wheel.gif

Festivalveckan Komplett Geek Week är i full rullning på SweClockers. På fredag klockan 19:00 är det även dags för direktsänd final i Bonanza Live, där programledaren Jakob Vastamäki tillsammans med Kompletts alldeles egen Erik Järlestrand och gästen Martin Östlund från Corsair kommer att bjuda på en riktig helkväll för alla tittare – inklusive snurr på lyckohjul och exklusiva drops för tittarna.

I veckan fram till direktsändningen gäller det att delta i dagliga tävlingar på olika teman. Dagens tema berör fördelarna och nackdelarna med att bygga eget jämfört med att investera i en färdigbyggd dator. Komplett erbjuder både enskilda komponenter och hela datorer, och arbetar med att kombinera det bästa av båda världar i den egna serien Komplett-PC

Komplett Bonanza Live – Vinster i lyckohjulet

Var med i tävlingen och svara på några enkla frågor för att få chansen att bli uppringd i direktsändning under Komplett Bonanza Live och få snurra på det stora lyckohjulet, som är fyllt med massvis av trevliga tävlingsvinster. Lycka till!

Tävlingen pågår till den 26 september klockan 14:00. Den tävlande måste svara i telefon och vara med i direktsändningen för att få chans att vinna. Missa inte Komplett Bonanza Live på fredag klockan 19:00.

Komplett-PC – Skräddarsydd prestanda utan krångel

Den eviga debatten: ska man bygga egen dator eller köpa en färdigbyggd? På Komplett.se går det att köpa både enskilda komponenter och färdigbyggda datorer, men faktum är att Komplett länge har arbetat med att kombinera det bästa av båda världar i den egna serien Komplett-PC. Serien består av konfigurerbara datorer som handbyggs för varje enskild kund och som kan anpassas efter egna individuella behov och önskemål.

Läs hela artikeln
Se alla erbjudanden på Komplett-PC

Sponsormeddelande

Komplett Geek Week exklusivt på SweClockers

En hel vecka med roliga tävlingar, erbjudanden och direktsänd final i Bonanza Live. Häng med i Komplett Geek Week exklusivt för SweClockers och njut av allt en riktig teknikfantast kan önska sig. Från måndagen den 25 augusti och hela veckan ut!

Komplett Geek Week – Erbjudanden hela veckan ut
Komplett Swec-Bonanza 8 – Drops och final med livesändning! Start fredag kl 10:00

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.