Allt om Cyberpunk 2077 – nästa storspel från CD Projekt Red

Permalänk

Provade DLSS performance och Ray Tracing Ultra
Tyckte ändå spelet såg bättre ut i DLSS Auto och Ray tracing medium, resten på High

flöt på bra i båda fallen på 1080p

Kanske hade behövt 2k för ray tracing ultra då

Visa signatur

i7-10700F | RTX 3060 Ti Phoenix | 32 GB HyperX 3200Mhz

Permalänk
Medlem
Skrivet av NordhNet:

Är det den med två olika lägen?
Där är en feature med den som är bra att veta:

du kan välja mellan två lägen, dödlig och icke dödlig. Bra att veta är att efter 50 kills så låser sig pistolen till det läget du inte valt.
Så var noga med att ha den i det läget du inte föredrar tills du fått 50 kills med det, så har du den i läget du egentligen vill ha i resten av tiden

Dold text

Oj!! Det måste jag dubbelkolla, sjukt OP puffra i vilket fall

Visa signatur

Ryzen 7 7800x3d | MSI 650 Tomahawk Wifi | Corsair Vengeance RGB 2 × 16 GB 6000 MHz | GWD GeForce RTX 4090 Phantom GS | 3x SSD 256+512+512GB | ASUS TUF Gaming 1000W Gold | Corsair 7000D Airflow | Samsung Neo G9 240Hz HDR/LG 27GN950 4k 140Hz | Oculus Quest 2

Permalänk
Avstängd
Skrivet av TotalF:

Hittade precis en talande AI-pistol när jag gjorde ett sånt där gult utropstecken "you never know what you might find".

Fantastiskt kul

Programmerade den till att inte döda och skjuta folk i kulorna

Visa signatur

7800x3d, 64GB 6000cl30, Gigabyte X670 Gaming X AX (F9d) 12TB m.2/nvme, 8TB SSD, WD 2x12TB 5400rpm, XFX 7900xt, SoundBlasterX AE-5+, HP X34", Fractal Design Define 7, Corsair HX750, Topping MX3s, Ino Audio piMx, Dan Clark Audio Aeon 2 closed..
LG B1 65", Topping e70, Topping pa5 II plus, Guru Audio Junior+ (primärt) / Canton GLE 90, Nintendo Switch OLED, Pico 4 VR

Permalänk
Medlem
Skrivet av kallehamez:

Provade DLSS performance och Ray Tracing Ultra
Tyckte ändå spelet såg bättre ut i DLSS Auto och Ray tracing medium, resten på High

flöt på bra i båda fallen på 1080p

Kanske hade behövt 2k för ray tracing ultra då

Vid 1080p behöver du åtminstone balanced och helst quality DLSS.

Permalänk
Medlem

Spelat spelet i 38h nu och har kört igenom storyn 1 gång och har kört en bit in på karaktär nr 2.

Här är mina helt spridda tankar om spelet.

Det första är att spelet har mycket som osar icke-färdigt. Det är nog alla som spelat spelet överens om. Trots detta så ville jag i princip sträckköra spelet och fann mig ofta spelandes långt in på natten trots jobb dagen efter osv. Jag blev väldigt underhållen av det. Då får man också tänka på att jag spelade sen release vilket innebär mindre opolerat än det är idag gällande en del problem.

