte 520 och 330. Många andra företag hakade bara på SSD-tåget för att tjäna en hacka, med lägsta möjliga kostnad och tog vad Sandforce erbjöd.

Då är de ju ansvarslösa så det sjunger om det. Inget företag som sysslar med ssd-tillverkning, såvida de inte bedriver sin verksamhet under en sten i tomteskogen, kan ha missat att det är/var enorma problem med sandforce styrkretsar... Eller hur resonerar de? "Nä grabbar vad säger ni? Ska vi inte ta och köpa styrkretsar från Sandforce. Visst, de har nollkoll på firmware, det blir bluescreen, vissa får total dataförlust, och vi fläckar ner vårt rykte för all framtid men faaaan vad billiga de är, och de är skitsnabba i syntetiska tester som inte återspeglar verklig användning, så då kan vi sätta Skitsnabb* på boxen så ser det flashigt ut... Ja, ska vi klubba det då?"

Grejen är att medvetna konsumenter är lite som annonymous... "We do not forgive, we do not forget", så man ska inte göra bort sig som företag.

Ett exempel är Ace of Sweden. Även om deras nyaste nätagg är tillverkade av en stabil tillverkare så tror jag folk drar sig för att köpa från dem med tanke på vad som hänt tidigare.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.

Permalänk
Hedersmedlem

Vad kan man säga, annat än att jag är inte förvånad... :/

Efter hur de fulade sig med Vertex 2 och Agility 2 förra året så har jag inga höga tankar om dem, och en RMA-rate på 3,5% när huvudkonkurrenten har 0,5% säger lite om skillnaden i kvalitet... Sen kanske de har skärpt sig lite nu på sistone, men de skulle inte ha hållt på och fula sig från början tycker jag.

Visa signatur

CPU: Intel i5-4670K MB: Asus Maximus VI Gene RAM: Patriot Viper3 16GB 2133MHz CL11 GPU: Zotac GeForce GTX 780 PSU: Corsair AX860 Chassi: Silverstone Temjin TJ08-E Kylning: Corsair H80i Lagring: 1x Samsung 840 Pro 256GB, 2x Seagate Barracuda 3TB (döda efter 3,5 år), 1x Seagate Firecuda 2TB, 1x Seagate Barracuda 2TB

Permalänk

hehe "missat" att ta med kostnaderna. Tror snarare att man medvetet skönmålat siffror för att se bra ut mot Seagate och nu när det inte blev en affär måste man ta fram det i ljuset... Skulle inte förvåna mig om försäljningssiffrorna går ner framöver också för att de kört lite line-stuffing inför affären.

Permalänk
Medlem
Skrivet av CoZalon:

Öhm jag vill inte vara den som är den men är det inte extremt köpläge nu? Den lär ju gå upp imorrn.

Instämmer! Det är en överreaktion. Jag ska nog ta in en bunt i portföljen!

Visa signatur

Better to have and not need, than to need and not have.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Toxicator78:

Säger varken bra eller anus om OCZ men den där statistiken är ju över 1 år gammal. Känns knappast relavant längre.

Vårens siffror, April (Engelsk version kommer lite senare, men originalet på franska kom i April) http://www.behardware.com/articles/862-7/components-returns-r...

Citat:

- Crucial 0.82% (as against 0.8%)
- Intel 1.73% (as against 0.1%)
- Corsair 2.93% (as against 2.9%)
- OCZ 7.03% (as against 4.2%)

Crucial has taken top spot from Intel thanks to a notable increase in Intel’s returns rate. We should say that this time, the Intel sample is only just above the minimum required and that some of the Intel returns are linked to the 8MB bug which has since been resolved. The OCZ rate has got a lot worse, going up to 7%, and only OCZ has models with rates of above 5%:

- 15.58% OCZ Vertex 2 Series SSD 240 GB
- 13.28% OCZ Vertex 2 Series SSD 160 GB
- 11.76% OCZ Vertex 2 Series SSD 80 GB
- 9.52% OCZ Vertex 2 Series SSD 120 GB
- 8.57% OCZ Vertex 3 Series 120 GB
- 7.49% OCZ Vertex 2 Series SSD 60 GB
- 6.61% OCZ Vertex 2 Series 3.5" SSD 120 GB
- 6.37% OCZ Vertex 3 Series 240 GB
- 6.37% OCZ Agility 3 60 GB
- 5.89% OCZ Vertex 2 Series SSD 100 GB

The Vertex 2s have the worst scores but the Vertex 3s have nothing to be proud of either. Note that over the coming period, the Vertex 3s are doing much better thanks to developments in the firmware, with a rate of just 1.01% for the Vertex 3 120 GB as things stand.

Visa signatur

Vägra fx 3of4 Pi 1M 1.84 s Memory remapping
Minnen har ingen egen hastighet. Märkningen anger bara vilken hastighet minnena uppges klara

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ozzed:

Mjae... Jag vet inte om jag kan hålla med där. Folk har varit snabba att skriva att de är supernöjda med t. ex samsung 830-serien och vissa intel-ssds, och det har varit väldigt lite, om ens något gnäll på de enheterna, så jag tror snarare att "gnället" på nätet speglar verkligheten bättre. Det är nog många som köpt enheter som det varit fel på från OCZ men inte gnällt.. Särskillt inte om de i grunden gillar OCZ, då blir det mer att "ah, jag hade otur" och så lämnar de tillbaka ssdn, får en ny som funkar, och sedan hörs inget från dem, så jag tror det är ett strort mörkertal.

