Inlägg

Inlägg som Larskrister har skrivit i forumet
Av Larskrister
Skrivet av CE71:

Om man i princip bara spelar, är en i7 4790k värd 600 extra? Eller ska man köra på i5 4690k/ i5 6600k? Sitter i dagsläget på i i7 960, skulle man märka någon skillnad gentemot en i5a med tanke på avsaknad av hypertreding?

Av Larskrister
Skrivet av fizzdan:

Verkar som de flesta verkar hänga upp sig på frågan om lönen för de tre dagarna. Det är ganska ointressant i sammanhanget. Jobba gratis för att visa upp sig är kutym i vissa branscher (även om jag inte tror att mackar brukar ägna sig åt det).

Det du ska veta är att utan anställningskontrakt (eller praktik ordnad av skola/AF) är du INTE FÖRSAKRAD! Det betyder att du i teorin inte får någon ersättning om du skadas på "jobbet". (betyder också att arbetsgivaren inte kan få ersättning från sin försäkring om du förstör något, vilket kanske är mindre viktigt för dig, men det kommer garanterat bli några jobbiga veckor/månader när arbetsgivaren skickar räkningen till dig och ni får slåss i rätten om det).

ARBETA ALDRIG utan att veta att du är försäkrad.

Skickades från m.sweclockers.com

Här tycker jag är den största anledningen till att låta bli. Tänk om någon fick för sig att tex råna macken någon utav dagarna du jobbar där eller bli påkörd när du är ute och plockar skräp vid pumparna?

Av Larskrister

Ett ganska enkelt och kul spel, fat princes! https://www.youtube.com/watch?v=lyvUSUOnakA

Av Larskrister

@Pamudas: Att ha kollat på suv och ställa krav på kombi är helt olika saker för mig, då suv generellt brukar ha mycket sämre bagageutrymme. Och det är väl därför man köper kombi, för att ha ett bagageutrymme?

Skulle jag köpa en bil för 100k skulle jag välja: Volvo, Ford focus eller mondeo eller någon Skoda. Men med mer info om vad som prioriteras blir det lättare att hjälpa.

Edit: stavfelen

Av Larskrister

Behöver man suv i Stockholm?

Av Larskrister

Det har hänt samma sak för mig, två gånger på kanske 2-3 månader. Har löst det genom att dra ut strömkabeln. Sitter också med en netgear router, men min heter wnr2200.

Av Larskrister

@Korvbertil: Hur gick det för er? Vore intressant om man fick veta vad det var.

Av Larskrister

Snyggt bygge! Märkte du stor skillnad när du satte in dämpmattan?

Av Larskrister

@Korvbertil: När mina minnen krånglade fick inte jag någon bild och bootade inte, då testade jag mitt gamla grafikkort då jag tänkte att det kanske var problemet och kom "längre" in i booten.

Jag sitter med ett sabertooth x58 med bios från 2011 någon gång, och det funkar med likadant grafikkort som du har.

Av Larskrister

Jag var med om något liknande, då var det minnena som spökade. Testa stickorna var för sig.

Av Larskrister

Sextonårig lagavulin, med två isbitar.

Av Larskrister

Hade bara tänkt köpa något om det just var evo 850 som kom på rea, och så går sidan ner :/

Av Larskrister

Inet ligger nere...

Av Larskrister

Jag har nog inte hört talas om någon som kör csgo i 2560x1440, folk brukar snarare sänka upplösningen.

Av Larskrister
Skrivet av elajt_1:

Det flesta som köper ett sådant kort köper det troligtvis för beräkningskraften och inte för spel. Tycker också de borde lägga ner istället.

För en som inte är så insatt, vad menas med beräkningskraften och inte spel? Det är väl spel grafikkort är utformade för?

Tack på förhand!

Av Larskrister

Jag kan inte svara på någon skillnad i ljudkvalitet, men använder Hyperx lurarna som du länkat och är väldigt nöjd. Bekväma, i mina öron ett bra ljud och har hört av mina kompisar att micken låter bra över teamspeak. Lycka till med inköpet!

Av Larskrister
Av Larskrister

Hur länge efter att man slutar kalla sig för nazist är man nazist? Det är en fråga som vaknade i mig när jag läste denna tråd. Med tanke på att i princip alla partier var "tysk-vänner på 30-40 talet.

Av Larskrister

Kan det vara så att du använder nividia experience? När jag installerar spel så kan det hända att spelet blir "optimerat" till en tex upplösning som min dator och skärm inte klarar utav.

Av Larskrister

@Elosh: tyvärr håller dom nya väldigt dåligt :/