Har bra uppkoppling men ff & ie & msn & spotify strular!

Permalänk

Har bra uppkoppling men ff & ie & msn & spotify strular!

dfgdfg

Permalänk
Medlem

Du kan ju prova byta kanal på de trådlösa? kanske nån granne som stör?

de första jag hade provat är att använda en sladd istället för wlan. För att utesluta att det är din uppkoppling/isp det är fel på.

Permalänk

Okej, delar lägenhet med några andra och jag känner inte riktigt de men jag ska se vad jag kan göra! Dock är det ingen nån granne som stör för jag vet att de andra datorerna som är kopplade till det här internet funkar perfekt.

Föresten märkde jag precis att ibland (verkar som det sker när internet inte funkar) står det "begränsad anslutning" på den där lilla ikonen nere till höger, vid klockan.

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

Om du får begränsad anslutning så låter det som nått går fel med dhcp tilldelningen, prova stäng av alla fwar... om det inte fungerar så installera om Nätverkskortet.

Visa signatur

Battlestation: 12700k - RTX3090 - 32gb ram - 1tb M2 990 PRO - 2TB M2 crucial
Server: 2x Xeon E5-2670 - 64GB Ecc ram

Permalänk

Okej, nu får du förklara lite. vad är fwar? Firewall?

Permalänk
Medlem

Använder de andra också trådlöst? isf kan det vara din dator som strular. t.ex drivrutinerna för det trådlösanätverkskortet. Jag har inte alls bra erfarenheter med trådlöst och Vista måste jag säga. Som någon sa ovan, testa att ansluta med kabel ett tag och se om det är samma fenomen. Om det inte strular vet du ju att du ska lägga kruten på din dator och det trådlösa.