Spelmöss finns i alla prisklasser, med allt ifrån RGB-belysning till justerbar passform. Logitech väljer nu att släppa spelmusen Prodigy G203 Gaming Mouse för den prismedvetna, som ska vara enkel att använda och komma igång med vid en bra prispunkt.

Logitechs G203 använder sig av en optisk sensor med en uppdateringsfrekvens på upp till 1000 Hz, samt ett DPI-span på 200 till 6 000. Alla profiler och inställningar lagras på musens egna minnesmodul, vilket underlättar för användaren då dessa även finns kvar efter byte av dator eller liknande.

Pekdonet G203 är också justerbart för användaren via Logitechs egna mjukvara, där det bland annat är möjligt att ändra spelmusens färgpalett i 16,8 miljoner färger. Det är även möjligt att ändra ljusstyrkan och musen har sex konfigurerbara knappar samt en DPI-knapp som kan lagra upp till fem olika DPI-profiler.

Logitech Prodigy G203 Gaming Mouse ska finnas tillgänglig hos återförsäljare världen över i början på januari i år, till ett pris på 450 kronor inklusive moms.