Inlägg

Inlägg som WEBRUNNER har skrivit i forumet
Av WEBRUNNER

Har hört talas om spoltjut på grafikkort och nätagg. Faktiskt inte på moderkort men nu var de ju inte de.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Fisken1986:

Enligt andra tester så kan SLI ge ~90% FPS ökning i spelet

Andra tester? Spelet har inte stöd för SLI alls som det är nu och inga profiler som folk har prövat fungerar vad jag läst. Antingen blir de mindre fps eller otrolig flickering.

Av WEBRUNNER
Skrivet av 20kr:

Jag menar att dom låste spelet till 30 fps för att få igång en massa snack och skriverier, sen sitter dom och ruvar på en fix som också skapar massa publicitet.
Det hela slutar med en jäkla massa gratisreklam och alla är nöjda, förstår du mig nu eller är det bara jag som tänker i dessa banor?

BARA du..

Av WEBRUNNER

Videon är ju hur informativ och grym som helst.
Kan va topp 3 någonsin i Sweclockers historia trots sen publicering.
Jag har ända sen 1994 sagt att folk behåller sina gamla skärmar ofta men lägger ner massa pengar på "burken". Hade kompisar som satt på crt och 10 år nyare graffe. Fan va bra de flyter.
Idag har jag vänner som uppgraderat från en plattskärm som var innan ens full HD uttrycket fanns till en 1000:-isch 1920 skärm. Fan va bra de ser ut när jag spelar! Nej, de gör de inte. Jo om man jämför med år 2000 och en billig skärm så ser de bra ut. Dock inte om man lägger någon hundring eller 1000:- mer så slipper man tearing som ser ut som om man river ett ark från Aftonbladet och usla färger.
Men har man inget att jämföra med och inte sett bättre tror den oinvigde alltid att de man köpt är de bästa som finns typ. Iallafall om de blev positiv skillnad mot de man hade innan.

Alltid i forum så frågas de jämt om graffe, CPU, minnnen osv. Men jag behåller min gamla skärm så den behöver ni inte räkna in i priset till en ny konfiguration.
De är ju skärmen du ska se på hela tiden! Skärmen är viktig. Färgåtergivningen är viktig tom i spel likväl flytet.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Србо:

Spelat igenom c.a en fjärdedel av spelet och det finns inga sympatiska karaktärer, dessutom använder dom samma huvud bara kläderna är annorlunda när man skall ta ett mafia ställe, finns max två variationer på dom. Skulle BLM Movement göra ett spel skulle det se ut som detta.

Nice for U! Jag stämmer in i alla som spelet bara stängs av för. Inget felmeddelande bara pang borta till skrivbordet. Detta kommer dom inte kunna släppa en patch för i helgen de kan jag säga. Most impressed if they did!
Hur funkar detta! Släppa felande produkter och få folk att förbetala (inklusive mig). Detta gäller nästan alla som släpper spel idag. Problemet gäller nog tidskraven m.m.
*Spelen ska vara färdiga till ett visst datum.
*Pengar krävs så man vill få in dessa helst innan man börjar programmera titeln typ.
*Man har en styrelse som kräver avkastning fort (inga chansningar).
*För att snabba upp allt så gör man en port från konsol. Tar ju mycket längre tid att göra saker 3 gånger. PC, Xbox, PS4.
*Har man dessutom en vass titel som Mafia 3 eller Diablo 4 så säljer den förköp så in i helvete och många köper den inte direkt från Steam eller liknande då man får bättre pris någonstans. Ex. spelbutiken, CDON osv. Ingen refound möjlig då!

I alla andra branscher hade detta varit omöjligt utan att tappa massvis med kunder. Typ:
*Köp en bil som bara går 30 och inte har stötdämpare. Vänta så ska vi se om vi kan fixa till de om ett tag.
*Köp en ny 4k tv. Ja, vi glömde säga att den klarar bara 720 nu men vi hör kritiken så en uppdatering är på väg.
*Ja, din nya motorcykel dör varje 4 minut men vi har testat allt och lovat att allt är ok. Synd men vi fick dina pengar så nu jobbar vi på att den ska fungera längre. Kanske i helgen eller kanske 3 månader efter att du köp den. Du har väl garage?

Släpp för fan inte saker som inte funkar! Sluta med förköp på spel! Vissa kommer alltid ha problem med vissa spel men hallå!

Av WEBRUNNER
Skrivet av ClintBeastwood:

Spelet verkar kaos.

Spelbart för alla som inte är superkinkiga eller får skallebang som jag..

Av WEBRUNNER

Imponerande arbete Thomas!

Av WEBRUNNER
Skrivet av ylledjur:

2K har uppdaterat sitt meddelande. Patch som fixar FPS-problemen och andra grafikinställningar ska komma nu till helgen.

Förhoppningsvis i helgen. Inte 100% utlovat. Risken är att de blir en panik-patch om den nu kommer i helgen som inte är betatestad tillräckligt. Men vi får se. Finns mer saker som borde fixas som alla eller vissa upplever.

