Permalänk
Medlem

Budgetdator för tre skärmar

Hejsan!

Jag försöker plocka ihop en dator som inte skall användas till spel eller annat krävande (dvs den ska mest användas till att surfa och skriva etc). Den skall dock klara av att köra med tre skärmar utan att kännas seg. Tanken är som sagt inte att det ska bli något prestandamonster och fokus ligger mer på att få till ett överkomligt pris. Jag har gjort en liten ansats och skulle gärna höra om den ser ok ut eller om någon komponent skulle behöva bytas ut eller läggas till (kan något ersättas för att få ner priset så hade det ju varit kanon!).

Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Hmm, om jag vore du så skulle jag släng in 500-1000 spänn till på grafikkortet. Just in case.

Visa signatur

$ /dev/null

Permalänk
Medlem

GT 720 har väl en DVI, en HDMI och en VGA? Då måste varje skärm köra på olika och tråkigast blir väl för skärmen som kör VGA. Nu vet vi ju inte heller vilka skärmar det är så kanske inte spelar någon roll, eller så gör det de.

Permalänk
Medlem

Små pengar men, du kan köra den inbyggda grafiken i processorn och skippa grafikkortet. OBS! då måste moderkortet stödja detta.

Permalänk
Livsnjutare 😎

Jag kör en Dell Optiplex 7010 på jobbet, USFF (Ulta Slim Form Factor) och kan köra 3st skärmar på den right out of the box utan lagg med det inbyggda HD4000 -chipset i processorn (i7-3770s) då Ivy Bridge stödjer 3 skärmar på chipset.

Haswell och upp stödjer väl tom. 4 st skärmar?

Visa signatur

Citera eller Svara för respons! •
• Life is a playground {|;^) •