Det finns en del nyckelproblem i spelet som jag tycker borde varit löst eller bör lösas för att spelet ska bli ännu bättre.
Det ena är fysiken. Det är välkänt att fysiken i spelet inte direkt liknar våra fysiska lagar. När man t.ex lootar saker på ett bord så flyger allt annat som låg bredvid som projektiler. Vatten "saknar fysik", reflektioner visar ej V trots RT osv. Detta vet jag inte hur lätt det egentligen blir att lösa helt och hållet.
Det andra är AIn på mobs. Dels rena NPCer och även "fiender". Man kan ju interagera med de flesta i världen men oftast svarar de man pratar med helt orimliga saker som man nästan undrar varför man ens spelade in när man gjorde spelet. Finns mycket bättre "standardfraser" som dessa kan svara med. Detta bör helt klart kunna patchas.
Gör alla kiosker/butiker till vendors, inte bara vissa. Det finns ju trots allt automater för detta, kunde ersatts av alla icke-fungerande försäljare. Tycker jag också borde kunna patchas.
Jag gillar att spela i FP då jag älskar shootemups men i ett RPG där outfits är en stor del av det du kan loota och ändra på din karaktär så försvinner lite granna vitsen med att kunna byta kläder när du i princip aldrig kan se dig själv. Därför hade jag föredragit third person, som är det vanliga inom spelgenren.
När du skapar din karaktär har du stor variation på hur du kan få din karaktär att se ut. Men du kan t.ex aldrig klippa/färga ditt hår eller raka ditt skägg vilket man kunde redan i Witcher. Känns också lite konstigt att de inte implementerat, särskilt med tanke på hur bodymods är en så stor del av spelet. Det hade varit "rimligt" att kunna byta ut kroppsdelar nästan hur som helst utan att det hade varit konstigt i storyn, till skillnad från hos nästan alla andra spel.

Det spelet har till sin fördel? Grafiken och miljöerna, framförallt. Jag har aldrig spelat ett spel som har så otroligt snygga miljöer. Staden känns gigantisk och jag har inte varit på ens i närheten av alla ställen på kartan. Innan jag spelade CP2077 så var jag mitt i RDR2 som jag avbröt för att spela det andra. Det tyckte jag var läckert men CP är något annat alltså. Givetvis är det svårt att jämföra miljöer i vildmarken med neonblänkande stadsmiljöer a la film noir men det tilltalar mig väldigt mycket.
Även rösterna på en del karaktärer är väldigt välgjorda och underhållande.
Framförallt är spelet roligt att spela, trots alla uppenbara brister. Det är väldigt sällan jag spelar om spel efter att ha klarat main story men detta spelet startade jag om direkt. Det betyder något.

Visa signatur

Skyflyer: "Du kan även prova att blunda med ena ögat. Då krävs bara halva bandbredden av grafikkortet"
Gigabte B550 Auros Elite, Ryzen 5900x, Celsius S24, PNY RTX 3080, Corsair RM750 V2, Trident Z Neo 3600MHz cl16 16gb, 970 EVO 1tb M.2, Fractal Define Compact TG

Permalänk
Medlem

Håller absolut med om att spelet känns oklart. Det känns som att utvecklarna hade en bild av hur de ville ha spelet, började på den och sedan klev någon in och sa "Nu ska spelet vara färdigt" när de är mitt i allt, vilket som jag förstår det är typ vad som hände.

Något jag stör mig på är crafting, känns enormt obalanserat. Det känns inte värt alls att spara vapen och uppgradera dem, vänta tills du är lvl 50 och sedan skaffa ett nytt vapen och spara enormt mycket resurser. Känns som att man skulle behöva lägga alla resurser i hela spelet för att uppgradera en enda sak från låg level till 50, inte värt.

Självklart vill jag ju nu i lvl 50 ha bara legendary saker, men det finns så sjukt få och jag hittar inte några alls som verkar höra ihop med varandra rent estetiskt. Nu när jag kommit till end game så håller jag absolut med om att ett transmog liknande system absolut behövs, alternativt att ALLA saker kan uppgraderas i kvalitet likt ikoniska saker kan (Angående ikoniska saker missförstod jag hela idén med dem, trodde man skulle plocka isär dem för att få crafting för dem... sooo... yeah...)

Sedan önskar jag också att det gick att se namnet på de olika sakerna på kartan. Letar du efter en viss klädbutik? Bara att börja besöka varenda butik eller söka på google. Angående att söka på google, god damn vilken massa irrelevant skit som kommer upp så fort man försöker söka på något Cyberpunk, som att leta i en höstack av sidor med riktigt bra SEO och skit innehåll.

