I samband med lanseringen av Intels åttonde processorgeneration "Coffee Lake", stod det klart att värmespridarna likt föregångarna sedan många år tillbaka får kontakt med kretsen med hjälp av kylpasta. Detta till många entusiasters förtret, då en fastlödd lösning anses vara det optimala för maximal värmeöverföring.

I ett försök att förbättra värmeledningsförmågan är det vanligt bland entusiaster att "delidda" processorer, där kylpastan byts ut mot en av högre kvalitet. Nu tar tyska webbutiken Caseking steget längre i och med försäljningen av Core i7-8700K, med helt egentillverkade värmespridare bestående av 99,9 procent silver.

Processorerna är handplockade exemplar med utmärkt överklockningspotential där de säljs efter de klockfrekvenser som kan garanteras. Samtliga säljs med logotyper direkt på värmespridaren av Caseking och överklockningsprofilen der8auer, som har samarbetat med företaget i kampanjen.

Priserna startar på 519 euro för den billigaste varianten utan utbytt värmespridare med en garanterad överklockning på 5,0 GHz, och sträcker sig till 869 euro för en fullfjädrad variant med en värmespridare av silver, ihop med en garanterad klockfrekvens på 5,2 GHz.