Inlägg

Inlägg som Larsioni har skrivit i forumet
Av Larsioni

Inga hål på moderkortet ?? ja säkert...hmmmm....säger som Macen...1:a april var det ja..

Av Larsioni

Ta en titt på Western Digital med 8 mb chache...deras diskar är bäst i test.
om inte det är intressant så skulle jag nog välja någon från Maxtor...När det avser fördelar och nackdelar så är det lite svårare att visa på...kanske det skiljer i garanti osv. ?

Av Larsioni

Fixa länken, den fungerar inte.

Av Larsioni

Zalman är...SKIT. köpte två st 92 mm, och de lät som ett jäkla jetplan...vad göra ? jo jag satte på två stycken motstånd och tänkte som så att de skulle bli "tysta" i 5 volts läge...hmmmm...säkert. De lät fortfarande förjävligt. Har nu beställt två st papst 92 mm, använder ingenting annat än papst, men ville spara pengar då jag köpte Zalman skiten. Alldrig mer..no fu..king way..

Undantaget är graffikkorts fläkten.

Av Larsioni

Vänta tills du har råd med att köpa papst fläktarna, jag väntade själv och det var det väl värt. Å andra sidan så är fläktcontrollern du tittat på kanon, du kan driva två st fläkter per kanal + att du också kan stänga av chassi fläktarna helt med den fläktcontrollern. Vad gäller cpu fläkten så har jag ingen aning, försök att hitta ett test som den är med i.

ha de gött !

Av Larsioni

Limma dit listen !, det fungerar alldeles utmärkt.

Av Larsioni

Rekommenderar Antec chassit.

Av Larsioni

Tjenare Junix

Här följer en länk som kan hjälpa dig, ha de. www.pc-workshop.net/articles/paint101/paint101-1.shtml

Av Larsioni

Jag vet inte hur deras rykte ser ut, men jag har själv inte haft några problem vad gäller leveranser av sådant jag beställt, däremot är servicen inte den bästa. D vs de svarar ibland på mail man skickar och ibland inte. Och nej jag känner inte till någon i Stockholm som kan leverera den produkten.

Av Larsioni
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pandrone
Recensionerna på Thermaltakes nätagg är inte så bra om jag minns rätt. Så jag hade hållt mig borta från dem. Och nu menar vi stabila spänningar och inte tysthet och effekt.

I de recensionerna jag läste innan jag köpte nätagget så fick det full pott, när det avser stabila spänningar så finns inget övrigt att önska. Har aldrig haft några som helst problem, och som jag tidigare nämnde...till skillnad från andra tillverkare som specar sina nätagg med typ: 500 watt, blinkande dioder och annan kromlist som är värdelös. Så är detta nätagg en högkvalitativ produkt, att nätagget också är tyst och kraftfullt ser i vart fall inte jag som något negativt.

Av Larsioni

Thermaltake Silent PurePower 480 watt är ett högkvalitativt nätagg och utan vissa konkurrenters "overkill med watt och tillika blinkande kromlist". Och nätaggets specifikationer gällande watten...stämmer, den presterar därefter och gör det återigen....diskret. Sen är det förvisso så som Snus sa i sitt inlägg...i regel klarar du dig alldeles utmärkt med 300/360 watts nätagg...

Av Larsioni

ok "bröder"...något överexalterat kanske. Men det är svårt att hänvisa till ett företag utan att nämna dess namn. Sen så tyckte jag att det kunde vara värt att tipsa om CoolerMaster paketen. Avsikten med det var inte att premiera företaget utan snarare ge "oss" en möjlighet att kunna spara några kronor eller två.

Av Larsioni
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nome_Nescio
Vart köpte du din USB-front till Chieftech?
Jag har letat runt lite efter dessa, viserligen inge stenhårt. Men jag har inte sett någon som säljer dessa.

/NN

Kolla in Whynoi.se, de har USB-frontar till Chieftech...

här följer en direkt länk...
http://whynoi.se/shop/productsByCategory.asp?intCatalogID=21

Av Larsioni

Patetiskt att få valuta för pengarna ?

Av Larsioni

Tjenare

Silverstone chassin finns att köpa här: http://www.shg.biz/default.asp
Där finns även väldigt fina erbjudanden på Coolermaster Centurion, i ett av deras paket ingår förutom chassit följande: psu, Coolermaster ALD-V02, Aerogate II Panel för 1603:- finns andra paket också. Ta en titt. En av de bättre sidorna jag sett på väldigt länge.

Av Larsioni

Thermaltake Silent PurePower 480 watt är helt kanon. Mycket tyst och kraft i överflöd. Och som önskat...under tusenlappen.

Av Larsioni

Personligen så väljer jag ATI före nVidia, av den enkla andledningen att korten med ATI kretsen presterar "betydligt" bättre än ett nVidia kort och gör det dessutom till ett lägre pris. När det avser kvaliteten överlag på kretsarna så håller dåck nVidia högre...klass, i vart fall över lag.

Av Larsioni

Missade visst det...hmmmm...fan

Av Larsioni
Citat:

Ursprungligen inskrivet av velox
Vill inte vara alltför hård, men det där är inget jag skulle kalla speldator. Det är ju budgetdelar rakt igenom. Vad fick du ge för holken? Nytt grafikkort skulle ge dig 100 FPS.

Otroligt att du först sågar "broderns" maskinpark, för att efter det vilja lura honom till att köpa ett nytt grafikkort som om det skulle ge honom så mycket mer prestanda, vilket är skitsnack.
Den nuvarande processorn han har räcker för fan inte till för att uttnyttja ett värre grafikkort som t ex: ett Hercules Radeon 9800 pro kort. Det nuvarande han har passa betydligt bättre.

Vad det sedan avser prestandan på hans burk och hurvida den räcker till eller inte när han vill spela de senaste spelen är en helt annan sak... Och det var väll också det han bad om hjälp med...eller ?!? antar att du missade det. Skärpning !!! din jäkla fjant.

Av Larsioni

Finns bara ett märke...Asus. De har de i särklass bästa korten om man ser till alla egenskaper som rimligtvis borde vara av intresse d vs...kvalitet, stabilitet, prestanda och funktionalitet. Och det gäller alla deras kort, från budget till ûber. Och ett kanon kort är A7n8x Deluxe ( A7n8x-E ) som Tomjut rekommenderade.

När det avser överklockning så finns det "bättre" kort än Asus korten, men observera: de har INTE alla de egenskaperna som Asus korten har, och vem f..n vill ha ett kort som kan överklockas som tusan för att sedan visa sig ostabilt, rasa och sedan paja ?!?

Mvh

Larsioni