Det finns inte heller något sätt att provtesta kläder i spelet, så du får helt enkelt köpa och testa om de ser bra ut, eller i mitt fall köra quicksave, köpa, testa, ladda om quicksave innan köpet om det var fult som fan.

Att dö så fort man trampar lite snett på någonting är ju också ett ganska stort irritationsmoment.

Nu tar jag ju bara upp saker jag stör mig på. Nu efter cirka 96 timmar och precist gjort klart Claires uppdrag så känner jag mig rätt nöjd i helheten. Jag gillar verkligen spelet, det har absolut sina problem men tycker ändå att slutresultatet är bättre än många andra spel i helheten. Tror jag dock kommer sluta spela nu, har en del gigs och ncpd saker kvar men det är inte nog för mig att fortsätta spela nu, tror jag kommer vänta in DLC innan jag fortsätter spela, kanske kommer bli som med GTA V att jag bara spelar för att köra omkring. Eller så kanske jag testar på några andra slut.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av SanyaIV:

Att dö så fort man trampar lite snett på någonting är ju också ett ganska stort irritationsmoment.

Hm, det här har jag aldrig märkt av

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon42512:

Hm, det här har jag aldrig märkt av

Jag märkte inte av det i början, verkar ha blivit värre desto mer jag spelat. Det jag tror händer är att den tror att man faller och av någon anledning fallit väldigt långt/snabbt istället för bara någon centimeter vilket dödar genom fall damage. Händer oftare på ojämn terräng. Blir extremt paranoid när jag utforskade sopberget, minfält

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av SanyaIV:

Jag märkte inte av det i början, verkar ha blivit värre desto mer jag spelat. Det jag tror händer är att den tror att man faller och av någon anledning fallit väldigt långt/snabbt istället för bara någon centimeter vilket dödar genom fall damage. Händer oftare på ojämn terräng. Blir extremt paranoid när jag utforskade sopberget, minfält

Ah, jag har inte varit så mycket utanför stan iofs

Permalänk
Medlem

Någon som begriper hur man får tag i t.ex wallpapers och soundtrack som ska finnas som goodies? Spelar på Xbox Series X. Hittar bara väldigt luddig information på hemsidan, och andra sidor kopierar bara vad som står där. Jag hittar inget i menyerna på Xbox, jag hittar inget på GOG-websidan och jag har även laddat ner GOG Galaxy och kopplat ihop med Xbox-kontot. Där kan jag se spelet och achievements, men inga goodies förutom några plagg som ska finnas i V's lägenhet in-game. Dessa har jag inte kollat efter än, mer intresserad av de övriga grejerna.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Emma242:

Någon som begriper hur man får tag i t.ex wallpapers och soundtrack som ska finnas som goodies? Spelar på Xbox Series X. Hittar bara väldigt luddig information på hemsidan, och andra sidor kopierar bara vad som står där. Jag hittar inget i menyerna på Xbox, jag hittar inget på GOG-websidan och jag har även laddat ner GOG Galaxy och kopplat ihop med Xbox-kontot. Där kan jag se spelet och achievements, men inga goodies förutom några plagg som ska finnas i V's lägenhet in-game. Dessa har jag inte kollat efter än, mer intresserad av de övriga grejerna.

I gog-klienten så ligger de under 'Extras'-fliken och är lätt att hitta. På konsol kanske det finns något liknande ställe?

Visa signatur

Gammal gubbe

Permalänk
Medlem
Skrivet av Näbbdjuret:

I gog-klienten så ligger de under 'Extras'-fliken och är lätt att hitta. På konsol kanske det finns något liknande ställe?

Hittar ingen Extras-flik i GOG-klienten, om det är GOG Galaxy du menar. Det är där de ska finnas enligt instruktionerna. Hittade några trådar på Reddit om fler som har samma problem.

EDIT:

Hah, jag löste det! Eftersom jag alltid kör quick resume på XSX så är jag egentligen aldrig i den riktiga startmenyn. Huvudmenyn man får upp när man pausar är tydligen en annan meny. Genom att avsluta till första huvudmenyn, som ser precis likadan ut, så finns det till höger ett val för att claima rewards. Så enkelt var det. Därefter dyker det upp en Extras-flik i GOG. Att kallstarta spel är något jag gör väldigt sällan på konsolen nuförtiden...

