Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som anon310926 har skrivit i forumet
Av anon310926
Skrivet av jnsson:

Hur fick du etiketten från början? Mail? Du borde väl ha den typ på mail eller något liknande som du kan få tag på när som helst

Den låg i paketet. Jag har försökt få spårningsnumret via företaget jag köpte varan ifrån, men enligt dem behöver jag inget nummer eftersom att jag redan har en färdig etikett att klistra på paketet. Företaget är från Schweiz och kundtjänsten verkar ha lite svårt att förstå vad jag menar.

Av anon310926

Returnera med UPS - inlämningskvitto?

Väldigt specifik fråga, men har någon haft problem med att få ett inlämningskvitto när ni lämnat in ett paket hos ett UPS-ombud? Kassören scannade etiketten och bad om mitt telefonnummer. Han sa att jag skulle få ett kvitto via sms, men det har gått över ett dygn och jag har ännu inte fått något sms.

Det är egentligen spårningsnumret jag är ute efter, men jag glömde att ta en bild på etiketten som jag brukar göra. UPS kundtjänst kunde tydligen inte söka fram paketet via ex. adress eller telefonnummer.

Av anon310926

Är det någon här som har en Wilfa WSPL-3B? (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5576998).

Luktar värmeplattan på er maskin konstigt? Någon form av kemisk lukt.

Jag lämnade tillbaka min första bryggare då jag trodde det var något fel på den, hade den hemma i en vecka men lukten försvann inte. Ersättningsmaskinen luktade dock likadant, och efter en månads dagligt bryggande har den ännu inte försvunnit.

Av anon310926

XSplit - 12 månaders prenumeration

Löses in på xsplit.com/redeem

Kod: 6b9e1b93-7527-44a8-9d97-a24795fa6a9b

Giltighet: 2023-12-31

Fick med den vid inköp av en webbkamera. Kanske kan komma någon till nytta.

Av anon310926

3 ≠ 1

Av anon310926

Har någon köpt 51 Worldwide Games? Vad tycker ni isåfall?

Av anon310926

Ja, det var därför jag skrev att jag lyckades få tag på en ny via butik. Men visst kan man vänta tills det fylls på med fler, priset i butik har väl höjts med några hundralappar sedan det blev brist. Lär väl gå ner igen när lagren fylls på.

Av anon310926

Är man intresserad av en Switch just nu kan det vara värt att lägga en beställning hos Webhallen. Jag bokade en häromdagen som jag sedan kunde hämta ut igår, efter bara ett par dagars väntan. Vet ej hur det gick till då den enligt deras lagersaldo är slut överallt, och alla andra återförsäljare har den restnoterad till andra halvan av Juni, men det kan iaf vara värt ett försök

Av anon310926

Låsa upp gammal knapptelefon?

Jag köpte en äldre knapptelefon från Nokia (6085) på Tradera häromveckan, som jag fick hem idag. Det stod i annonsen att den skulle vara olåst, men den verkar vara låst till Telia.

Kan man fortfarande låsa upp så gamla telefoner? Har för mig att man fick betala typ 300 kr eller något i den stilen när jag låste upp en iPhone för ett antal år sedan, vilket ju är mer än vad jag betalade för denna telefon.