Spela CoD Warzone tillsammans?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Big B:

34 år och söker lite trevliga vuxna människor att spela med. Viktigaste är att ha kul men försöker alltid vinna men tycker man måste kunna skratta även när saker inte går som planerat.

Battletag: ƁîgƁ#2721 (det är specialtecken så bästa är att bara kopiera)

Jag addade dig precis. Jag är precis som du mer intresserad av att ha roligt än att vinna och det vore kul att hitta någon som var inne på samma spår. Det blir så jädra så mycket skrikande ibland på vissa Discords. Mitt Battlenet ID är SMUMUSRN#2166 om nån vill lägga till mig.

Permalänk
Medlem
Skrivet av pkarlsson:

Tänkte ta tag i livet nu efter 34 vårar och börja spela Warzone jag med. Tyvärr sitter ju alla jag brukar lira annat med och lirar just annat, så är också på jakt efter folk att lira med.

Pookie#1921

Edit: Såg att det fanns en svensk Warzone-server. Vad är snittåldern, tror ni?
Hänger förövrigt i Geeks Gaming sedan tidigare men verkar vara rätt snålt på Warzone där.

Jag la till dig också.

Angående den svenska Discord servern som t.ex Carlbanan postade så är det stor variation både på ålder och hur väl folk kan bete sig. Nackdelen med den discorden är enligt mig två saker.

1. Nästan där är duktiga och har en hög K/D-ratio. Det innebär att om man som jag har under 1 i KDR så får man riktigt tuffa lobbys ibland.

2. En del spelare där är av skolan "hellre vinna än har roligt". Det är ganska mycket whinande när det går dålig eller någon inte är lika bra som dem själva.

Permalänk
Medlem

Jag teamar gärna upp med någon som vill det! 😊 är så trött på randoms som bara lämnar när det är dom som failar.. Är helt ok på CoD warzone.. spelat i någon månad. Högsta rank på cs.
Spelar även arena i wow som mage 2.6xp gladiator i 3v3 bfa. Real id wow: Yuza#2880 , real id CoD: Yuza#8195082

Permalänk
Medlem

Har addat lite folk, men cods adda folk system suger verkligen.

Har ni discord in på våran kanal så brukar det alltid vara folk där.

https://discord.gg/7SKfva