Från ett annat forum:

- draw distance - lights, cars, buildings, people appears only few meters from character - especially when driving its visible and breaks the atmosphere of the game (draw distance is my fetish in sandbox games, if theres empty street 100m ahead of you - when its supposed to be full when in center town etc, its just bad)

- key binding - after i set whistling for V it doesnt work, same with Shooting, cant bind keys for other mouse buttons - i have more buttons on mouse, same i cant bind keys for 1-0 and F1-F12 = for me its game breaking as default settings are not comfortable
- The extra mouse buttons for binding (mouse 4, 5, ect)
- 30 FPS lock - but it will be fixed as we were promised
- showing bad keys - when i set takedown for C its still showing Q when close to enemy from behind - sometimes it can confuse you
- Keys after rebinding or resetting doesnt work - happened to shooting (LTM) , happened to Whistling (V doesnt work, so i resetted and Delete is not working either)

- game crashes when starting
- The upscaled 720p (looks so blurry no matter what resolution used)
- textures - sometimes glitchy, not correct, blurry? seems like its oiled
- clouds day/night cycle is not working correctly sometimes (first meters its sunny, pops out some darkness and again back to sunny)
- The 21:9 (3440x1440) support - Main menu does not work correctly and the UI does not scale,
- proper 4K support so the HUD scales properly
- More AA options (FXAA is horrible in my opinion)
- Add view distance sliders (for shadows, items, foliage, ect)
- Make toggles for the HUD/UI elements
- no water quality settings
- steam cloud support
- chromatic aberration is on by default and cannot be turned off

Av WEBRUNNER

Känns inte som de flyter på med 30fps. Spelat lite nu och jag får ont i skallen. Hoppas på utlovade uppdateringen snabbt. Men de lär ju ta tid. Upplåst fps och SLI stöd vill jag ha. Aldrig mer förbokning.

Av WEBRUNNER

@Tip Top: Jag och jag. Tycker bara att de är en tråkig utveckling att färre och färre spel får stöd för SLI samtidigt som användande av fler skärmar och högre upplösning blir allt vanligare.

Samtidigt som nVidia skryter om sina SLI byggen på hemsidan skiter man i att ge massa spel stöd. Kanske finns något hinder som inte jag känner till men AMD har Crossfire stöd i F1 2016.

Av WEBRUNNER

Rätt tråkigt att spelet inte har någon SLI stöd alls och de verkar inte komma något heller. Inga planer i dagsläget på att fixa detta säger nVidia enligt andra forum.
F1 2015 fick aldrig SLI stöd heller.

Av WEBRUNNER

@weedogt: Edit Läste inte nog bra...

Av WEBRUNNER

@jesperf1: Kanske ska fråga igen då när du tänker köpa. Detta gäller kanske inte i framtiden då bättre billigare alternativ kan finnas då.

Av WEBRUNNER
Skrivet av 0p:

Gick från en Q9550 direkt till helt nya grejer med 6700K utan minsta strul. Hade det börjat strula hade jag såklart ominstallerat Win10. Men för mig fungerade bra.

Såklart att de kan fungera men de är inte rekommendabelt att göra så. Sen är troligen en nyinstallation snabbare än en gammal även om du inte märker av några jätteallvarliga fel.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Tompanhuhu:

Hade samma problem med mitt r4. Köpte ny kabel med mindre skalle så gick de in

Hmm, R5, R4 och jag har också haft samma problem med R2. Jag ser ett mönster här. Jävligt skumt att man inte uppmärksammat detta på Fractal.

Av WEBRUNNER
Skrivet av yusuke40:

Det där handlar om steam och jag har inte spelet på steam. spelet vill inte starta alls och den syns inte heller i aktivitetshanteraren. Spelet har ungefär exakt samma problem som Vice city som jag installerade på min dator men lyckades inte köra den.

ok om du säger de så. I min Goggle får jag upp andra saker också. Dessutom kan de som står i Steams forum vara väldigt bra hjälp även om man har CDn/DVDn.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Shizuzeru:

Nej betalade inget. Och vad trevlig du är (Y) eller menar du kanske "körd"?

Ja, sorry. Menade körd, blåst, rökt. Inte "dum i huvvet".

Av WEBRUNNER

@emmisapp: Har byggt två stycken Fractal Design R4:or. Exakt samma problem med Asus GTX780. På en fick jag såga bort plåten mellan.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Shizuzeru:

Min kompis vägrar säga vart/hur h*n hjälpte mig och fick tag i cd skivan
Och jag har kontaktat Microsoft och dem vill ha koden och att jag köper windows 10.... :/

Jag uppdaterade från mitt windows 7 (som min kompis hjälpte mig att få) Och sen så funkade inte windows 10 så jag kontaktade Microsoft och dem säger att det h*n installera kunde varit fejk, men jag bad om att inte få det

Fick hjälp att få win 10 nu av min partner :D!

Hmm, du bad att inte få fejk av din kompis. Betalade du honom något då? Låter som du kör olagligt speciellt som han vägrar tala om vart han fått tag på Windowslicensen. Har du betalat honom också för den är du blåst.

Av WEBRUNNER

Ja, sitter de en brun kabel på andra sidan så ska man naturligtvis inte ansluta sin bruna kabel där utan mot den gulgröna. Eller hur var de nu då?
Kan man inte så måste man ta hjälp av elektriker. Annars kan de bli jävligt dyrt.