Ta BF3 som ett exempel en extrem minoritet av alla som spelar tycker att spelet är "trasigt". Men om du går in på det officiella forumet så klagar en majoritet (av de extremt få som faktiskt är med i forumen), man får intrycket av att spelet är helt åt helvete fast så inte alls är fallet.

Har varit så i alla tider. Sure de som blev extremt överaskade kanske hoppar in och säger ett ord om hur deras erfarenhet, men det är inte många som blir så pass överaskade i dag då man kan läsa om produkterna över allt och man vet vad man har att vänta. Men de som tycker att någonting är dåligt gör uppror, skriver om hur dålig produkten är i tio olika forum med tio olika användarnamn och leder anti-auktioner av alla dess slag etc, medan den faktiska majoriteten som fick vad de förväntade sig inte säger ett ord.

Visa signatur

Asus Rog Strix B550-F Gaming | AMD Ryzen 7 5800x3D | Nvidia RTX 3090 | 32gb 3600mhz cl16 DDR4 RAM | 1x 2tb FireCuda 530 gen 4 nvme ssd | 2x 1tb Crucial MX500 sata3 ssd | Creative SoundblasterX AE-5 | 850w 80+ Gold

Permalänk
Medlem

Har inte haft problem med någon av mina OCZ-diskar (1 st Vertex 3 och 3 st Agility 4), men firmware från fabrik har inte varit den bästa alltid förstås utan krävt uppdatering. Enda riktiga SSD-krascher jag har sett har varit på en Corsair Performance 3 och faktiskt en Intel X25-M 160GB.

Permalänk
Medlem

Är det ganska dags att köpa in sig?

Visa signatur

|| Citera för svar! ||

Chassi: Xigmatek Elysium | PSU: EVGA Supernova G2 750W | MB: ASUS Strix Z390-F GAMING | CPU: INTEL i9-9900K & Corsair H60 | GPU: Asus Strix RTX 2080 OC | SSD: Samsung 970 EVO 500 GB | RAM: HyperX Fury 4x8 GB CL16 2666 Mhz | Ljudkort: Asus Xonar D2X | Nätverkskort: TP-Link Archer TX3000E

Tangentbord: Keychron K8 Pro | Switchar: Boba U4 | stabilizers: AEboards Staebis V2

Permalänk

Ytterligare en anledning till att jag personligen säger:
ALDRIG MER EN OCZ SSD!!!

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

---CPU---Intel Core 2 QUAD Q9550 2.83GHz 12MB FSB1333
---RAM---DDR2 PC2-8500 1066MHz CL5-5-5-15
---MOBO---Maximus II GENE ( P45/ICH10R , Dual-channel, DDR2 1300)
---PSU----Corsair HX520W ---GPU--- Radeon HD6850

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hardware guy:

Vårens siffror, April (Engelsk version kommer lite senare, men originalet på franska kom i April) http://www.behardware.com/articles/862-7/components-returns-r...

Ojoj, det ser riktigt illa ut O.o

Tackar för siffrorna.

Permalänk

Skulle aldrig tänka mig något annat än en OCZ SSD. Har en Agility 3 som är absolut fantastisk. Grymt Linuxstöd också.

Ni som säger Intel: kanske de kan något om SSD men hur kul skulle det vara om de även var störst på den fronsten också? Konceptet PC dör om den enda som tillverkar komponenter är Intel.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Ozzed:

Grejen är att medvetna konsumenter är lite som annonymous... "We do not forgive, we do not forget", så man ska inte göra bort sig som företag.

Ett exempel är Ace of Sweden. Även om deras nyaste nätagg är tillverkade av en stabil tillverkare så tror jag folk drar sig för att köpa från dem med tanke på vad som hänt tidigare.

Ahhhahaha... I lol'd. Detta är anonymous "Vi ska skriva världshistoria"

Människor har minnen som guldfiskar. 10 saker som inte skulle finnas kvar om det du säger var sant. Steam, Battlefield, BP, Mercedes-Benz, Apple, Xbox, Ralph Lauren, Pfizer, Paramount, YouTube, Windows

Permalänk
Avstängd
Skrivet av LeMisanthrope01:

Ahhhahaha... I lol'd. Detta är anonymous "Vi ska skriva världshistoria"

Människor har minnen som guldfiskar. 10 saker som inte skulle finnas kvar om det du säger var sant. Steam, Battlefield, BP, Mercedes-Benz, Apple, Xbox, Ralph Lauren, Pfizer, Paramount, YouTube, Windows

Där har du fel i allt, för det första så var det Anonymous-wannabes som utförde "attackerna", för det andra så är bara 5 saker just "saker" av det du tog upp, resten företag och varför skulle de ha försvunnit? De är starka varumärken allihop

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

MY ATTITUDE IS A RESULT OF YOUR ACTIONS! SO IF YOU DON'T LIKE MY ATTITUDE, BLAME YOURSELF!!