Permalänk
Avstängd
Visa signatur

7800x3d, 64GB 6000cl30, Gigabyte X670 Gaming X AX (F9d) 12TB m.2/nvme, 8TB SSD, WD 2x12TB 5400rpm, XFX 7900xt, SoundBlasterX AE-5+, HP X34", Fractal Design Define 7, Corsair HX750, Topping MX3s, Ino Audio piMx, Dan Clark Audio Aeon 2 closed..
LG B1 65", Topping e70, Topping pa5 II plus, Guru Audio Junior+ (primärt) / Canton GLE 90, Nintendo Switch OLED, Pico 4 VR

Permalänk
Medlem

En enda grej jag stör mig på. Kan inte loota robotar! Finns en box men valet kommer aldrig upp hur jag än närmar mig den är visst nån bugg.

Visa signatur

AMD 5900X + Noctua NH-U12A / Gigabyte X570S Aero G / XFX RX 6800XT Merc 319 / 64 Gb RAM / Fractal Design Pop Silent Vit + PSU Seasonic Prime PX 750

Permalänk
Skrivet av Sgart:

Spelat spelet i 38h nu och har kört igenom storyn 1 gång och har kört en bit in på karaktär nr 2.

Här är mina helt spridda tankar om spelet.

Det första är att spelet har mycket som osar icke-färdigt. Det är nog alla som spelat spelet överens om. Trots detta så ville jag i princip sträckköra spelet och fann mig ofta spelandes långt in på natten trots jobb dagen efter osv. Jag blev väldigt underhållen av det. Då får man också tänka på att jag spelade sen release vilket innebär mindre opolerat än det är idag gällande en del problem.

Det finns en del nyckelproblem i spelet som jag tycker borde varit löst eller bör lösas för att spelet ska bli ännu bättre.
Det ena är fysiken. Det är välkänt att fysiken i spelet inte direkt liknar våra fysiska lagar. När man t.ex lootar saker på ett bord så flyger allt annat som låg bredvid som projektiler. Vatten "saknar fysik", reflektioner visar ej V trots RT osv. Detta vet jag inte hur lätt det egentligen blir att lösa helt och hållet.
Det andra är AIn på mobs. Dels rena NPCer och även "fiender". Man kan ju interagera med de flesta i världen men oftast svarar de man pratar med helt orimliga saker som man nästan undrar varför man ens spelade in när man gjorde spelet. Finns mycket bättre "standardfraser" som dessa kan svara med. Detta bör helt klart kunna patchas.
Gör alla kiosker/butiker till vendors, inte bara vissa. Det finns ju trots allt automater för detta, kunde ersatts av alla icke-fungerande försäljare. Tycker jag också borde kunna patchas.
Jag gillar att spela i FP då jag älskar shootemups men i ett RPG där outfits är en stor del av det du kan loota och ändra på din karaktär så försvinner lite granna vitsen med att kunna byta kläder när du i princip aldrig kan se dig själv. Därför hade jag föredragit third person, som är det vanliga inom spelgenren.
När du skapar din karaktär har du stor variation på hur du kan få din karaktär att se ut. Men du kan t.ex aldrig klippa/färga ditt hår eller raka ditt skägg vilket man kunde redan i Witcher. Känns också lite konstigt att de inte implementerat, särskilt med tanke på hur bodymods är en så stor del av spelet. Det hade varit "rimligt" att kunna byta ut kroppsdelar nästan hur som helst utan att det hade varit konstigt i storyn, till skillnad från hos nästan alla andra spel.

