Inledning

När jag fick chansen att prova ett chassi så var jag från börjar lite reserverad mot tanken då chassin för mig som moddare endast är gjorda för att kapas upp och modifieras. Men efter att jag fått hem chassit och provat bygga i det så blev jag ändock positivt överraskad av det lite smartare tankesättet Phanteks har använt sig av här.

Sidodörren sitter på gångjärn så man slipper det klassiska med att tappa glasskivan.
Fronten av chassit är perforerad med stort avstånd till fläktarna framtill utan fjuttiga dammfilter eller glasskiva som begränsar fläktarnas luftintag. Detta medför god kylprestanda och en tyst dator då fläktarna kan jobba i lägre RPM.

En tvärvändning mot detta är förstås att fronten inte innehar något effektivt filter och därmed kommer datorns insida se ut som det gör under soffan hos undertecknad inom ett år.

Häng med så tar vi en titt i vad Phanteks har att erbjuda i denna nylanseringen.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter

Testpiloten Pontus Magnusson

Jag är en redig nörd som troligen har fler hobbys än intelligenspoäng. På arbetstiden klättrar jag i stolpar och pysslar med högspänning. All annan vaken tid försvinner till allt möjligt. 3D-skrivare, drönare, datorer, foto, gaming och datormoddning ryms inom dygnets timmar. Listan är lång och fylls på dagligen med nya roliga grejer.

I detta test får ni en inblick i min syn på produkten. Mina åsikter är såklart inte lag och jag kan ha fel precis som alla andra.