Permalänk
Medlem

Automatisera vissa musklick etc

Hej.
Jag jobbar i ett program dar vi gor typ samma sak hela tiden, vi ar ett ratt stort team och skulle man skapa ett script eller nagot for detta skulle vi spara timmar och timmar varje vecka. Vi tar alla roda linjer och tar de langst fram, sen alla graa langst back, sen svarta mellan dessa etc, det finns flera grejer men ungefar sadar gar det, valdigt repetitivt. Det finns inga hotkeys for dessa men jag funderar om det inte gar att gora nagot for dessa program? Vad jag forstar kan python eventuellt gora vissa sana grejer? Skulle jag kunna lara mig detta skulle det finnas valdigt manga saker jag skulle kunna speeda upp. Eftersom alla har en skarm pa 1920x1080 och jobbar i full screen sa vore det fullkomligt mojligt att klicka pa pixel xx, sen pixel yy etc eftersom vi inte heller uppdaterar programvaran.
Tar tacksam emot tips for det ar nagot trakigt jag vill automatisera bort.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Har inte använt just autoclicker själv men något i den stilen kan man väl göra ett litet makro som i princip klickar på förutbestämda positioner.

Annars så tror jag att det du letar efter är någon form av "mouse macro creator".

Har inte använt musmacron sedan windows 3.11 (tror de var inbyggda då) så brasklappar för inslag av killgissande.

Visa signatur

Raven RV02-e // 2500k@4.5GHz // 16GB 1866MHz // Sapphire 390// AX1200 // Silver Arrow // AsRock p76 E4 Gen 3 // Majestouch 2, bruna // 128GB Crucial m4 som systemdisk, 2TB WD Green som lagring och BX100 250GB för spel // ATH-m50x

AW 14
"Citera" för svar

Permalänk
Medlem
Skrivet av HugSeal:

Har inte använt just autoclicker själv men något i den stilen kan man väl göra ett litet makro som i princip klickar på förutbestämda positioner.

Jag använde autoclicker ett litet tag när jag spelade runescape. Det fungerar som HugSeal beskriver och borde inte vara omöjligt att göra ett makro till det du vill. Testa och se om det fungerar.