Det spelet har till sin fördel? Grafiken och miljöerna, framförallt. Jag har aldrig spelat ett spel som har så otroligt snygga miljöer. Staden känns gigantisk och jag har inte varit på ens i närheten av alla ställen på kartan. Innan jag spelade CP2077 så var jag mitt i RDR2 som jag avbröt för att spela det andra. Det tyckte jag var läckert men CP är något annat alltså. Givetvis är det svårt att jämföra miljöer i vildmarken med neonblänkande stadsmiljöer a la film noir men det tilltalar mig väldigt mycket.
Även rösterna på en del karaktärer är väldigt välgjorda och underhållande.
Framförallt är spelet roligt att spela, trots alla uppenbara brister. Det är väldigt sällan jag spelar om spel efter att ha klarat main story men detta spelet startade jag om direkt. Det betyder något.

Hoppas på någon DLC med någon efter story att försöka få V att leva vidare / Råna rymdkasinot osv
Då blir det omspel

Visst lite kul att inget hollywoodslut fanns tillgängligt men spelet berör ganska bra och hade gärna sett att man ges möjligheten till lyckligt slut via DLC

Visa signatur

i7-10700F | RTX 3060 Ti Phoenix | 32 GB HyperX 3200Mhz

Permalänk
Medlem
Skrivet av kallehamez:

Hoppas på någon DLC med någon efter story att försöka få V att leva vidare / Råna rymdkasinot osv
Då blir det omspel

Visst lite kul att inget hollywoodslut fanns tillgängligt men spelet berör ganska bra och hade gärna sett att man ges möjligheten till lyckligt slut via DLC

Om man glitchar sig bort mot rymdraketen (som lyfter då och då!) så kommer det upp en skylt med typ "Turn back, nothing for you here (yet!)", så inte otänkbart att man kan åka upp till rymdstationen i DLC.

Visa signatur

Core i7 7700K | Titan X (Pascal) | MSI 270I Gaming Pro Carbon | 32 GiB Corsair Vengeance LPX @3000MHz | Samsung 960 EVO 1TB

Permalänk
Medlem

Jag lyckades! Tror inte det är mening att man ska åka på dessa, men det går!

EDIT: Tusan! Tåget de-spawnade och slängde av mig. Kom inte särskilt långt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av FabriciusRex:

Jag lyckades! Tror inte det är mening att man ska åka på dessa, men det går!

EDIT: Tusan! Tåget de-spawnade och slängde av mig. Kom inte särskilt långt.
https://i.imgur.com/BxqJyLk.png

Nånstans i början av uppdragen med nya borgmästaren eller vad han är så åker de iväg i en flygande bil. Den går det att hoppa på och få sig en liten flygtur.

Visa signatur

Core i7 7700K | Titan X (Pascal) | MSI 270I Gaming Pro Carbon | 32 GiB Corsair Vengeance LPX @3000MHz | Samsung 960 EVO 1TB

Permalänk
Medlem

Började bli lite orolig för när jag fick buggen att jag inte kunde ta upp vapnet, ta liv, kasta granater eller ens dubbelhoppa. Släppte inte ens efter omstart.

Tack o lov gav det med sig efter en cut-scene på ett visst hotell med en viss dam.

Nu ska jag bara lyckas komma ihåg var jag såg att man kunde köpa +critical saker att peta in i min utrustning.

Alla buggar till trots är jag helt fast i spelet. Fortfarande.

Visa signatur

|Playstation 5|Metspö

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nioreh83:

Nånstans i början av uppdragen med nya borgmästaren eller vad han är så åker de iväg i en flygande bil. Den går det att hoppa på och få sig en liten flygtur.

Det missade jag!

Jag gillar verkligen vertikaliteten i designen av staden. Prima för utforskning.

Permalänk
Medlem
Skrivet av FabriciusRex:

Det missade jag!

Jag gillar verkligen vertikaliteten i designen av staden. Prima för utforskning.

Håller med, gillar att klättra i spelet men tyvärr så dör jag väldigt ofta för att den tror att jag faller på lite allt möjligt och insta-dödar mig.

