Litet i Trä

Efter ett LAN med mitt Big Tower och utan bil fick jag ett väldigt sug att fixa en mindre dator.
Då jag har ett litet chassi i trevlig storlek så tänkte jag att man kanske kunde sätta i lite rolig hårdvara som klarar att LANas med. Sagt och gjort efter lite sökande hittade jag ett moderkort, processor och minne hos en kompis som jag bytte mot en flaska whisky. En kylare till processorn som inte var högre än 11cm inhandlades, resterande delar delar hade hade jag hemma.

Det jag gjort med lådan är att sätta dit en startknapp och byggt ny hårddiskhållare med två 3.5" platser och en 2.5" plats. Jag har även gjort ett nytt fäste till nätagget då det förra såg horribelt ut.
Grafikkortet har fått raka strömkontakter då det inte gick att stänga sidopanelen med de vinklade kontakterna som satt standard. Nätagget har fått kortade PCI-E kablar och de kablar som inte behövdes har tagits bort. De enda kablarna som återstår är 24pin, 8pin processor, en SATA med 4 kontakter och två kortade 6+2pin PCI-E kontakter.

Lådan är 45cm hög, 30cm djup och 16cm bred.

Hårdvara:
Ett Gigabyte GA-EP45-DS3L.
Intel E8500 3.16GHz, undervoltat.
6GB blandade DDR2 på 553 MHz.
Nvidia GTX 470 med modifierade strömkontakter.
Corsair TX650 med kortade och borttagna kablar.
Corsair X32 32GB SSD.
WD Black 640GB.
Scythe Rasetsu CPU-kylare, semipassiv.
Scythe Slip Stream fläktar i fronten. En PWM 1900RPM till processorn på lägsta möjliga varvtal och en 1200RPM @ 7V och voltreglerade från mobo.

Detta är ett uppdaterat galleri.
Glöm inte att Rösta eller ge mig kritik i Kommentarerna!

/Victor