Inlägg

Inlägg som WEBRUNNER har skrivit i forumet
Av WEBRUNNER

Ja men detta funkar ju! Engelsk version av Windows men de kanske är medvetet.

Av WEBRUNNER
Skrivet av fufuheo:

vadå sluta vara så trokig och vadå augmetera

Insåg just att du inte är någon som seriöst hade något att komma med utan en sådan som man inte ska svara eller trigga. (Börjar på T).
Därmed lämnar jag tråden.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Sisyfos:

Jag måste erkänna... det här är exakt vad jag behövde efter den här veckan, tack för min förgyllda fredag @fufuheo

Jag vet inte om jag är road! hahah

Av WEBRUNNER
Skrivet av fufuheo:

nej men då moste man ändra sin konfig min fix är inte koplicerad.

Fattar inte?! Du menar att man MÅSTE och din fix är inte KOMPLICERAD? Lär dig språket innan du börjar argumentera. Blir lätt språkkomplikationer annars.

Av WEBRUNNER
Skrivet av fufuheo:

korvspad är inte klart och det är inte heler en bug

Ja. men då ändras ju allt! Ordryttare! Nej de är HELLER inte en BUGG. De var de jag skrev.

Av WEBRUNNER
Skrivet av fufuheo:

det är juu klart att det är en bug då det gör att man inte kan läsa artiklar

Förmodligen ingen bugg! Man vill tvinga folk att ta bort saker som spärrar reklamen för att få se vissa klipp. Klart som korvspad. Trodde ingen tvistade därom. TS skriver lite ironiskt som jag fattar de.

Av WEBRUNNER

Finns ju fix för allt mellan himmel och jord. Att tro att Swec. ska va helt ensam i världen att inte bli utsatt är naivt. Finns den en chans att slippa bli utsatt för reklam kommer naturligtvis en viss del utnyttja den chansen. Förr i tiden vill jag minnas att "sidan" bara fick pengar om någon klickade på reklamen. Har de ändrats? Får man pengar per nedladdning nu? Om inte så kanske de inte spelar så stor roll?

Av WEBRUNNER

Reklamera! Direkt!

Av WEBRUNNER

Bra att de löst sig men jag fattar nada vad du gjorde för fel! Du drog ut tangentbordet och glömde koppla in de igen är de så? Tur att de var enkelt.

Av WEBRUNNER

Mycket billigare skulle inte jag säga. För den typ 500 lappen skulle inte jag ta risken med de problem och saker som kan uppstå. Fel kontakt och drygt om de visar sig att man måste utnyttja garantin.

Av WEBRUNNER

Men varför köpa en K modell av CPUn om man inte vill överklocka?

Av WEBRUNNER
Skrivet av Corsair Johan:

Hejsan,

Nej så ska det inte vara. Skapa en ticket på våran support-sida och återkom med ditt ticketnummer så fixar jag nya åt dig.

https://corsair.secure.force.com/

Med vänliga hälsningar,
Corsair Johan

Grymt på hugget och bra support! Trevligt att se!

Av WEBRUNNER
Skrivet av henkrik92:

Låter konstigt. testat att Cleara Cmos?

Rätt långsökt tips?! Vad hjälper detta när man spillt i tangentbordet?

Verkar mer som att de faktiskt blivit kortis och slagit ut något i moderkortet om de är som TS beskrivit. Aldrig hört om liknade men säkert inte helt omöjligt. Jag menar att förr var de säkert mindre troligt men nu har du allt lull lull (belysning) ,USB portar och ljudutgångar i tangentbordet. Inte omöjligt att de blir mer känsligt pga sånt.

Av WEBRUNNER
Skrivet av totte1015:

Jag har haft FULL rättighet på Windows 7 i 2-3 år, inga problem så sådant dravel kan jag vara utan.
Jag kom inte hit för att få "tips" om att inte ha full behörighet

Nä, du kom för att skrika, svära och leva om. INGET operativsystem kan göras tillfredsställande för dom som inte kan eller vill eller inte förstår saker som finns där av en anledning.

Av WEBRUNNER

Kära kommun och IT ansvarig. De lovades i lokala tidningen att information till användarna skulle delas ut. De har gått nått år nu. Inget har hänt. Information delas inte av er men däremot delas information och material på erat nät. Utan vetskap av många användare. Mycket bright av IT chefen att säga att vi följer lagen och hänvisa till en viss IT standard när de uttryckligen inte står att de är fel men däremot direkt olämpligt och osäkert. Är de direkt olämpligt så är de ju inte olagligt. Smart. Men han hade en far som var politiker och de är så man jobbar då. Vränger på de hela och säger bara de som är sant.

Av WEBRUNNER

Tjesus! Maraton i att säga väggen! Flip och Fredrik skulle gilla detta :).

Men nej! Om jag fattar dig rätt vill du bygga in en dator i väggen..
Bör funka med diverse 120-140mm lufthål med fläktar men en tanke bara.. Vart bor du? Lägenhet eller hus? Vet inte hur försäkringsbolagen ställer sig till om de börjar brinna i isoleringen när man konstaterar att de finns en dator där.

Eller de vet jag. Big NO NO!

Av WEBRUNNER
Skrivet av trickeh2k:

Vad säger dina gamla anställningsavtal? Jag skulle tro att du kan skita i dom totalt om det inte står omnämnt att saker du skapat under din arbetstid tillhör bolaget och att du på något sätt är delvis ansvarig. Under din uppsägningstid så tror jag dock de rimligen skulle kunna kräva det av dig, men efter det så är det faktiskt deras eget problem att lösa, inte ditt.

Finns säkert någon juridikkunnig som kan svara på detta här på forumet annars brukar det finnas diverse sidor på nätet där man kan ställa sina frågor och få svar ifrån jurister kostnadsfritt.

Anställningsavtal finns ej! Inget muntligt ansvar över detta heller.

Av WEBRUNNER

@Pellepelikan:
Precis så! Helt rätt och så jag tänkt.

Sen tänker jag inte svara mer på något. Att ge sig in i någon konsultverksamhet med sånna galningar eller att göra minsta lilla tjänst till ställer garanterat bara till de mer för undertecknad. Då blir jag aldrig kvitt dom och förmodligen får jag inte betalt heller. Vore roligt att veta vilka excelexperter dom pratat med som påstod att formlerna var oredigerbara. Dom fick bara upp felmeddelanden. Ja, om man gör fel så blir de så. Fråga Microsoft isånnafall varför dom gjort de så.

Kan vara en balansgång ibland att visa sig duktig för att få bättre betalt eller vara hård i förhandlingar med risk att bli uppfattad som omedgörlig. Vissa arbetsgivare kan vara otroligt manipulativa och som i mitt fall lova guld och gröna skogar ända till man börjar kräva saker. (sin lagliga rätt).

Av WEBRUNNER

@JamesBanana: Ja, men risken är bara att man blir blåst om man fakturerar sånna tomtar. Bättre är nog att inte alls ha med dessa att göra och låta naturen ha sin gång. Förr eller senare så torskar dom nog.

Av WEBRUNNER

@godspeed: Mitt fack sa att ordagrant "dom här är nog brottslingar, du vet nog själv vad du ska göra" Jo, jag sa upp mig.

Själv får jag inga mail eller telefonsamtal utan man sätter press på min ex arbetsgivare som är naiv oförmögen och inte vet nått. Han får mailen där man kräver att jag ska fixa biffen och han kontaktar i sin tur mig. Fråga mig inte på vilket dårhus jag jobbat.
En arbetskamrat sa att de går inte att förklara för andra hur det är att jobba här. Man måste uppleva de själv.