Permalänk
Medlem
Skrivet av kallehamez:

Hoppas på någon DLC med någon efter story att försöka få V att leva vidare / Råna rymdkasinot osv
Då blir det omspel

Visst lite kul att inget hollywoodslut fanns tillgängligt men spelet berör ganska bra och hade gärna sett att man ges möjligheten till lyckligt slut via DLC

Det borde ju komma flera DLCs till detta kan man tycka. Inte nödvändigtvis ur Vs story men det finns ju andra karaktärer

Visa signatur

Skyflyer: "Du kan även prova att blunda med ena ögat. Då krävs bara halva bandbredden av grafikkortet"
Gigabte B550 Auros Elite, Ryzen 5900x, Celsius S24, PNY RTX 3080, Corsair RM750 V2, Trident Z Neo 3600MHz cl16 16gb, 970 EVO 1tb M.2, Fractal Define Compact TG

Permalänk
Medlem

Jag har inte läst så mycket om spelet, bara spelat det. Har inte spelat GTA V, men har spelat Fallout 4 som jag också gillade.

Dock så tycker jag att det är mycket mer känsla i CP än vad det är i FO. Även om världen i CP inte är exakt så som jag vill ha den, så är den väldigt väldigt nära. På något sätt så dras jag med i CPs storyn mycket mer än vad jag gjort i FO. Mer engagerande och levande. FO känns extremt platt och tunn i jämförelse (men absolut inte dålig ändå).

Jag har spelat 100h än så länge och har nog en hel del kvar på main story. Har kört väldigt mycket nypd och sidequests. Är level 29 och har legendaries av de flesta vapentyper och klädtyper. Det är tillfredställande att bara springa omkring och grinda småquests också, hitta några något gäng och bara skjuta deras ansikten fulla av hagel.

Det skulle kunna vara lite mer fylligt vad det gäller vapen och mods dock. Det saknar jag. Inte direkt en rocketlauncher, men kanske något som skjuter explosiva laddningar. Har en arm för det, men hade gärna haft ett vapen för det.

Har stött på några buggar som fick mig att ladda om en save, dött nån gång för att ett gruskorn låg fel. Gick upp till hard då normal var helt för lätt och nu får jag spela om vissa sidequests ett par gånger. Alla fixers brukar bli ledsna för de vill ibland att man skall vara tyst och hemlig, men jag tycker om att dra en cyberpsychosis, springa in och skjuta allt. Är det lite för jobbigt så får man dra upp sin Overwatch och plocka dem genom väggar eller långt avstånd =).

Nä, på det stora hela så är det fan ett bra spel. Det hade kunnat vara mycket bättre och det hade jag gärna velat att det skulle vara. Men kvittot är väl att man lagt ner 100h på det och att det är mycket kvar ... och att jag för en gångs skulle inte tröttnat.

Hoppas på DLCs med vapen, rymden och mer!!

Visa signatur

Hur många datorer är för många?

Permalänk
Medlem

Finns det något sätt att idag (utanför PS Store) köpa detta spel till en PS5 Digital? Tänkte om det går att få tag i spelkod ändå?

Visa signatur

🎮 ASUS ROG Strix X670E-F Gaming WIFI | AMD Ryzen 9 7900X @ 5,6 GHz | MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO 12GB | 32 GB DDR5 @ 5600 MHz | 1 TB PCIe 3 SSD
💻 Asus TUF Gaming A15 | AMD Ryzen 7 5800H @ 4,4 GHz | NVIDIA GeForce RTX 3060 | 16 GB DDR4 @ 3200 MHz | 512 GB PCIe 3 SSD
📽 Intel NUC 8 | Intel Core i3 8109U @ 3,6 GHz | 8 GB DDR4 @ 2400 MHz | 250 GB SATA SSD
📺 LG OLED65B16 | 📺 ASUS VA247HE | 🖱 Logitech G502 X | ⌨️ Logitech G413 TKL | 🔈 Argon Audio Forte A5 | 🎧 Sennheiser HD 650 & FiiO K5 Pro ESS

Permalänk
Medlem

Upptäckte en grej. Kolla in fps:n. I ena bilden har jag ett uppdrag aktivt (Guinea pigs) och i andra är det avklarat.

