#world-of-warcraft

105

World of Warcraft: Shadowlands försenas till senare i år

Den som väntar på något gott i Blizzards MMORPG väntar uppenbarligen till senare i år, då företaget meddelar att spelet försenas.

42

Shadowlands är nästa World of Warcraft-expansion

Nästa expansion till World of Warcraft inleds med en odöd maktkamp, vilket förstör balansen mellan liv och död.

40

Blizzard om mobilspelet Diablo Immortal: "Vi är först och främst en PC-utvecklare"

När ryktena om ett nytt Diablo visade sig stämma var det få som jublade, då Diablo Immortal enbart var avsett för mobiler. I en intervju betonar dock företagets VD att PC är utvecklarens hemvist.

39

Köp en World of Warcraft-server – pengarna går till välgörenhet

Spelmakaren Blizzard har rensat i teknikparken och planerar sälja av en del gammal hårdvara. På menyn finns servrar som en gång huserat World of Warcraft.

67

World of Warcraft Classic får ytterligare tre europeiska servrar

Lanseringen av World of Warcraft Classic blev som väntat populär och väntetiderna har varit timlånga. Nu sjösätter Blizzard tre nya europeiska servrar för att reducera väntetiderna.

57

World of Warcraft Classic för populärt – får fem nya EU-servrar

Efter hög efterfrågan på World of Warcraft Classic väljer Blizzard att utöka antalet servrar inför spelets lansering den 27 augusti, med fem nya servrar i EU.

58

Populäraste World of Warcraft Classic-servrarna kan ha över 10 000 spelare i kö

PVP-servrar som Herod och Shazzrah kan ha över 10 000 spelare i kö vid lanseringen av World of Warcraft Classic. Blizzard rekommenderar spelare att byta till alternativa servrar.

51

Det är nu möjligt att reservera unika namn i World of Warcraft Classic

Om knappt två veckor släpper Blizzard MMO-rollspelet World of Warcraft i klassisk skrud, och den som vill reservera sitt unika användarnamn kan nu göra detta.

80

World of Warcraft Classic får systemkrav – kan köras på Intel Core 2 Duo E6600

Blizzards klassiska utgåva av World of Warcraft släpps den 27 augusti och baseras på spelet från 2006. Nu presenteras systemkrav, med en lägstanivå som matchar spelets ålder.

63

World of Warcraft Classic släpps 27 augusti

För den som längtar tillbaka till de äldre versionerna av World of Warcraft återstår nu bara några månader. I slutet av augusti smäller det, förkunnar Blizzard på sin webbplats.

53

World of Warcraft får stöd för DirectX 12 i Windows 7

World of Warcraft blir först ut med DirectX 12-stöd i Windows 7, något som introduceras i och med den senaste uppdateringen för spelet.

108

World of Warcraft optimeras för flera kärnor – upp till 35 procent högre bildfrekvens

Genom den senaste uppdateringen av World of Warcraft optimeras grafikgränssnittet DirectX 12 för många kärnor, och enligt AMD gäller upp till 35 procent högre bildfrekvens för Ryzen.

59

World of Warcraft Classic lanseras 2019

I fjol avslöjades att World of Warcraft Classic blir verklighet. Utvecklaren Blizzard meddelar nu att titeln släpps under sommaren 2019.

74

World of Warcraft Classic jämförs med originalet från 2005

Det är väntans tider för anhängare av World of Warcraft i klassisk tappning. En demoversion väntar under Blizzcon 2018, men entusiaster har fått igång mjukvaran i förtid.

61

World of Warcraft Classic spelbart under Blizzcon 2018

Årets upplaga av Blizzcon blir första möjligheten att testa en demoversion av kommande World of Warcraft Classic, både för de som är på plats och de som följer via webben med digital biljett.