Knappt två år efter släppet av World of Warcraft: Shadowlands öppnar Activision Blizzard förköp till det senaste inslaget, Dragonflight, som även meddelas anlända senast den 31 december. Expansionen har ett drakfokus, där en av de största punkterna är en ny klass, Evoker, som är bunden till den nya rasen Dracthyr. I vanlig ordning ska den nya expansionen innehålla nya zoner och raids att utforska samt systemuppdateringar, där förändringar för talanger och yrken står i centrum.

För den köpsugne finns tre alternativ att välja på. Utöver en basvariant för 49,99 euro finns versionerna Heroic och Epic, där prisättningen ligger på 69,99 respektive 89,99 euro. Den som förköper basversionen får utöver spelet tillgång till Drakks, ett nytt pet. De mer påkostade varianterna inkluderar ytterligare godsaker som en grön drake att flyga på, vingar och en hjälm för transmogrification, 30 dagars speltid och ett lyft till nivå 60 för en karaktär.

Utöver de digitala versionerna ska även en fysisk samlingsutgåva bli tillgänglig i framtiden. För den som önskar både förköpa en digital utgåva och sedan inskaffa sig den fysiska samlingsutgåvan erbjuds även återbetalning av förbokningskostnaden i form av Blizzard Balance.

Förköp av World of Warcraft: Dragonflight sker via Blizzards Battle.net-applikation eller webbshop. Det exakta lanseringsdatumet är ännu inte hugget i sten, men den som förbokar garanteras få tillgång till expansionen senast den 31 december 2022. Spelet kan dock komma att lanseras redan innan det.

Ser du fram emot den nya expansionen? Vad tycker du om förköp av spel? Dela med dig i tråden!.