Trädvy Permalänk
Skribent
Adam Syrén
Plats
Hemma
Registrerad
Aug 2010

Skumma värden?

Tjena, visste inte exakt vart jag skulle lägga den här tråden men testar här.
Jo, det är så att jag laddade ner HW-Monitor och jag får jävligt skumma värden.
Bild:http://data.fuskbugg.se/dipdip/______________________________...
Förövrigt så har jag ett OCZ 700W nätagg 1055t på 2,8ghz och en cooler master hyper 212.
Kanske ska vara så men tror verkligen inte det.

EVGA GTX 1080 Ti | 4790K @4,8GHz | Fractal Design Celsius S24 | ASUS MAXIMUS VI IMPACT | 16GB DDR3 @2400Mhz | Corsair SF450 | 3TB HDD | 120 & 1050 GB SSD | Fractal Design Define Nano S | AOC AGON AG271QG, Eizo Foris FS2333 & Philips 50PFT4009/12 | Windows 10 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Jul 2008

Länken funkar inte.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sthlm
Registrerad
Apr 2005
Skrivet av Vino:

Länken funkar inte.

+1

http://www.flickr.com/photos/49052986@N04/
Canon Eos 450D medföljande objektiv.
I7 930 @ 4ghz - P6T deluxe V2 - 6gb 1600mhz - ATI 5850 Crossfire - intel x25-m 80gb G2.
[img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1167243.png[/img]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2005

+1

Just playing for fun ‾\o.0/‾

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jan 2007

+2

Beef?

Trädvy Permalänk
Skribent
Adam Syrén
Plats
Hemma
Registrerad
Aug 2010

Sådär ska funka nu.
http://data.fuskbugg.se/dipdip/Skumt.png

Och ja jag vet att mina pilar är ursnygga.

EVGA GTX 1080 Ti | 4790K @4,8GHz | Fractal Design Celsius S24 | ASUS MAXIMUS VI IMPACT | 16GB DDR3 @2400Mhz | Corsair SF450 | 3TB HDD | 120 & 1050 GB SSD | Fractal Design Define Nano S | AOC AGON AG271QG, Eizo Foris FS2333 & Philips 50PFT4009/12 | Windows 10 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Feb 2006

TMPIN2 har för min del också alltid visat 128c, har väl haft hw installerat på ett par tre datorer med samma resultat.

Ang w på CPU så är det väl en uträkning HW gör, så har du klockat prollen kan det bero på det.

ang spänningen vet jag inte men gissar på att det är något som itne är inkopplat ngnstans som gör att HW läser av värdena fel...

Trädvy Permalänk
Skribent
Adam Syrén
Plats
Hemma
Registrerad
Aug 2010

Har inte klockat, och vad menar du med att något inte skulle vara inkopplat?

EVGA GTX 1080 Ti | 4790K @4,8GHz | Fractal Design Celsius S24 | ASUS MAXIMUS VI IMPACT | 16GB DDR3 @2400Mhz | Corsair SF450 | 3TB HDD | 120 & 1050 GB SSD | Fractal Design Define Nano S | AOC AGON AG271QG, Eizo Foris FS2333 & Philips 50PFT4009/12 | Windows 10 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Alfta/Skara
Registrerad
Apr 2009
Skrivet av MSIOCGenie:

Sådär ska funka nu.
http://data.fuskbugg.se/dipdip/Skumt.png

Och ja jag vet att mina pilar är ursnygga.

Testa flasha om bios till nyare eller ev. äldre.

Quake, världens bästa e-sport!

Trädvy Permalänk
Skribent
Adam Syrén
Plats
Hemma
Registrerad
Aug 2010

Bah pallar inte o vet inte hur man gör.
Iofs är det inget problem tyckte bara att det såg konstigt ut.
Förövrigt så visar ju HWmonitor oftast lite eller mycket fel.

EVGA GTX 1080 Ti | 4790K @4,8GHz | Fractal Design Celsius S24 | ASUS MAXIMUS VI IMPACT | 16GB DDR3 @2400Mhz | Corsair SF450 | 3TB HDD | 120 & 1050 GB SSD | Fractal Design Define Nano S | AOC AGON AG271QG, Eizo Foris FS2333 & Philips 50PFT4009/12 | Windows 10 64-bit

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Norrland
Registrerad
Jan 2002
Skrivet av contra:
Skrivet av Titane:
Skrivet av krilleoh:

Observera att inlägg av den här typen är förbjuden enligt reglerna.

Main: Corsair 350D, Ryzen 1700, 32GB RAM, 4,5TB SSD+HDD, GTX 1070 Phoenix GS, XB271HU, U2713HM, HP ZR24w
Spel: R5 Blackout, 6700K, 32GB RAM, 2TB SSD, 1080 Ti Phoenix GS, X34A + Oculus Rift
"HTPC": Ncase M1, 2700K, 16GB RAM, 0,75TB SSD lagring, GTX 1070 Mini, TV
Lenovo 700-15ISK: 6300HQ, 16GB RAM, 2,25TB lagring, 950m 4GB
Switch, Wii U, 3DS, GBA, PS4, PS3, PS2, PSP, PS Vita, Xbox One, Dreamcast

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Jul 2008

Såja. Detdär med 128grader celcius på TMPIN2 är ett ganska vanligt problem. Har förstått att programet inte kan läsa rätt av sensorn. Har haft samma problem med x antal datorer, även med nuvarande. Troligen är det chipset tempen. Testa känna på chipset kylflänsen. Tror inte att du bränner dig på den.