Forumdelen sponsras av

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2013

Ingen bild över HDMI

Hej,

Jag har sedan 1 år tillbaka min dator kopplad till tvn via HDMI i följande led:
Msi gtx 970 gaming - 1,5 m hdmi kabel - hdmi repeater - 10 m hdmi kabel - TV.

Det har funkat klockrent fram tills jag installerade nya fläktar i systemet. När jag var klar med det fick jag inte längre någon bild.
Jag får bild om jag kopplar med en kort kabel rakt in i tvn och jag får även bild via den långa kabeluppsättningen om jag kopplar in något annat än min dator.

Är det någon som har en idé vad som kan lösa mitt problem?

Case: Phanteks Enthoo Luxe PSU: EVGA SuperNova G2 750W MoBo: ASUS X99 Deluxe CPU: Intel Core i7 5820K RAM: Crucial Ballistix Sport 32GB DDR4 2400 Mhz GPU: 2x MSI GTX970 Gaming 4GB Cooling: Noctua NH-D15 SSD: Samsung 950 pro 512GB & Samsung 850 EVO 250GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gusum
Registrerad
Feb 2014

@CeeJaySWE
Jag har själv haft lite problem med hdmi till tv'en, i mitt fall var lösningen att koppla ur hdmi, rensa cmos och sedan koppla in hdmin igen när jag var inne i Windows. Jag tror dock inte att de kommer hjälpa för dig pga att det funkar med en kort sladd men det är ju värt ett försök i alla fall

Edit.
*rensa cmos menade jag.

Dator: MB Asus Maximus VII Formula CPU Intel i7 4790k @4.5GHz Kylare Corsair H80i RAM BallistiX Sport 16GB @1600MHz
HDD Seagate Barracuda 2TB PSU Corsair RM1000 GPU HD7970/280X CrossFire
Chassi Fractal design define r4 Skärm AOC 24" 144Hz LED
Mobil: OnePlus 2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2013

@macke0010: har testat att rensa cmos och har även installerat om grafik drivrutinerna 🙁

Case: Phanteks Enthoo Luxe PSU: EVGA SuperNova G2 750W MoBo: ASUS X99 Deluxe CPU: Intel Core i7 5820K RAM: Crucial Ballistix Sport 32GB DDR4 2400 Mhz GPU: 2x MSI GTX970 Gaming 4GB Cooling: Noctua NH-D15 SSD: Samsung 950 pro 512GB & Samsung 850 EVO 250GB