Vad jag tror sker är att cpu i fallet då uppdraget är aktivt gör alla beräkningar på saker som hör uppdraget till och därmed flaskar grafikkortet. Det är en hel npc:er och föremål som laddats in. Kan också tilläga att crowd density har marginel effekt här. Och temperaturerna är mellan 60 och 70 på både cpu och gpu vid hög belastning. Orsakade en del huvudbry igår kväll om varför fps störtdök så drastiskt.

Permalänk
Medlem

Generellt när man märker på såna dippar i fps är det bara att spara, stänga ner och starta om så löser det nästan alltid det.

Visa signatur

Att spela är mänskligt

Permalänk
Medlem

Jag tycker jag har hittat en inställning som funkar helt ok till mitt stackars R9 290. Kör i 1440p upplösning, allt på ultra, sen kör jag Static FidelityFX CAS på 50. Ställt in target och max FPS till 30.
Verkar aldrig rendera i de lägre regionerna, allt ser väldigt krispt och klart ut. Men det bästa, är att allt jag verkar ha väldigt låg input lag. Helt ok att spela i 30 fps om man har lite input lag...
Om jag släpper lös FPSen kanske jag ligger på 35-37 med ett helsikes input lag, gör det helt ospelbart. Vet inte om det har att göra med maxbelastning på grafikkortet och att det inför input lag?

Visa signatur

Ryzen 5 5600, Geforce 1080

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pantsoff:

Jag tycker jag har hittat en inställning som funkar helt ok till mitt stackars R9 290. Kör i 1440p upplösning, allt på ultra, sen kör jag Static FidelityFX CAS på 50. Ställt in target och max FPS till 30.
Verkar aldrig rendera i de lägre regionerna, allt ser väldigt krispt och klart ut. Men det bästa, är att allt jag verkar ha väldigt låg input lag. Helt ok att spela i 30 fps om man har lite input lag...
Om jag släpper lös FPSen kanske jag ligger på 35-37 med ett helsikes input lag, gör det helt ospelbart. Vet inte om det har att göra med maxbelastning på grafikkortet och att det inför input lag?

Ett R9 290 i 1440p.
Detta vill jag se screens på

Visa signatur

CPU: I7 7700k @ 4.6GHz - Noctua NH D15S - Asus ROG Strix Z270F Gaming.
GPU: RTX 3070TI @2 st 120mm cf-v12hp hydro dynamic fläktar. 👍
RAM: 32GB DDR4 3200MHz. HÅRDDISK: 4 st SSD, 2 Mekaniska.
MONITOR:1 Xiaomi MI 34"- 3440x1440 144Hz MONITOR:2 Optix MAG274R 27" 1080p 144Hz MONITOR/Tv:3 LG 47lv355n-ZB 47". Nätagg: Corsair Newton R2 1000W. Allt i ett Cooler Master CM Storm Stryker.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SCORPIUS:

Ett R9 290 i 1440p.
Detta vill jag se screens på

Det kan jag fixa 😁

Visa signatur

Ryzen 5 5600, Geforce 1080

Permalänk
Medlem

75 timmar, inklusive en runda genom alla 7(?) tillgängliga slut. Min fru drog en lättnadens suck när jag sa att jag äntligen var färdig!

Opolerat spel, men storyn var riktigt bra. Soundtracket 10/10 - helt fantastiskt! Samurai/Refused har blivit lite av en favorit.

Visa signatur

Speldator: Intel i5-7600K @4,95Ghz - BeQuiet PureRock - MSI Z170A SLI Plus - Corsair RM550x - Asus RTX 2070 ROG Strix Advanced 8GB - MSI Optix MAG271CQR 27” 1440p 144hz - 8Gb Corsair Vengeance 2400Mhz DDR4 - Samsung 850 Evo + WD Black M.2 SSD - NZXT S340

Jobbdator: HP Elitebook X360 2018 - 16Gb DDR4 - 256Gb PCI-e SSD - Intel i7-8650U

Konsol: Xbox Series X