"Emerald Moon" Ultrakompakt vattenkyld gaming-PC

4.3
81 röster
Skapat
2017-05-01
Senast ändrat
2017-05-07
Visningar
15 902

Bakgrund:
Då var dagen här då jag får presentera mitt senaste bygge. Jag plockade inspiration från Bluehandstech's NCASE M1 bygge. Bestämde mig från dag ett att jag skulle köra "raka rör" alltså enbart rotationer och svängar med hjälp av kopplingar eller "Fittings". Projektet har tagit hundratals timmar över många månader. Datorn är döpt efter en låt i mitt favorit PC spel genom tiderna, LBA2.

Prestanda:
Datorn presterar väldigt bra men är inte överklockad än. Har planerat att de-lidda min 6700K eller byta chassi helt vid nästa tömning så jag håller på OC temps än!
Stock idle: 35~°C Stock load: 75~°C, pump 30%. Datorn går fantastiskt tyst och fint! T.om vid hög belastning håller datorn en normal behaglig ljudnivå. temperaturen i chassit når upp emot 30 grader och har än så länge enbart haft ett mindre läckage som snabbt kunde stoppas och åtgärdas. Hela datorn har över 30 fittings.

Utseende:
Det första många kommenterar är storleken. Datorn är byggt i version 5 av NCASE M1 vilket är det minsta chassit jag ägt! Att klämma in en custom vattenkylning i detta chassi är en utmaning i sig, att sedan klämma in två radiatorer, inkludera både CPU och GPU i loopen, och även köra raka rör med hardline tubing är något åtminstone jag aldrig har sett innan. En utmaning men en riktigt ögonöppnare!

Slutsats:
Det här var ett tidskrävande projekt som jag aldrig kommer glömma! Tack för alla som stöttat mig genom byggnationen och som följt mig sen dag ett! Ni är värda GULD! Hoppas på att få ombord en sponsor till nästa projekt! Hör i så fall av er via meddelandefunktionen här på Sweclockers.

Kommentera gärna och skriv vad ni tycker!