Windows 10 stoppar äldre kopieringsskydd och gör klassiska titlar ospelbara

Permalänk
Medlem
Skrivet av -=Mr_B=-:

Fast då kan ju samma resultat uppnås genom att själv signera drivrutinen och få det att fungera på 10'an.

Personligen anser jag fortfarande att problemet är att Microsoft överhuvudtaget tillät skiten från början.
B!

Är ju enklare att låta bil att installera en patch

Men jag håller med dig att man inte borde tillåta det från början. Dock är det lite som att säga att en sak du har köpt för 10 år sedan, nu mera är så farlig att den inte får användas. Visst finns det ett bäst före datum så kan jag förstå, men långt från allt ska ha det (även om jag vet... allt har det idag).

Ja-happ säger du... var kan jag få tillbaka pengarna?

Mjukvaru-branchen är ful på detta sätt, då man verkligen inte har några rättigheter med sig. Så de kan göra vf de vill, när de vill, utan att kompensera folk.

Permalänk
Inaktiv

Mjukvara är färskvara, är så jag ser det med typ all mjukvara vi har idag. Och framförallt med nätverksanslutna system.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Paddanx:

Är ju enklare att låta bil att installera en patch

Inte helt säker på att jag håller med, men det är egentligen inte så noga. Kontentan är att jag förr eller senare kommer köra 10an i alla fall, och eftersom jag inte kommer köra självsignerade drivrutiner, så kommer jag använda en piratversion av de selen jag vill spela i det läget. Det är trots allt Microsofts rekommenderade lösning... Allt Microsoft säger är bra, måste vara rätt ;- )
B!

Visa signatur

Allting jag skriver är om inget annat uttrycks, min åsikt! Ingenting måste vara dagens sanning enligt din åsikt, och gör du antaganden baserade på mina åsikter hoppas jag att du övervägt mer än bara just min åsikt.

Permalänk
Medlem

Anser faktiskt att man borde kräva en laglig väg runt detta. De ska få släppa officiella patcher som skippar detta då du inte ska behöva riskera göra något "mindre lagligt" för att använda mjukvara som du har betalt för.

Jag själv kommer nog stanna på Win 7/8 några år till dock. Jag vill se var Win 10 går, för som det är nu, är har det gjort mig besviken, gång på gång, och då väljer jag hellre att inte stötta det med min plånbok eller intresse.
Får Vulkan fäste så kanske man tom kan börja fasa ut Windows helt, vem vet...

§5