Inlägg

Inlägg som roo har skrivit i forumet
Av roo

9/13 - Jag älskar dem här Swec quizen. Känns som man behöver vara iaf minst 30 för att reda ut några av dessa (tur jag är 32)

Av roo

Lagt in notiser på era också!

Av roo

@aines: Noterat

Av roo

Vill in och posta i tråden att jag fick minnena i början på veckan och G.Skill skickade ett helt nytt kit till mig tillverkat i Juni 2018. Så 4x8gb helt nya stickor och dessa lyser korrekt.

Han jag pratade med per telefon förklarade att det var det som tog tid att dem vara tvungna att beställa ett par helt nya från Taiwan och skicka dem till holland som sedan skulle skickas till mig.

Hade dem förklarat detta i mailtråden vi hade så hade jag haft större tålamod än vad jag hade. Oavsett så löste dem det snyggt och jag måste lära mig att lugna mig är sensmoralen av historien

Tack alla som svarade!

Av roo

@djdennistm: också helt korrekt. Bara att googla 1080ti vs Titan X (pascal) Star wars edition. Det är väl viktigt att poängtera star wars versionen verkar ge lite mer prestanda än standard Titan X.

Finns bra review hos guru3d här (följ sidorna för de olika benchmarksen)
http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_star_wars_titan_x...

Av roo
Skrivet av djdennistm:

Kan svara på det. Det är rött

Helt korrekt Samt bud noterat!

Av roo

@djdennistm:

Låter det ligga 1v och är budet rätt så avslutas det innan dess. Startbud bör vara iaf 6000kr

Av roo

Titan Xp Galactic Empire Star Wars edition

Hej,

Har ett oanvänt Titan Xp Galactic Empire kort som jag vill se om det finns intresse för.

Specs
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/star-w...

Kom gärna med bud!

Läs hela annonsen här

Av roo

Är det någon som enbart kört FPU enbart i Aida64? var hamnar ni i temps efter ca 15min?

Posta gärna kylning,vcore och klockhastighet! Nyfiken!

Av roo

Är det någon som enbart kört FPU enbart i Aida64? var hamnar ni i temps efter ca 15min?

Posta gärna kylning,vcore och klockhastighet! Nyfiken!

Av roo

----

Av roo

@Pojjoplopp: Nog en dum fråga men, du glömde inte ta bort skyddsplasten på coldplaten på undersidan av kylaren väl?

Av roo

Såld via PM för 700kr plus frakt!

Av roo

Noterat på alla. Prioriterar de som kan komma och hämta då paketet är stort och troligen dyrt att skicka.

Av roo

Deepcool captain 360 EX RGB White

Hej,

Har precis uppgraderat till custom loop så tänkte kolla om det finns intresse för min AIO som är en Deepcool captain 360EX den är inköpt i November och har nog rullat totalt 60h och läcker givetvis inte.

Säljes utan fläktarna. Orignalkartong och alla övriga tillbehör finns med. Garanti hos Inet med kvitto från nätet.

Betalning sker via swish om affär blir av!

// Nicklas

Läs hela annonsen här

Av roo

Moddning av h700i

Tjena Swec,

Jag har precis byggt en custom loop i mitt h700i där jag har en EK Coolstream XE (360mm/60mm) i fronten på mitt chassi. Nu har jag fått sätta fläktarna på utsidan av chassit vilket gör att luftflödet blir väldigt restrektivt pga detta.

Så vad är jag ute efter?
Jag letar efter något företag eller privatperson som skulle kunna tänka sig modda frontpanelen så man får ett mesh/galler/nät i fronten i matt svart så det ser proffsigt ut. Jag är givetvis villig att betala även om det skulle vara dyrt.

Har ni några tips på något företag eller kanske nån här på swec som gör såna här typer av tjänster?

Supertacksam för svar!

Av roo

like 😍

Av roo

Supertacksam för svar och nu vet jag för eventuella framtida case att alltid dra det emot återförsäljaren först då RMA emot tillverkaren är en ganska hemsk och omständig process. Supporten som hanterar RMA'erna,i alla fall hos g.skill är ett gäng rövhattar som kanske gjort att upplevelsen blivit än mer besvärlig.

Av roo
Skrivet av hasenfrasen:

Att G.Skill inte har personal som står på tå och hanterar dina minnen på tre röda kan man ha föreståelse för. Du får nya minnen var det lider... Nästa gång köper du förmodligen G.Skill från ett svenskt företag? Köper man från utlandet får man ta att det kan strula när något skiter sig. Se det svenska "påslaget" som en form av produktförsäkring dvs garanti. T.ex. Inet sköter dylika fall med bravur. Min kontakter med tillverkare har varit med Corsair, Seagate och WD där det tagit ca 6 veckor i snitt att hantera.

Skönt med en moralpredikan här på aftonen. Anledningen till att köpa dem där var för dem var dem enda som hade 3600mhz minnena att köpa vid det givna tillfället som hade dem i lager. Hade redan väntat hos komplett i 3 veckor där dem sköt fram leverans hela tiden och det var ovisst. Fråga gärna innan du gör ett antagande!

Men om det tagit dig ca 6 veckor hos leverantörerna direkt så är det kanske mer standard än avvikande. Tack för svar!

Av roo
Skrivet av PeCe:

Varför reklamerade du inte mot säljaren? Hade du gjort det hade du med stöd av konsumentköplagen dels sluppit betala fraktkostnad (vid godkänd reklamation) och dels kunnat ställa krav på skälig hanteringstid (normalt 2-3v).

Av den enkla anledningen att dem var i Danmark och jag antog det skulle vara lika omständigt som att kontakta g.skill direkt!