World Of Warcraft Battle For Azeroth

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2018

Står och väger om jag ska köpa detta och prova..Har spelat alla expansioner men tröttnat efter två månader och lagt ner. Gillar inte vägen WoW har gått efter WoTLK som enligt mig var överlägset bästa expansionen. Är emot transmogg, sabbad PvP, garrisons (pft), hela tanken med att köpa mounts och levels för pengar osv. Hur står sig denna expansion mot tidigare skulle ni säga? Ser att dom infört lite partybuffs igen, ett steg i rätt riktning för mig iaf..

Lär väl sluta med att jag får vänta på vanilla. Tror Blizzard skulle vinna mycket på att ha åtminstone enstaka realms för alla tidigare expansioner också..

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2002

@goosblabla Ifall det finns något kontroversiellt att "hata" i den här expansionen jämfört med tidigare så har åtminstone jag missat det. Jag är dock casual vid det här laget och har inte WoW som en livsstil eller något.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Söder om fjällen
Registrerad
Sep 2012

Jag spelade WoW för första gången när BFA släpptes och ska nu levla upp en Dark Iron dwarf warlock. Finns det någon quest-path jag borde välja för att få se loren från de äldre expansionerna? Jag vet inte vad som jag kan välja men jag tänker liksom vilka områden borde jag välja när (eller om) det finns flera alternativ.